Andżej 2 268 Opublikowano 30 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 na tubie jest seria filmików jak jakis węgier przechodzi na brutalu wszystkie 3 częsci i są momenty, w którym wyłącza mikrofon bo już tak kórvuje xd (wrzucalem go strone wczesniej) Cytuj Odnośnik do komentarza
Andżej 2 268 Opublikowano 1 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2016 (edytowane) przechodze juz 3 część i troche to zaczyna męczyc, te co chwile wyskakujące schematyczne kill strefy ze strzelaninami. graficznie trójeczka cieszy oko, elementy platformowe bardzo fajne we wszystkich częściach. drake dalej odpyerdala na osłonach co chce. strzelanie najprzyjemniejsze i najbardziej satysfakcjonujące w jedynce. potem mam wrazenie jakby ta mechanika z kazdą częścią była jakaś inna, bardziej pusta. i zachowanie broni, odrzut wszystko na minus w kolejnych odslonach. strzelaniny w jedynce największy fun.postac drejka jak i samo jego luzactwo i poczucie humoru są świetne. daje spokojne 8/10 ale mimo ze uwielbiam postać drejka i tę luźną naciąganą do bólu narracje to jednak nowe tomb raidery<U123. Mam nadzieje, ze 4 to zmieni Edytowane 1 Stycznia 2016 przez Andżej Cytuj Odnośnik do komentarza
KarolJanuszGejmingu 466 Opublikowano 1 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2016 No po becie czwórki, nie musisz się obawiać strzelania,bo feeling jest za(pipi)isty. Cytuj Odnośnik do komentarza
Cottage 343 Opublikowano 1 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2016 (edytowane) Mam pytanko do znawców Uncharteda mianowicie kończę pierwszą część gry gdzie jak dla mnie procentowo exploring 15% strzelanie 85% czy te proporcje w cz 2 i 3 się zmieniają czy ta gra tak ma ?? ( bo jak na kreowanego pogromce Tomba to kiepsko to wygląda) ps.Czy w dalszych częściach wrogowie dalej pojawiają się w magiczny sposób bo to jest bardzo irytujące i widać archaizm produkcji?? Edytowane 1 Stycznia 2016 przez Cottage Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 1 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2016 Jak w jedynce dla ciebie strzelanie to 85% to w trójce jest 130% strzelania hehe Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 295 Opublikowano 1 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2016 ps.Czy w dalszych częściach wrogowie dalej pojawiają się w magiczny sposób bo to jest bardzo irytujące i widać archaizm produkcji?? To się nazywa spawnig przeciwników, spadają z nieba aż zabijesz określoną ilość w danej lokacji. Tak jest niestety gra skonstruowana, zabijasz pierwszą falę przeciwników i musisz czekać na następną. W kolejnych Uncharted też tak będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 1 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2016 Jak w jedynce dla ciebie strzelanie to 85% to w trójce jest 130% strzelania hehe najwiecej ma 1 potem 2 > 3. drake dalej odpyerdala na osłonach co chce. strzelanie najprzyjemniejsze i najbardziej satysfakcjonujące w jedynce. potem mam wrazenie jakby ta mechanika z kazdą częścią była jakaś inna, bardziej pusta. i zachowanie broni, odrzut wszystko na minus w kolejnych odslonach. strzelaniny w jedynce największy fun. nigdy nie miałem problemów z coverem w 2 i 3. za to w 1 jak najbardziej. no i gunplay najlepszy w UDF przemilczę Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 326 Opublikowano 1 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2016 Mam pytanko do znawców Uncharteda mianowicie kończę pierwszą część gry gdzie jak dla mnie procentowo exploring 15% strzelanie 85% czy te proporcje w cz 2 i 3 się zmieniają czy ta gra tak ma ?? ( bo jak na kreowanego pogromce Tomba to kiepsko to wygląda) ps.Czy w dalszych częściach wrogowie dalej pojawiają się w magiczny sposób bo to jest bardzo irytujące i widać archaizm produkcji?? Najwięcej eksploracji i zagadek jest w trójce. Co do pojawiania siè przeciwników to w 2 i 3 jest chociaż ten plus że nie ma ich przed nami w jakiś odkrytych przez nas ciężko dostępnych miejscôwkach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Goldie 2 Opublikowano 1 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2016 Kto i gdzie powiedział, że Uncharted miał być pogromcą Tomb Raidera? Przecież to są dwie zupełnie różne gry. Ja zdecydowanie wolę luzackiego Drake'a z masą akcji co chwila, niż nudne skakanie i rycie ścian w TR. Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 295 Opublikowano 2 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 Uncharted był skutecznym pogromcą TR, nudne skakanie zamieniono na sceny akcji prosto z filmów. A teraz Tomb Raider jest pogromcą Uncharted, przynajmniej jego dwie ostatnie odsłony są dalekie od znanego tej serii kanonu i oferują ten sam Cinematic Experience, no i Larę Lara > Nathan. Cycki > brak Cycków. Cytuj Odnośnik do komentarza
Whisker 1 386 Opublikowano 2 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 Było takie "plastyczne" , później poszli w innym kierunku, osobiście najfajniej strzelało mi sie w U1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Lukas. 12 Opublikowano 6 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Uncharted był skutecznym pogromcą TR, nudne skakanie zamieniono na sceny akcji prosto z filmów. A teraz Tomb Raider jest pogromcą Uncharted, przynajmniej jego dwie ostatnie odsłony są dalekie od znanego tej serii kanonu i oferują ten sam Cinematic Experience, no i Larę Lara > Nathan. Cycki > brak Cycków. Masz rację ale patrząc z perspektywy obecnej epoki jednak klasyczne TR grając 15 - 20 lat temu na PC .... o matko - takich doznań dziś już konsola nie dostarczy Wtedy to było coś nowego, niesamowitego. A i czasy inne Jednym słowem klimat nie do powtórzenia Cytuj Odnośnik do komentarza
wronerro 257 Opublikowano 7 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 Na pudle jest napisane uncharted kolekcja a na płycie uncharted collection, nie powinno też być kolekcja? Chodzi o grę z pl dubbingiem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sylvan Wielki 4 535 Opublikowano 7 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 U mnie właśnie tak jest: Cytuj Odnośnik do komentarza
wronerro 257 Opublikowano 7 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 A u mnie na płycie jest collection a jest full pl (mimo że box jest w pełni pl) Cytuj Odnośnik do komentarza
Sylvan Wielki 4 535 Opublikowano 7 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 Tym się nie przejmuj. Grunt, że w pudełku nie miałeś: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mroku 1 005 Opublikowano 7 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 Jak zakupie na amazonie to tez bedzie full pl ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Mroku 1 005 Opublikowano 9 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 (edytowane) Jak zakupie na amazonie to tez bedzie full pl ??? Mam w planach zakupic kolekcje,moze uda mi sie skonczyc przed wyjsciem 4 Edytowane 9 Stycznia 2016 przez Mroku333 Cytuj Odnośnik do komentarza
Emtebe 2 524 Opublikowano 9 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 Raczej nie będzie,same napisy pewnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mroku 1 005 Opublikowano 9 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 Na przyklad w remasterze God of Wara 3 jest wszystko PL, wiec chcialem sie zapytac jak z kolekcja nathana. Cytuj Odnośnik do komentarza
szulakaluble 0 Opublikowano 11 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2016 Pisałem na innym forum to napisze i tu może ktoś poradzi... Czy miał ktoś problem ze znalezieniem wszystkich skarbów w części 3? Mam zebranych 100 znajdziek i trofeum za to Niedościgniony łowca skarbów jak i zebrany osobliwy artefakt za który tez mam trofka Łowca artefaktów czyli razem 101 skarbów a nie chce mi wpaść trofeum - Kolekcja mistrza złodziei - Znajdź wszystkie skarby i osobliwy artefakt. Spotkał się ktoś z czymś takim może? Cytuj Odnośnik do komentarza
Whisker 1 386 Opublikowano 13 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2016 (edytowane) Jest mały bug według mnie, już tłumaczę. Chodzi o rozdział karawana, w menu na liście skarbów nie widnieje żaden a są 3 natomiast następny 21 rozdział zawiera 8 a w rzeczywistości 5 ponieważ 3 należa do poprzedniego rozdziału. Zobacz ile masz skarbów w rozdziale 21 jeżeli będziesz mial 7/8 to znaczy że nie zebrałeś jednego w poprzednim rozdziale. Trzy skarby są w ostatnim pomieszczeniu, pierwsze zaraz po wejściu przez wielkie drzwi, drugi na podeście na którego wskoczymy z ruszających się bloczków a ostatni naprzeciwko wajchy na żyrandorze po drugiej stronie. Btw. Wpadł mi kolejny potrójny calak tej świetnej serii Edytowane 13 Stycznia 2016 przez Wesker Cytuj Odnośnik do komentarza
szulakaluble 0 Opublikowano 13 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2016 W każdym rozdziale gra mi pokazuje ze mam wszystkie. W menu skarbów licznik pokazuje 100 (plus artefakt który nie jest uwzględniony). Mało tego sprawdziłem każdą lokacje jeszcze raz, skarb za skarbem z poradnikiem youtuba. Za jakiś czas, bo teraz mam dość usunę wszystkie dane gry i zbiorę je jeszcze raz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Whisker 1 386 Opublikowano 13 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2016 Hmm to dziwne faktycznie a na pewno masz artefakt? To złote jajko? Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 510 Opublikowano 14 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 W menu skarbów ma Ci pokazywać 101/100. Jak pokazuje inaczej tzn.że coś pominąłeś. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi