Opublikowano 17 września 20159 l Demo 29 września. Wszystkie 3 gry się zmieściły na jeden dysk, czyli albo cutsceny są teraz w real time, albo Bluepoint to magicy że to wszystko upchnęli EDIT: Jednak nie są w RT, a nagrane jak w oryginale. Nie wyglada zbytnio zachecajaco do kupna, tekstury sa slabe, to akurat trzeba przyznac. Mogliby sie troche lepiej postarac. Demo sprawdze a gry i tak nie kupie bo strata pieniedzy
Opublikowano 18 września 20159 l Demo 29 września. Wszystkie 3 gry się zmieściły na jeden dysk, czyli albo cutsceny są teraz w real time, albo Bluepoint to magicy że to wszystko upchnęli EDIT: Jednak nie są w RT, a nagrane jak w oryginale. Nie wyglada zbytnio zachecajaco do kupna, tekstury sa slabe, to akurat trzeba przyznac. Mogliby sie troche lepiej postarac. Demo sprawdze a gry i tak nie kupie bo strata pieniedzy Słabe tekstury.....?
Opublikowano 25 września 20159 l Nie no wiecie to nie jest remake. Wiec niech nikt nie oczekuje, ze Drake wykorzysta cala moc ps4. Jak dla mnie to gierke zrobili pozytywnie, chociaz czasami ssia animacje rodem z poczatkow ostatniej generacji, ale to ma swoj urok. Finalnie za(pipi)iscie sie ciesze, ze to niedlugo wychodzi.
Opublikowano 25 września 20159 l Ponad godzina z 1, 2 i 3. Spoilery dla nowicjuszy: Preview od PushSquare: http://www.pushsquare.com/news/2015/09/first_impressions_uncharted_the_nathan_drake_collection_is_ps4_gold Edytowane 25 września 20159 l przez Kasias
Opublikowano 26 września 20159 l Od jakiegoś czasu mam w głowie plan aby przeżyć te przygodę raz jeszcze. Im bliżej premiery tym bardziej mi się chce.
Opublikowano 26 września 20159 l Kilka dni przed premierą będzie można dostać za 215zł i to pewnie będzie najniższa cena, jak zawsze na premiere exów Sony
Opublikowano 26 września 20159 l Jezu! 245 zł WTF ?? to ja poczekam. <_< The Order: 1886 - za drogo, bo za krótki Until Dawn - za drogo, bo to interactive drama, a nie shooter Tearaway Unfolded - za drogo, bo to kolorowa platformówka, której oryginał wyszedł na Vitę Uncharted Collection - za drogo, bo trzy gry, ale remasterowane Pisał już ktoś tutaj, że Bloodborne za drogie, bo za trudne?
Opublikowano 26 września 20159 l Jezu! 245 zł WTF ?? to ja poczekam. <_< The Order: 1886 - za drogo, bo za krótki Until Dawn - za drogo, bo to interactive drama, a nie shooter Tearaway Unfolded - za drogo, bo to kolorowa platformówka, której oryginał wyszedł na Vitę Uncharted Collection - za drogo, bo trzy gry, ale remasterowane i WYKASTROWANE Pisał już ktoś tutaj, że Bloodborne za drogie, bo za trudne?
Opublikowano 26 września 20159 l Będzie patch na premierę: Poprawki w stabilności gry Poprawiony dźwięk i grafika Poprawki w wydajności gry Poprawione celowanie Drobne poprawki w rozgrywce Co z tego, że w tej generacji mamy jeszcze wydania pudełkowe, skoro i tak na płytach znajdują się jakieś beta wersje.
Opublikowano 29 września 20159 l w nowozelandzkim psstore jest już demo, waży 7,5gb Edytowane 29 września 20159 l przez Pawlo
Opublikowano 29 września 20159 l Na polskim PS Store jest już demo 6,9 GB https://store.playstation.com/#!/pl-pl/gry/demo-uncharted-kolekcja-nathana-drake'a/cid=EP9000-CUSA03331_00-UNCHARTEDNDCDEMO
Opublikowano 29 września 20159 l Zagralbym przed premierą u4 więc jak ktoś w styczniu będzie sprzedawać za 80 zł call me na pw:)
Opublikowano 29 września 20159 l Kocham tą serię, wiem, że to 3 pełne (no dobra, nieco wykastrowane) gry, ale poczekam i dam za to max stówkę
Opublikowano 29 września 20159 l Dobra fajnie że kochacie i lubicie Uncharted ale może jakies wrażenia z demka? Czuć różnice ?
Opublikowano 29 września 20159 l Sprawdziłbym demko ale w robocie siedzę, ograł ktoś? Ps. Mi tam pasuje, że nie ma multi, na co to komu? Jak ogram wszystkie trzy części to nie miałbym chęci jeszcze w online śmigać
Opublikowano 29 września 20159 l Grafika bardzo ładna, to ciągle świetnie wygląda, bije niejedną grę na ps4. 60 fps daje radę, ten moment walenia się budynku i jak wszystko lata dookoła, miazga. Całowanie jest chyba trochę inne, jak takie samo będzie w pierwszej części to mega. Edytowane 29 września 20159 l przez Moldar
Opublikowano 29 września 20159 l Ps. Mi tam pasuje, że nie ma multi, na co to komu? Jak ogram wszystkie trzy części to nie miałbym chęci jeszcze w online śmigać No dokładnie na co komu, kto by chciał grać w multi zresztą tylko 259zł kosztuje kolekcja trzech gier wiec i tak prawie jak za darmo. Całowanie jest chyba trochę inne, jak takie samo będzie w pierwszej części to mega. Gdzieś czytałem, że wrzucili poprawione celowanie do całej trylogii, które było w spatchowanej U3 Edytowane 29 września 20159 l przez _Be_