michu86- 389 Opublikowano 14 października 2015 Udostępnij Opublikowano 14 października 2015 Ja mogę jedynie porównać Crushing a Brutal w U1 - na brutalu jest 5 razy trudniej. Na Brutalu jest tak jakby grało się z perkiem podwójny inwalida Cytuj Odnośnik do komentarza
Welna 1 094 Opublikowano 14 października 2015 Udostępnij Opublikowano 14 października 2015 Wogole U1 to najtrudniejsza czesc serii była jak pamietam.JA jestem dopiero w rozdziale 9 U1. nie mam bardzo czasu, ale gra sie wysmienicie na crushing Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 246 Opublikowano 14 października 2015 Udostępnij Opublikowano 14 października 2015 Ciekawi mnie etap ucieczki samochodem po ucieczce z więzienia. Na crushing dochodziło tam do absurdów, a co tam się musi dziać na brutalu Cytuj Odnośnik do komentarza
michu86- 389 Opublikowano 14 października 2015 Udostępnij Opublikowano 14 października 2015 Nie no na crushu na prawdę idzie wszystko ogarnąć. Rzeczywiście patrząc na crusha z U1 a np. z U2, to U2 wydaje się prostsze. Ale brutal to jest hardkor jakich mało (przynajmniej w U1) i będę to pisał co chwilę bo jeszcze nie wyszedłem z szoku po wczorajszych 100 zgonach podczas jednego momentu ;d Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 064 Opublikowano 14 października 2015 Udostępnij Opublikowano 14 października 2015 Ok... nigdy nie grałem w nic trudniejszego niż U1 na brutalu, niedowiarków zapraszam do rozdziału 4 (od momentu gdzie przeciwnicy sprawdzają wrak samolotu na drzewie). Poziom absurdu botów przerasta wszystko co dotychczas widziałem. Na brutalu po zgonie gra zapamiętuje nam broń długą (oraz ilość naboi) i ilość granatów, natomiast resetuje ilość naboi do broni krótkiej do 24, a akurat miałem AK i 6 naboi do niego i tylko jeden granat. Stąd miałem wielki problem, może jakbym nachomikował więcej stuffu przed trudnym momentem na pewno było by znacznie łatwiej. Ale uparłem się, że przejde ten fragment ze znikomym arsenałem i gdzieś po 100-150 zgonach się udało. Ale co tam te boty wyprawiają to szok, haxy, strzały przez ściane - jest wszystko, nerwowym osobom nie polecam Właśnie w tym rozdziale zrezygnowałem z walki o platynę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 550 Opublikowano 14 października 2015 Udostępnij Opublikowano 14 października 2015 Ale Brutal się nie wlicza do platyny, to czemu rezygnować? Cytuj Odnośnik do komentarza
michu86- 389 Opublikowano 14 października 2015 Udostępnij Opublikowano 14 października 2015 (edytowane) Ja się jeszcze nie poddałem ale wiem, że będzie jeszcze kilka tragicznych momentów np.: w Kościele już się boje. Edit: W sumie racja bo to trofeum jest jako DLC z tego co czytałem Edytowane 14 października 2015 przez michu86- Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 064 Opublikowano 14 października 2015 Udostępnij Opublikowano 14 października 2015 (edytowane) Ale Brutal się nie wlicza do platyny, to czemu rezygnować? Grałem na PS3 i chodziło mi o stopień Crushing, mój błąd. Właśnie odpalam kolekcję Drake'a z niemieckiego bundla i niestety w grze nie ma polskiego dubbingu . Jak nigdy nie gram z dubbingiem, to akurat w Uncharted mi się podobał, wprowadzał "ciepły" klimat. Dostępne są jedynie menu oraz napisy, nie spodziewałem się tego. Edytowane 14 października 2015 przez Czappi Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 543 Opublikowano 16 października 2015 Udostępnij Opublikowano 16 października 2015 ogladam sobie na gafie foty z photomode, no masakra, ta gra wyglada lepiej niz niektore pozycje pisane od podstaw na ta generacje i pokazuje jacy magicy siedza w naughty dog i co wycisli z 256mb ramu 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 064 Opublikowano 16 października 2015 Udostępnij Opublikowano 16 października 2015 (edytowane) Powoli kończę cześć pierwszą i większych różnic pod względem tego co widziałem na PS3 nie zauważyłem. Wycisnąć tyle z poprzedniej generacji to faktycznie wielkie osiągnięcie. Edytowane 16 października 2015 przez Czappi Cytuj Odnośnik do komentarza
knotek 211 Opublikowano 16 października 2015 Udostępnij Opublikowano 16 października 2015 Przez moment kusila mnie ta kolekcja, bo w jedynkę nie grałem, dwójkę tak na szybko skończyłem. Ale, nie za te cenę to też. Dwa, tyle fajnych rzeczy wychodzi, szkoda czasu. Dobry tytuł na wakacje gdy będzie bryndza growa a cena spadnie Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 064 Opublikowano 16 października 2015 Udostępnij Opublikowano 16 października 2015 Wątpię w sens robienia remasterów gier z PS3, w przypadku kolekcji z PS2 jest to zrozumiałe z uwagi na HD. Cena też jest przesadzona, takie coś powinno kosztować maksymalnie 150 na starcie, nic więcej. Ja miałem w bundlu, normalnie bym nie kupił. Cytuj Odnośnik do komentarza
schabek 5 317 Opublikowano 16 października 2015 Udostępnij Opublikowano 16 października 2015 dobra jest pierwsza platyna. udalo sie bez wiekszych problemow, jedynie te speedruny mnie troche denerwowaly. swietna seria, jedynka jest chyba moja ulubiona, chociaz wszystkie maja miejsce w moim serduszku <3 od jutra zabieram sie za dwojeczke. z tego co pamietam nie bylo tam chyba jakis szczegolnie trudnych momentow jak blue room w 1 albo ta sala balowa na statku w 3, chyba ze cos zapomnialem? Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 064 Opublikowano 17 października 2015 Udostępnij Opublikowano 17 października 2015 Też wbiłem wczoraj platynę, na PS3 nie podołałem miażdżącemu. W dwójce miałem problem pod koniec w walce z łucznikami w Shambalha, nie wiem czy chce się męczyć dla trofeów. Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 17 października 2015 Udostępnij Opublikowano 17 października 2015 nie wiem czy chce się męczyć dla trofeów. Kiedy zmieniłeś granie dla przyjemności w granie jako forma pracy dla trofeów? Tak z ciekawości pytam? Interesuje mnie ten proces abym nigdy sam w tą pułapkę nie wpadł 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 064 Opublikowano 17 października 2015 Udostępnij Opublikowano 17 października 2015 Gdybym grał dla trofeów to miałbym ich pewnie trochę więcej Cytuj Odnośnik do komentarza
Lukas. 12 Opublikowano 17 października 2015 Udostępnij Opublikowano 17 października 2015 Panowie Wie ktoś jak zrobić tego trofika (z dodatkowych) gdzie trzeba porównać statystyki ze znajomymi ? Za chiny ludowe nie mogę znaleźć tej opcji. Cytuj Odnośnik do komentarza
KOMARZYSKO 373 Opublikowano 17 października 2015 Udostępnij Opublikowano 17 października 2015 W statystykach porównujesz się ze znajomymi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Emtebe 2 524 Opublikowano 18 października 2015 Udostępnij Opublikowano 18 października 2015 Trochę śmieszy mnie narzekanie na cenę tej kolekcji. Macie tu trzy genialne gry za około 250 złotych, co daje około 83 złotych za grę. Każdą część warto ukończyć bo jest to genialna produkcja. Niektóre indyki więcej kosztują a są do dupy. Gdyby sprzedawali te gry osobno po 83 zł to pewnie nikt by nie narzekał. Nie rozumiem Waszej logiki. Gdy gry miały premierę na PS3 to nie problemem było wydać po 200 złotych za jedną część. A teraz narzekacie. Sam ukończyłem wszystkie części na PS3 a teraz z przyjemnością gram na PS4. Jeśli nie graliście w nie wcześniej to kupujcie bo cena nie jest wysoka. A to jest trylogia must have. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 064 Opublikowano 18 października 2015 Udostępnij Opublikowano 18 października 2015 Kolekcje HD wydawane na PS3 nie kosztowały tyle, co nowa, premierowa produkcja. Czy trzy gry z serii MGS były gorsze od Uncharted? Oczywiście, że nie, były genialne i nie kosztowało to 250zł. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
kacprzak1991 196 Opublikowano 18 października 2015 Udostępnij Opublikowano 18 października 2015 Ja jestem juz po czesci pierwszej i zacząłem ogrywać dwójeczkę. Niestety grę pożyczyłem i muszę oddać koledze, wiec wrócę do przygód drake'a w następny weekend. Ogólnie jest to moja pierwsza styczność z ta grą i jest mioodnie ;d po tych wszystkich sandboxach, które zalewają obecna generacje, grało mi sie mega przyjemnie. Po przejściu trylogii napewno kupie sobie w przyszłości te grę, bo poprostu trzeba mieć ja w kolekcji a pozniej bedzie ogrywanie czwartek czesci Cytuj Odnośnik do komentarza
Emtebe 2 524 Opublikowano 19 października 2015 Udostępnij Opublikowano 19 października 2015 (edytowane) Kolekcje HD wydawane na PS3 nie kosztowały tyle, co nowa, premierowa produkcja. Czy trzy gry z serii MGS były gorsze od Uncharted? Oczywiście, że nie, były genialne i nie kosztowało to 250zł. Gry na PS3 nie kosztowały też tyle co na PS4. Nowa generacja - wyższe ceny. Dlatego tym bardziej cena tej kolekcji jest przystępna, biorąc pod uwagę ceny gier na aktualną generację i poprzednią. Edytowane 19 października 2015 przez Emtebe Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 19 października 2015 Udostępnij Opublikowano 19 października 2015 (edytowane) Trochę śmieszy mnie narzekanie na cenę tej kolekcji. Macie tu trzy genialne gry za około 250 złotych, co daje około 83 złotych za grę. Każdą część warto ukończyć bo jest to genialna produkcja. Niektóre indyki więcej kosztują a są do dupy. Gdyby sprzedawali te gry osobno po 83 zł to pewnie nikt by nie narzekał. Nie rozumiem Waszej logiki. Gdy gry miały premierę na PS3 to nie problemem było wydać po 200 złotych za jedną część. A teraz narzekacie. Sam ukończyłem wszystkie części na PS3 a teraz z przyjemnością gram na PS4. Jeśli nie graliście w nie wcześniej to kupujcie bo cena nie jest wysoka. A to jest trylogia must have. A mnie trochę śmieszy usprawiedliwianie dymanka od sony. Mówisz, że 83 złotych za grę jak każdy z tych tytułów można kupić za max 30zł na ps3, do tego na premierę kosztowały 200zł ale były pełnym produktem z multiplayerem a nie samym kastratem z singlem. Także tez nie rozumiem twojej logiki. Remaster Metra, który wyglądał obłędnie w porównaniu do gier z past genów był wyceniony na 160zł i oferował podobny czas rozgrywki potrzebny do ukończenia 3 uncharted i myślę, że te 160zł to by była uczciwa cena za kolekcje drejka. Odkładając te zabawne przeliczenia czasu na ceny, które pachną cebulą to największym problemem z tą kolekcją jest to, że sony na jesień nie ma żadnych gier i z tej kolekcji robi się mocny punkt line upu, gra ma wycięty multik i co-op (chociaż daliby z jednej części) no i zabrakło tej części z vity dla której kilka osób by pewnie się skusiło. Edytowane 19 października 2015 przez _Be_ Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 19 października 2015 Udostępnij Opublikowano 19 października 2015 Brak Golden Abyss w zestawie to kolejny samobój. M$ w Girsach zawarł wszystko - kampanię, multi i dodatki. I to za jaką cenę. O Rare Replay nawet nie wspominam. Jak ktoś kupił tą kolekcję Uncharted za 249 zeta to jest po prostu frajerem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Whisker 1 447 Opublikowano 19 października 2015 Udostępnij Opublikowano 19 października 2015 Przecież Rare replay to nie jest remaster Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi