darkos 4 339 Opublikowano 4 października 2015 Opublikowano 4 października 2015 Demko to jakieś max 30min gry A u mnie zaledwie 15 po skończeniu skasowałem bo w demie nie ma trofeów Cytuj
Mroku 1 005 Opublikowano 4 października 2015 Opublikowano 4 października 2015 Szybkie wrazenia z demka. Grafika wyglada brzydko, nie postarali sie, tak samo z niektorymi teksturami. Polski dubbing na minus,ale to nie nowosc na PS3 bylo identycznie we wszystkich 3 czesciach. Strzelanie to jakas padaka. Cytuj
Nemesis 1 275 Opublikowano 4 października 2015 Opublikowano 4 października 2015 Wiadomo, że strzelanie przy takich Girsach zwyczajnie kuleje ale nie ma jakiejś tragedii. Z chęcią przechodziłem każdą część na PS3 (zresztą dwie pierwsze platynowałem) i za dobrą cenę sięgnę po remastery. Cytuj
KOMARZYSKO 377 Opublikowano 5 października 2015 Opublikowano 5 października 2015 Wiadomo, że strzelanie przy takich Girsach zwyczajnie kuleje ale nie ma jakiejś tragedii Jest tragedia, jeśli wcześniej ograło się MGSV Cytuj
michu86- 397 Opublikowano 5 października 2015 Opublikowano 5 października 2015 Wiadomo, że strzelanie przy takich Girsach zwyczajnie kuleje ale nie ma jakiejś tragedii Jest tragedia, jeśli wcześniej ograło się MGSV No ja ogrywam ostatnio tylko MGSa, 70h już nastukałem - na szczęście przed tym przez ponad 2 lata katowałem multi U3 - więc niczego się nie boje Cytuj
Michał102 870 Opublikowano 5 października 2015 Opublikowano 5 października 2015 (edytowane) Ostatni kontakt z Uncharted miałem przy premierze pierwszej części. Od tamtego czasu zapamiętałem tą grę jako killera graficznego. Teraz po ograniu tego demka czuję się jakbym dostał w twarz mokrą ścierą do podłogi. Straszne rozczarowanie Zbyt wiele czasu już minęło by ta grafika dalej powodowała opad szczeny Strzelanie/poruszanie się też jakoś mi nie leży i wszystko to jakieś takie drętwe. Edytowane 5 października 2015 przez Michał102 Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 5 października 2015 Opublikowano 5 października 2015 Michał u mnie dokładnie takie samo odczucie, demo skończyłeś? od basenu troche lepiej jest po świeżo przesiadce z Mad Maxa odrzuciło mnie, a dziś MGS jeszcze wkładam do napedu Cytuj
Michał102 870 Opublikowano 5 października 2015 Opublikowano 5 października 2015 Ja się na to przerzuciłem zaraz po ukończeniu Wiedźmina i nawet 15 minut z tym demkiem nie dałem rady spędzić Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 5 października 2015 Opublikowano 5 października 2015 Włącz jeszcze raz, może kiepski dzień miałeś, całe demo to 20min gry, lokacja od basenu lepiej wyglada Cytuj
Mroku 1 005 Opublikowano 5 października 2015 Opublikowano 5 października 2015 (edytowane) Byle do basenu,gra wyglada o wiele lepiej,az chce sie plywac. Fajnie tez wyglada tylek Chloe w 1080p Edytowane 5 października 2015 przez Mroku333 Cytuj
Nemesis 1 275 Opublikowano 5 października 2015 Opublikowano 5 października 2015 (edytowane) Nie przesadzajcie - spokojnie da się grać. Przy 60 klatkach strzela się o niebo lepiej niż na PS3. Edytowane 5 października 2015 przez Nemesis Cytuj
MatekDM 1 300 Opublikowano 5 października 2015 Opublikowano 5 października 2015 Przecież to wygląda znacznie lepiej niż na PS3, remaster jest zrobiony bardzo dobrze, tylko wyceniony na o dużo za dużo 1 Cytuj
Daffy 10 630 Opublikowano 5 października 2015 Opublikowano 5 października 2015 tez jestem zdziwiony reakcjami, o ile sama animacja drake'a juz faktycznie troche smieszna po latach to graficznie to sie wg mnie dalej bardzo bardzo solidnie prezentuje Cytuj
Nemesis 1 275 Opublikowano 5 października 2015 Opublikowano 5 października 2015 Widać ludzie wciąż myślą, że remaster od ND będzie wyglądał jak U4. Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 5 października 2015 Opublikowano 5 października 2015 Widać ludzie wciąż myślą, że remaster od ND będzie wyglądał jak U4. raczej wychodzi na to że to wciąż graficzne gurwy, dla których gadka fps > grafika jest tylko na pokaz. sam uskuteczniam jazdę po cenie i ślepych fanach tej kolekcji, ale takie pjerdolenie powinno być karane warnem za cw poza cw. ładnie wygląda to w 60 fps, oraz z możliwością wyłączania blura, ale żenada że defaultowe aim było w demie tak wolne. nie lepiej było dać domyślnie auto aim jak w the order? xd Cytuj
Andżej 2 268 Opublikowano 5 października 2015 Opublikowano 5 października 2015 (edytowane) dzisiaj sprobowalem jeszcze raz ale nie dałem rady. to juz nawet nie jest strzelanie z kapiszonów, tylko pistoletami na wode.demko skasowane z hdd Edytowane 5 października 2015 przez Andżej 1 Cytuj
Nemesis 1 275 Opublikowano 5 października 2015 Opublikowano 5 października 2015 Nie wiem o co Wam chodzi. Ta seria jak dla mnie wcale się nie postarzała i z wielką ochotą wrócę sobie do zayebistego Drake's Fortune (i znowu ta nerwówka przy zaliczaniu chaptera z kościołem na Crushing). Oczywiście nie za obecną cenę, która jest za wysoka. Prawdą jest, że każdy taki remaster powinien kosztować połowę ceny nowej gry. Tak jak zrobił to Capcom z RE HD Remaster czy wcześniej Sony z pierwszą kolekcją God of War. Cytuj
MatekDM 1 300 Opublikowano 5 października 2015 Opublikowano 5 października 2015 (edytowane) Dla mnie takie remastery powinny kosztować maksymalnie 99 zł w przypadku jednej gry lub 149 w przypadku dwóch czy trzech. Są wyjątki, jak kolekcja szefa kuchni, która na kwotę 219 zł w pełni zasługiwała według mnie Edytowane 5 października 2015 przez Maciomaniak Cytuj
Nemesis 1 275 Opublikowano 5 października 2015 Opublikowano 5 października 2015 A według mnie nie do końca. Bo 3 i 4 nie doczekały się żadnego odświeżenia. Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 5 października 2015 Opublikowano 5 października 2015 po spaczowaniu online pewnie tak. najlepiej w tej generacji prezentuje sie imo dyptyk metro redux. Cytuj
Nemesis 1 275 Opublikowano 5 października 2015 Opublikowano 5 października 2015 Dla mnie z tych remasterów, które mam to najlepiej wypada Resident Evil. Cytuj
Square 8 711 Opublikowano 5 października 2015 Opublikowano 5 października 2015 Ale RE to nie remaster, a remake. Ja chyba muszę odpalić zwykłą dwójkę i porównać, bo to co jest w demie ma jakieś dziwne sterowanie. Pierwsze odpalenie sprawia właśnie wrażenie sztywności w poruszaniu Drejkiem. Już pomijam fakt, że przechodząc demo miałem wrażenie, że mało się dzieje Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 5 października 2015 Opublikowano 5 października 2015 na początku 2016 wyjdzie RE1 i 0 z gamecube na jednej płycie, z tym że Metro miało dodane 60 fps. na ps360 miałeś najwięcej dobrych remasterów, bo zawierających zazwyczaj 2-3 gry poniżej 200 zł. pojedyncze jak np. RE4, czy Okami HD nie kosztowało więcej jak 80 zł. Cytuj
Nemesis 1 275 Opublikowano 5 października 2015 Opublikowano 5 października 2015 Ale RE to nie remaster, a remake. Ja chyba muszę odpalić zwykłą dwójkę i porównać, bo to co jest w demie ma jakieś dziwne sterowanie. Pierwsze odpalenie sprawia właśnie wrażenie sztywności w poruszaniu Drejkiem. Już pomijam fakt, że przechodząc demo miałem wrażenie, że mało się dzieje Remaster wersji z 2002 roku z GameCube. Wtedy był on remake klasyka z '96. Teraz to pełnokrwisty remaster i przykład na to jak powinno się odświeżać gry. Zero będzie jeszcze lepiej dopakowane. Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 5 października 2015 Opublikowano 5 października 2015 lol REmake w 30 fps na ps4/x1 to bida. jeszcze gdy w metro masz od razu dwie pozycje w 60' 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi