Moldar 2 246 Opublikowano 8 października 2015 Udostępnij Opublikowano 8 października 2015 Bonusy te same co w podstawce, doszły jakieś statystyki, które można porównać ze znajomymi. No i chyba ukradli filmy jak tworzyli grę, szkoda. Graficzne jest bardzo ładnie, choć czuć, że to już stary tytuł, to prezentuje się bardzo dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza
michu86- 389 Opublikowano 8 października 2015 Udostępnij Opublikowano 8 października 2015 Są w kolekcji jakieś bonusy wpływające na gameplay? Poza tymi strojami z preorderow jest coś jeszcze? I jak oceniacie wykonanie jedynki? Doszło pokonywanie etapów na czas i porównywanie wyników. (tzw. jakieś statystki;)) I trzeba jeszcze sprawdzić poziom: brutal. Wg mnie wykonanie U1 jest ok i tyle, dupy nie urywa, czasami niektóre obiekty się doczytują np.: w dżungli, albo w ogóle znikają w zależności gdzie patrzymy. Cytuj Odnośnik do komentarza
simonldz 21 Opublikowano 8 października 2015 Udostępnij Opublikowano 8 października 2015 (edytowane) Jak podniesiesz pierwszy skarb to już możesz zmienić skórę Drake'a na np.: Drake Naughty Dog, wybierasz z opcji w menu. Myślałem, że te skórki za pre-ordera będą od razu odblokowane:) Ciekawe których to jest te pięć preorderowych. Nigdy nie grałem w żadną część bo przesiadłem się x360 ale wciąga jak bagno:) a dopiero mam 23% z części pierwszej. Na ile godzin jest U2 i U3 bo w tym miesiącu jeszcze dlc do wieśka wejdzie a czasu na granie nie ma zbyt wiele.. Ale chyba wiesiek poczeka bo mam już trochę dosyć tej mody na sandboxy;) Edytowane 8 października 2015 przez simonldz Cytuj Odnośnik do komentarza
michu86- 389 Opublikowano 8 października 2015 Udostępnij Opublikowano 8 października 2015 A to nawet nie wiem, że są jakieś preorderowe skórki.... myślałem, że w pudełku będzie karteczka z jakimś dlc ale nic nie było. Wszystko zależy jak grasz ale średnio tak U2 ok 10-12h, dwójka jest najdłuższa, U3 trochę krótsza. Cytuj Odnośnik do komentarza
simonldz 21 Opublikowano 8 października 2015 Udostępnij Opublikowano 8 października 2015 No właśnie chyba dla osób co zrobiły pre-order na psstore. Nawet do takich osób wysyłali maila, że skórek będzie 5 a nie 7 tylko pytanie do cholery gdzie one są. Te o których mówisz już widziałem ale to chyba nie o te chodzi. Ma ktoś jakieś info gdzie ich szukać? Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 161 Opublikowano 8 października 2015 Udostępnij Opublikowano 8 października 2015 Zobaczcie w ps store w dodatkach może będzie Cytuj Odnośnik do komentarza
simonldz 21 Opublikowano 8 października 2015 Udostępnij Opublikowano 8 października 2015 Skoro ten karabinek i pistolet jest to powinno być ok. Jedyne co mi przychodzi do głowy, że po prostu skórki są dopiero od U2. Osoby co kupiły pudełka też mają ten złoty pistolet i złoty AK-47? Cytuj Odnośnik do komentarza
michu86- 389 Opublikowano 8 października 2015 Udostępnij Opublikowano 8 października 2015 Mam, ale zablokowane i trzeba odblokować spełniając tam jakieś kryteria. Cytuj Odnośnik do komentarza
simonldz 21 Opublikowano 8 października 2015 Udostępnij Opublikowano 8 października 2015 No może po prostu tych skórek jest o pięć więcej do odblokowania niż to było na ps3 Gra kozak i dzisaj do meczu o 20 45 będę cisnął cały czas jak wrócę z pracy:) Cytuj Odnośnik do komentarza
michu86- 389 Opublikowano 8 października 2015 Udostępnij Opublikowano 8 października 2015 No dziewicze przejście zawsze najlepsze ;] ja mimo, że już kilka razy przechodziłem serię to i tak się bawię świetnie - do dobrych gier warto wracać, tak jak do filmów Jak U1 Ci się tak podoba to ciekawe co będzie jak zagrasz w U2 (wg mnie najlepsza część) . Cytuj Odnośnik do komentarza
simonldz 21 Opublikowano 8 października 2015 Udostępnij Opublikowano 8 października 2015 Drake mega postać i ten klimat poszukiwania skarbów robi swoje:) No słyszałem więc chyba będę niedostępny przez parę dni haha:D Jeżeli ND udało się mnie wciągnąć przez TLOU (a nie cierpie zombie) to tutaj zrobią to z łatwością Cytuj Odnośnik do komentarza
locarno 0 Opublikowano 9 października 2015 Udostępnij Opublikowano 9 października 2015 Kto się orientuje gdzie można zakupić Edycję specjalną kolekcji ? Nakład był taki mały, czy tak szybko gra się sprzedała ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Lukas. 12 Opublikowano 9 października 2015 Udostępnij Opublikowano 9 października 2015 Panowie, o co chodzi z tymi trofeami edycji rozszerzonej ? To jakieś DLC czy coś ? bo nie kapuje Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 246 Opublikowano 9 października 2015 Udostępnij Opublikowano 9 października 2015 Po prostu są rozdzielone, aby każdy mógł zdobyć platyne. Coś jak grounded w The last of us. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Lukas. 12 Opublikowano 9 października 2015 Udostępnij Opublikowano 9 października 2015 Aha, czyli z poziomu gry można również je wbić ? czy jakieś DLC jak to było ze wspomnianym przez CIebie Grounded na PS3 ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Dobos 83 Opublikowano 9 października 2015 Udostępnij Opublikowano 9 października 2015 Ktoś z Was miał w pudełku kod na 3 miechy PS+? Bo podobno w niektórych jest. Cytuj Odnośnik do komentarza
Welna 1 094 Opublikowano 10 października 2015 Udostępnij Opublikowano 10 października 2015 Kupiłem wczoraj. Ah wspomnien czar. Za(pipi)ista przygoda to była i zaczynam własnie od czesci pierwszej. El Dorado znajde Cie Cytuj Odnośnik do komentarza
Fanek 668 Opublikowano 10 października 2015 Udostępnij Opublikowano 10 października 2015 A dostęp do bety multi Uncharted 4 jest w postaci kodu w pudełku? Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 246 Opublikowano 10 października 2015 Udostępnij Opublikowano 10 października 2015 Nie, dostęp masz jak masz płytę z grą. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
PiPoLiNiO 790 Opublikowano 10 października 2015 Udostępnij Opublikowano 10 października 2015 Pograłem parę h. 49% jedynki za mną. Gra jest wciąż mega miodna. Grafa może i widać, że ma korzenie na ps3, ale i tak jest super. Tak, jestem frajerem bo kupiłem grę którą ograłem na ps3 Motyw przewodni Uncharted znowu będzie mi w głowie siedział tygodniami... Gdyby nie to, że niedługo na nockę to pewnie bym dziś skończył 1. Polecam każdemu, tym co grali i tym co nie mieli okazji. Każda z tych 3 gier to mega wypas. Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 246 Opublikowano 10 października 2015 Udostępnij Opublikowano 10 października 2015 No też mi się podoba, ale jestem fanatykiem Uncharted, więc nie powinno być inaczej. Jedynka dalej ma swoje momenty, ehh ta łódź podwodna Na spory plus, że celuje się znaczenie łatwiej, jestem gdzieś w połowie gry na crushing i jakoś nawet idzie, ciekawi mnie ten brutal, w jedynce będzie pewnie masakryczny. Aha, steelbook jest przepiękny, polecam Cytuj Odnośnik do komentarza
Lukas. 12 Opublikowano 11 października 2015 Udostępnij Opublikowano 11 października 2015 (edytowane) Też jestem nieźle walnięty na punkcie U :] Póki co gram sobie spokojnie delektując się chwilą i ciesząc się jak małpa lusterkiem :] Trochę żałuje, że nie wziąłem steelbook`a. Celowanie faktycznie poprawili względem PS3. Edytowane 11 października 2015 przez Lukas. Cytuj Odnośnik do komentarza
MatekDM 1 299 Opublikowano 11 października 2015 Udostępnij Opublikowano 11 października 2015 Przeszedłem jedynkę, dorwałem te kolekcję za niezłe pieniądze i nie żałuję ani grosza. Pod względem mechaniki i budowy poziomów, jedynka, a dwójka to przepaść, jak odpaliłem jedno po drugim, ale i tak fantastyczna przygoda. Dalej super mi się w to gra, aż nie mogę się doczekać czwórki. Cytuj Odnośnik do komentarza
tomci23 55 Opublikowano 11 października 2015 Udostępnij Opublikowano 11 października 2015 Jak kupiłem uncharted 1 w 2007 roku to dopiero miałem opad szczeny.Jak dobrze pamiętam była to jedna z pierwszych gier która wyglądała fantastycznie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
michu86- 389 Opublikowano 12 października 2015 Udostępnij Opublikowano 12 października 2015 (edytowane) Skończyłem U1 na Crushu - nie było aż tak ciężko, jedyne co trzeba to uważać i tyle. Odpaliłem Brutal - ostatnią misję, bo byłem ciekawy czy mi zaliczy przejście na tym poziomie jak rozegram tylko ostatni rozdział na Janusza! - niestety trzeba wszystkie przejść Co do samego poziomu trudności Brutal to: > jesteśmy na 2 strzały dosłownie, jak ktoś strzela serią i draśnie nas 2 razy to od razu zgon, można mieć wrażenie, że grając na Crushu ma się 3 razy więcej życia niż na Brutalu > ilość przeciwników jest taka sama > natomiast..... bardzo ograniczona jest ilość amunicji, którą zostawiają przeciwnicy np.: 3 naboje do M9 po 1 przeciwniku > Brutal jest nastawiony na strzelanie przede wszystkim samych głów > jest bardzo trudno, ale to bardzo... trzeba wiele razy powtarzać dany etap, liczyć ilość przeciwników, a jak się da to uciekać na koniec planszy i eliminować po kolei A i ja akurat zbierałem skarby w U1 z pamięci i pominąłem 10, więc wróciłem do rozdziałów gdzie mi brakowało, odpalając rozdział chciałem wybrać najniższy poziom trudności "odkrywca" - UWAŻAJCIE bo na tym poziomie nie ma skarbów! A ja jedną mapkę katowałem z 10 razy Nie pamiętam czy ten cały poziom ODKRYWCA był w U1 na PS3 - nie kojarzę go... Edytowane 12 października 2015 przez michu86- Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi