Opublikowano 4 października 20159 l Demko to jakieś max 30min gry A u mnie zaledwie 15 po skończeniu skasowałem bo w demie nie ma trofeów
Opublikowano 4 października 20159 l Szybkie wrazenia z demka. Grafika wyglada brzydko, nie postarali sie, tak samo z niektorymi teksturami. Polski dubbing na minus,ale to nie nowosc na PS3 bylo identycznie we wszystkich 3 czesciach. Strzelanie to jakas padaka.
Opublikowano 4 października 20159 l Wiadomo, że strzelanie przy takich Girsach zwyczajnie kuleje ale nie ma jakiejś tragedii. Z chęcią przechodziłem każdą część na PS3 (zresztą dwie pierwsze platynowałem) i za dobrą cenę sięgnę po remastery.
Opublikowano 5 października 20159 l Wiadomo, że strzelanie przy takich Girsach zwyczajnie kuleje ale nie ma jakiejś tragedii Jest tragedia, jeśli wcześniej ograło się MGSV
Opublikowano 5 października 20159 l Wiadomo, że strzelanie przy takich Girsach zwyczajnie kuleje ale nie ma jakiejś tragedii Jest tragedia, jeśli wcześniej ograło się MGSV No ja ogrywam ostatnio tylko MGSa, 70h już nastukałem - na szczęście przed tym przez ponad 2 lata katowałem multi U3 - więc niczego się nie boje
Opublikowano 5 października 20159 l Ostatni kontakt z Uncharted miałem przy premierze pierwszej części. Od tamtego czasu zapamiętałem tą grę jako killera graficznego. Teraz po ograniu tego demka czuję się jakbym dostał w twarz mokrą ścierą do podłogi. Straszne rozczarowanie Zbyt wiele czasu już minęło by ta grafika dalej powodowała opad szczeny Strzelanie/poruszanie się też jakoś mi nie leży i wszystko to jakieś takie drętwe. Edytowane 5 października 20159 l przez Michał102
Opublikowano 5 października 20159 l Michał u mnie dokładnie takie samo odczucie, demo skończyłeś? od basenu troche lepiej jest po świeżo przesiadce z Mad Maxa odrzuciło mnie, a dziś MGS jeszcze wkładam do napedu
Opublikowano 5 października 20159 l Ja się na to przerzuciłem zaraz po ukończeniu Wiedźmina i nawet 15 minut z tym demkiem nie dałem rady spędzić
Opublikowano 5 października 20159 l Włącz jeszcze raz, może kiepski dzień miałeś, całe demo to 20min gry, lokacja od basenu lepiej wyglada
Opublikowano 5 października 20159 l Byle do basenu,gra wyglada o wiele lepiej,az chce sie plywac. Fajnie tez wyglada tylek Chloe w 1080p Edytowane 5 października 20159 l przez Mroku333
Opublikowano 5 października 20159 l Nie przesadzajcie - spokojnie da się grać. Przy 60 klatkach strzela się o niebo lepiej niż na PS3. Edytowane 5 października 20159 l przez Nemesis
Opublikowano 5 października 20159 l Przecież to wygląda znacznie lepiej niż na PS3, remaster jest zrobiony bardzo dobrze, tylko wyceniony na o dużo za dużo
Opublikowano 5 października 20159 l tez jestem zdziwiony reakcjami, o ile sama animacja drake'a juz faktycznie troche smieszna po latach to graficznie to sie wg mnie dalej bardzo bardzo solidnie prezentuje
Opublikowano 5 października 20159 l Widać ludzie wciąż myślą, że remaster od ND będzie wyglądał jak U4.
Opublikowano 5 października 20159 l Widać ludzie wciąż myślą, że remaster od ND będzie wyglądał jak U4. raczej wychodzi na to że to wciąż graficzne gurwy, dla których gadka fps > grafika jest tylko na pokaz. sam uskuteczniam jazdę po cenie i ślepych fanach tej kolekcji, ale takie pjerdolenie powinno być karane warnem za cw poza cw. ładnie wygląda to w 60 fps, oraz z możliwością wyłączania blura, ale żenada że defaultowe aim było w demie tak wolne. nie lepiej było dać domyślnie auto aim jak w the order? xd
Opublikowano 5 października 20159 l dzisiaj sprobowalem jeszcze raz ale nie dałem rady. to juz nawet nie jest strzelanie z kapiszonów, tylko pistoletami na wode.demko skasowane z hdd Edytowane 5 października 20159 l przez Andżej
Opublikowano 5 października 20159 l Nie wiem o co Wam chodzi. Ta seria jak dla mnie wcale się nie postarzała i z wielką ochotą wrócę sobie do zayebistego Drake's Fortune (i znowu ta nerwówka przy zaliczaniu chaptera z kościołem na Crushing). Oczywiście nie za obecną cenę, która jest za wysoka. Prawdą jest, że każdy taki remaster powinien kosztować połowę ceny nowej gry. Tak jak zrobił to Capcom z RE HD Remaster czy wcześniej Sony z pierwszą kolekcją God of War.
Opublikowano 5 października 20159 l Dla mnie takie remastery powinny kosztować maksymalnie 99 zł w przypadku jednej gry lub 149 w przypadku dwóch czy trzech. Są wyjątki, jak kolekcja szefa kuchni, która na kwotę 219 zł w pełni zasługiwała według mnie Edytowane 5 października 20159 l przez Maciomaniak
Opublikowano 5 października 20159 l A według mnie nie do końca. Bo 3 i 4 nie doczekały się żadnego odświeżenia.
Opublikowano 5 października 20159 l po spaczowaniu online pewnie tak. najlepiej w tej generacji prezentuje sie imo dyptyk metro redux.
Opublikowano 5 października 20159 l Dla mnie z tych remasterów, które mam to najlepiej wypada Resident Evil.
Opublikowano 5 października 20159 l Ale RE to nie remaster, a remake. Ja chyba muszę odpalić zwykłą dwójkę i porównać, bo to co jest w demie ma jakieś dziwne sterowanie. Pierwsze odpalenie sprawia właśnie wrażenie sztywności w poruszaniu Drejkiem. Już pomijam fakt, że przechodząc demo miałem wrażenie, że mało się dzieje
Opublikowano 5 października 20159 l na początku 2016 wyjdzie RE1 i 0 z gamecube na jednej płycie, z tym że Metro miało dodane 60 fps. na ps360 miałeś najwięcej dobrych remasterów, bo zawierających zazwyczaj 2-3 gry poniżej 200 zł. pojedyncze jak np. RE4, czy Okami HD nie kosztowało więcej jak 80 zł.
Opublikowano 5 października 20159 l Ale RE to nie remaster, a remake. Ja chyba muszę odpalić zwykłą dwójkę i porównać, bo to co jest w demie ma jakieś dziwne sterowanie. Pierwsze odpalenie sprawia właśnie wrażenie sztywności w poruszaniu Drejkiem. Już pomijam fakt, że przechodząc demo miałem wrażenie, że mało się dzieje Remaster wersji z 2002 roku z GameCube. Wtedy był on remake klasyka z '96. Teraz to pełnokrwisty remaster i przykład na to jak powinno się odświeżać gry. Zero będzie jeszcze lepiej dopakowane.
Opublikowano 5 października 20159 l lol REmake w 30 fps na ps4/x1 to bida. jeszcze gdy w metro masz od razu dwie pozycje w 60'