Skocz do zawartości

Uncharted: The Nathan Drake Collection

Featured Replies

Opublikowano

Czy wersja z PSN jest z polskim dubbingiem ?

Tak. Sam kupowałem na PSN więc pewne info.

• Odpowiedzi 720
  • Wyświetleń 143,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Gość Kasias
    Gość Kasias

Hendrix, nie wysilaj się, nie przetłumaczysz 95% tego forum, jak i innych, o co chodzi z remasterami. Temat poruszany milion razy, i tak naprawdę to same plusy:   - możliwość ogrania danej gry/gier

• chyba for the frajers nie no lepiej że łatwo wezmą za to kasę niż by nie mieli brać, ale żądanie więcej niż 160 zł za brak jakichkolwiek zauważalnych zmian (patrz wykonanie GTA V, TR, Gearsy) i wycię

• Tak tak - ale jest wielka posucha w grach multi z perspektywy 3ciej osoby - więc takie multi jest jak najbardziej potrzebne. Ile można tych FPSów

Opublikowano

Czy wersja z PSN jest z polskim dubbingiem ?

Tak. Sam kupowałem na PSN więc pewne info.

Dzięki za info.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Panowie jak to jest z tym dostępem do bety multi U4?

Mam polską wersje w pudełku (pl dubing), nigdzie w grze nie ma wzmianki o becie, w pudełku żadnego kodu nic.

Angielska wersja widziałem ma nalepke i jakąś kartke o becie, w pl nic nie ma.

W grze z poziomu konsoli jest jakaś wzmianka o U4 multi?

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

dla ciebie nie ma

Opublikowano

A tak na serio?

Opublikowano

Tak na serio, to w momencie, kiedy beta będzie dostępna w grudniu, żeby ją odpalić, będziesz musiał mieć w napędzie płytę z kolekcją Nathana Drake'a.

Opublikowano

Zaczałem 1 część, godzinka gry, no mega sie postarali, ależ ten remaster wygląda :banderas:

Opublikowano

Zaczałem 1 część, godzinka gry, no mega sie postarali, ależ ten remaster wygląda :banderas:

Dwója i trójka wyglądają kilka razy lepiej:).

Opublikowano

Dziś dostałem maila od SCEE, beta rusza 4 grudnia i potrwa do 13.

Kurde krótko... no ale lepsze to niż nic, ile można grać w U3 ? ;p

Mam nadzieje, że poprawią hitboxy coś na wzór tych z mgo. Bo to co było w 3 to już nie wypada ;)

Opublikowano

Witam chciałbym sie podzielić wrażeniami co do kolekcji , chce dodać że to mój pierwszy kontakt z tą serią , wcześniej miałem xboxa 360. Pierwsza część wygląda ładnie , animacja widać ze juz ma swoje lata i inteligencja przeciwników może śmieszyć ale gra jako całość historia i , humor sprawia ze gra sie przyjemnie , Drugą część dopiero co zacząłem przechodzić i gra mną zachwyciła , animacja , grafika , akcja , i cały czas ten humor który przypadł mi do gustu . Jesli ktoś nie miał nigdy styczności z serią to wiele stracił bo gra jest fantastyczna a jeszcze jej całej nie przeszedłem a przede mną  trzecia część . W skrócie gra która jednocześnie bawi i jest efektowna jak Indiana Jones ,, pewnie nic nowego nie odkryłem ale chciałem sie podzielić swoimi emocjami jakie wywołała u mnie ta gra . Od teraz ta seria jest jedną z moich ulubionych . Pozdrawiam

Edytowane przez nie versal

Opublikowano

@Fanek

Pojawi Ci się w bibliotece do pobrania. Dokładnie nie wiem jak to zrobili, ale tak to będzie ;]

Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka

Edytowane przez Lukas.

Opublikowano

Ukończyłem wczoraj 4 rozdziały pierwszej części. Jestem oczarowany. Wiele naczytałem się w sieci, że pierwsza odsłona już nie robi wrażenia, ale mnie się niezwykle podoba. Ostre jak brzytwa tekstury, płynna animacja, nowe, efektowne wybuchy, niesamowicie soczyste kolory. Sporo dobrego można napisać o modelu samego głównego bohatera. Gra się rewelacyjnie, a na płycie przecież znajdują się kolejne dwie odsłony.

Opublikowano

Będzie ktoś tak miły i udostępni gierke przez PlayShare w celu uzyskania bety U4??? Z góry dziekoweczka ;-)

Opublikowano

nie da sie

Sprawdzilem dzis z kolega, jak i na Uncharted 4 beta tak i na Uncharted kolekcja Drake'a nie dziala shareplay, wyskakuje info,ze jest inny region badz jezyk :D czyli pewnie sony na jakis czas to zablokowalo, bo kolega gre ma z Polski i w Polsce sie znajduje. no nic, lipa, wiec jedyne wyjscie to czekac na to,ze sony bedzie takie dobre i zapoda bete dla wszystkich w ostatnich dniach testów.

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

nie da sie

Sprawdzilem dzis z kolega, jak i na Uncharted 4 beta tak i na Uncharted kolekcja Drake'a nie dziala shareplay, wyskakuje info,ze jest inny region badz jezyk :D czyli pewnie sony na jakis czas to zablokowalo, bo kolega gre ma z Polski i w Polsce sie znajduje. no nic, lipa, wiec jedyne wyjscie to czekac na to,ze sony bedzie takie dobre i zapoda bete dla wszystkich w ostatnich dniach testów.

fuc.k...rano jeszcze na necie krazyla opinia ze sie da :P dzieki za szybka odpowiedz ;)

Opublikowano

To tak mozna? , jak wroce do chaty to Ci moge tak udostepnic

Mozecie sprobowac moze wam sie uda, dajcie znac :D

ale jeszcze zerkalem z drugim kolegą i dalej to samo wyszlo, moze u was bedzie inaczej a jak nie, to bedzie oznaczac,ze sony bloknelo.

Edytowane przez Extrimer

Opublikowano

Dzień 3 świątecznej promocji, składanka Uncharted za 124zł.

Nabyłem. Wyszło 41 pln za gre. Geniusz remaster i chociaż byłem zwolennikiem pudełek (kiedyś może opchne) to wziąłem cyfre i nie żałuje. Pozatym Lara Croft - cyfrówka w promocyjnej cenie zmieniła moje podejście do gier bez pudełek. MIało być jedno przejście a grałem z 3 razy już.

Wracając do remastera Uncharted. Na razie przechodze jedynkę (8 lat temu grałem na ps3) i czuć ten upływ czasu ale tylko pod względem animacji. Cała reszta wygląda cudnie. gra się cudnie a miód płynie hektolitrami.

Pozdro

Opublikowano

Też, się świetnie bawię przy UDF, jedyne co mnie wkurza to granaty pod L1 i że nie można tego zmienić.

Opublikowano

Oczywiscie, ze mozna. W ustawieniach systemowych PS4. xD Zapomniales juz?

Opublikowano

Jeżeli nie można tego zmienić w grze to jest to minus. W UDF to aż tak nie wkurza, ale w takim U2/3 to będzie strasznie przeszkadzać, bo będzie się ciężko używało szybkiego rzutu.

A odgórnie w konsoli to chyba zmieni we wszystkich grach? Jeżeli tak to głupie rozwiązanie.

Opublikowano

lg55jkq4fqq8.jpg

Wczoraj skończyłem pierwszą część. Świetna zabawa, a i wygląda to nad wyraz dobrze (tekstury, animacja, kolorystyka, eksplozje). Zacząłem także druga odsłonę.
Przynajmniej klasę-dwie lepiej wykonana. Również bawi znakomicie (choć eksplorację zastąpił Majkel Bej). Momentami wygląda tak (miasto), że zawstydza niejedną grę obecnej generacji.
Takie reedycje są w pełni usprawiedliwione. Kombo fHD+60k/s, poprawione tekstury, mechanika, kilka gier w pakiecie, a cena jednej wynosi ok 69zł. Zupełnie tak jak w przypadku Metro Redux.
Brawa.

Opublikowano

Takie reedycje są w pełni usprawiedliwione. Kombo fHD+60k/s, poprawione tekstury, mechanika, kilka gier w pakiecie, a cena jednej wynosi ok 69zł.

Miało by to sens, gdyby nie kastrowali gier z zawartości. W formie jakiej to wyszło, nie powinno się pisać, że cena jest ok.