Mroku 1 005 Opublikowano 16 marca 2016 Opublikowano 16 marca 2016 No to fajnie,w TLoU niezle sie bawilem na najwyzszym poziomie trudnosci. Cytuj
Lukas. 12 Opublikowano 9 kwietnia 2016 Opublikowano 9 kwietnia 2016 Panowie, poproszę o jakąś wskazówkę dotyczącej U3 i walki z Talbotem na Crushing .... Przed ostatnim zawaleniem platformy gość mnie cały czas klinczuje, łapie od tyłu, wciskam cały czas kółko ale nie mogę zadać ciosu bo znowu mnie łapie i tak non stop... wiem że coś robię źle, ale nie mogę zaskoczyć co takiego ) proszę o jakieś info Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 9 kwietnia 2016 Opublikowano 9 kwietnia 2016 Co to znaczy, że nie możesz zadać ciosu? Po tym jak się wyrwiesz po prostu wciskasz :square: i go lejesz. 1 Cytuj
Lukas. 12 Opublikowano 9 kwietnia 2016 Opublikowano 9 kwietnia 2016 No własnie tak próbuję tylko za nic mi to nie wychodzi i on zaraz mnie łapie i kosa Cytuj
MEVEK 3 510 Opublikowano 9 kwietnia 2016 Opublikowano 9 kwietnia 2016 Zobacz na yt, jak wyglada z nim walka. Jak cos nie teges to zrob reinstal pliku. Nie zapomnij o zapisie tylko. 1 Cytuj
Starh 3 170 Opublikowano 10 kwietnia 2016 Opublikowano 10 kwietnia 2016 (edytowane) Gram w jedynkę i pod względem graficznym gra wygląda nawet dobrze. Jednak to chyba jedyny plus tej odnowionej części... pamiętałem tę gierkę jak przez mgłę, ale dopiero teraz widzę iż pierwsza część jest tak naprawdę grą słabą i mówię to jako fan Uncharted. Gra zestarzała się pod względem gameplayu okropnie tj. przejdź 100 metrów>strzelaj do hordy wrogów>przejdź 100m>strzelaj do hordy wrogów (tak do 5 rozdziału gra była nawet spoko). Żeby to jeszcze było okraszone jakimiś częstymi cut scenkami, a tu podczas godziny 1-2 cutscenki o długości półtora minuty. Etapy ze skuterem to jeden wielki w(pipi) przemieszczanie się po elementach na ścianie - jeden wielki w(pipi). Nie wspomnę o xyz bugach, które nie zostały wyeliminowane z wersji na ps3, a doszły jeszcze nowe (dziwne zachowania kamery). Chyba najlepiej z tej edycji wypada o zgrozo polski dubbing (włączyłem na moment). Jestem w połowie gry, ale na tę chwilę wystawiłbym tej grze max 5/10. Do remasterów od M$ (gow/halo) to coś się nawet nie umywa. Edytowane 10 kwietnia 2016 przez Starh 2 Cytuj
Andżej 2 268 Opublikowano 10 kwietnia 2016 Opublikowano 10 kwietnia 2016 (edytowane) idz zabij idz zabij jest w kazdej częsci i będzie i w czwórce Edytowane 10 kwietnia 2016 przez Andżej Cytuj
MEVEK 3 510 Opublikowano 11 kwietnia 2016 Opublikowano 11 kwietnia 2016 idz zabij idz zabij jest w kazdej częsci i będzie i w czwórce Z tym, ze w 4 nie koniecznie zabij! Cytuj
okens 541 Opublikowano 12 kwietnia 2016 Opublikowano 12 kwietnia 2016 Co nie zmienia faktu, ze to jest jedyna irytujaca rowniez i mnie rzecz w tej wspanialej serii. O polowe tego zabijania mniej a wiecej zagadek i byloby bajkowo. Ale i tak milo czasem wrocic do poczciwego Drakea( szczegolnie jesli nie jest sie fanem TR'a). Sam remaster jak najbardziej na plus i nie ma tego co porownywac do Halo z 2001 roku bo temu trupowi nie wystarczyloby podbicie rozdzialki. Tam trzeba bylo zaczac od nowa. Podsumowujac: 3w1 z lepsza grafa, w teraz juz chyba na prawde przystepnej cenie tuz przed premiera czworki to wydaje sie bardzo rozsadna propozycja. Cytuj
PiotrekP 1 787 Opublikowano 15 kwietnia 2016 Opublikowano 15 kwietnia 2016 Sam wyrwałem kolekcje za 110. Jedynka pękła po ok. 6h 40min. Graficznie nadal sie podoba, choć jest nierówna. Strzelanie do fal wrogów nadal potrafi irytować, bo giniemy od ostrzału z każdej strony. Jak pisze okens- za mało zagadek, za dużo strzelania. Biorę się za dwójkę. Cytuj
Nak 38 Opublikowano 21 kwietnia 2016 Opublikowano 21 kwietnia 2016 Jedynka akurat jest najgorsza wg mnie. Dla mnie był to pierwszy kontakt z serią i faktycznie pierwsza część jest bardzo archaiczna, ale za to jak zacząłem grać w dwójkę to skok był już spory plus lepsze mechaniki i sceny. W jedynce (i w sumie trochę w całej serii) najbardziej mnie śmieszyło odkrywanie sekretnych przejść, których nikt wcześniej nie znalazł. Wchodzisz, a tam przeciwnicy . Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 5 maja 2016 Opublikowano 5 maja 2016 Mam U3 z plusa na ps3, kumpel moze mi pozyczyc kolekcje, czy roznice sa spore? Cytuj
rodi84 50 Opublikowano 5 maja 2016 Opublikowano 5 maja 2016 (edytowane) Nie uważam, aby jedynka była najgorsza. No chyba, że ktoś patrzy pod pryzmat oprawy graficznej. To fakt, do dwóch kolejnych odsłon nie ma staotku. Natomiast sam klimacik i historia U1 to pierwsza klasa. Edytowane 5 maja 2016 przez rodi84 Cytuj
gtfan 3 212 Opublikowano 5 maja 2016 Opublikowano 5 maja 2016 (edytowane) . Edytowane 27 lipca 2022 przez gtfan Cytuj
Bzduras 12 520 Opublikowano 10 maja 2016 Opublikowano 10 maja 2016 Kupiłem dzisiaj razem z U4 i już na wejściu mam mały problem: gra strasznie długo się instaluje, a płyta w napędzie raz przyspiesza, raz zwalnia, a czasem staje w ogóle. Nośnik jest czysty,nie ma rys, nie ma kurzu itepe. Ktoś się zetknął z czymś takim? Cytuj
Bzduras 12 520 Opublikowano 10 maja 2016 Opublikowano 10 maja 2016 (edytowane) Wątpię, żaden inny tytuł nie robi problemów. Jutro przejadę się do sklepu i poproszę o wymianę towaru. Yup, trefny nośnik trafiłem. Po wymianie śmignęło jak burza. Edytowane 11 maja 2016 przez Bzduras Cytuj
Koleś88 335 Opublikowano 26 maja 2016 Opublikowano 26 maja 2016 (edytowane) Nigdy wcześniej nie grałem w żadną część Uncharted. Jakiś czas temu pożyczyłem od kumpla kolekcje i zacząłem jedynkę, po 5-6 rozdziałach jakoś mocno mnie nie wciągnęła, trochę już archaiczne sterowanie, wkurzajaca kamera itp. I tak przerwałem, po czasie o niej zapomniałem i musialem oddać kumplowi. Jakiś tydzień temu kupiłem za 90zł, żeby dac jeszcze raz szanse i wkrecilem sie strasznie. Bodajże 3 dni temu skończylem 1 część, a przed chwilą drugą. Świetna seria, historia, grafika w remasterze jest naprawdę piękna. Druga część zdecydowanie lepsza. Jeszcze dziś pewnie biorę za trójkę, bo U4 już czeka na półce ale powiedziałem sobie, że nie ruszę dopóki nie skończę trylogii. Gdybym grał w tamtych latach pewnie byłyby to jednej z najlepszych gier w jakie grałem a tak jak na razie kolejno 1 - 8/10, 2 - 9/10. No i trójeczka ukończona. Kozacka seria. Czesc trzecia rowniez swietna, lepsza od 1 ale nieco gorsza od 2. W koncu przyszedl czas na U4. Edytowane 29 maja 2016 przez Koleś88 Cytuj
Zetta 3 378 Opublikowano 4 sierpnia 2016 Opublikowano 4 sierpnia 2016 Czy pudelkowa wersja jest bez instrukcji i doslownie niczego oprocz samego nosnika? Wlasnie zakupilem nowke za pol ceny ale podejrzewam ze jest ona z ps4 bundla. Cytuj
czeskimaster 3 275 Opublikowano 4 sierpnia 2016 Opublikowano 4 sierpnia 2016 (edytowane) https://youtu.be/omybPPmxdvg Od 2:00 Niby jakas wkładka jest.. Edytowane 4 sierpnia 2016 przez czeskimaster Cytuj
Zetta 3 378 Opublikowano 4 sierpnia 2016 Opublikowano 4 sierpnia 2016 Dzieki. Nigdy nie gralem, nastawilem sie dystansowo bo gierka ma lata, odpalilem jedynke i jezusku jak to wyglada szczena na podlodze jaki kotlet. Niech sie Crapcom uczy 3 kotlety w jednym pudelku, a nie osobno sprzedawane i to jeszcze jak odsmazone! Cytuj
Gość Opublikowano 4 października 2016 Opublikowano 4 października 2016 Czym różni się edycja z napisem "3 gry w świetnej cenie", o ta: od premierowej? Czy ta wersja posiada premierowy patch już na płycie? Czy w angielskim wydaniu Uncharted :NDC jest polski dubbing i na odwrót, tzn. czy w polskiej wersji jest angielski? Cytuj
balon 5 342 Opublikowano 4 października 2016 Opublikowano 4 października 2016 W Polskiej masz angiielski oraz inne języki i możesz do woli mieszać audio i napisy. Co do reszty to nie wiem. Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 4 października 2016 Opublikowano 4 października 2016 Inna okładka, zdjęta z wersji angielskiej. I dodali ten chamski znak Gry w Polskiej wersji jezykowej. A poza tym wszystko jest to samo co w wersji premierowej. Oznaczenie na płycie powinno być takie same, patche też trzeba ściągać o ile są. Cytuj
Gość Opublikowano 4 października 2016 Opublikowano 4 października 2016 Jeśli to wyżej i premierówka są identyczne pod względem zawartości na płycie to bardzo dobrze, bo też mnie brzydzi ten napis. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi