Square 8 711 Opublikowano 3 września 2015 Opublikowano 3 września 2015 Nie bawię się w takie praktyki. Ogólnie to smutno mi na fakt, że jest mnóstwo osób, którym nie przeszkadza wydawanie wybrakowanych tytułów, kiedy ten produkt jest gotowy. 2 Cytuj
balon 5 372 Opublikowano 3 września 2015 Opublikowano 3 września 2015 No to najlepszą zachowaniem na takie praktyki jest nie kupowanie tego gówna, a nie obrażanie się na branżę (bo w sumie odp. Kobikowi). Nie licząc remasterów dwóch mesjaszy (GTAV i TLou), które są naprawdę świetnie wykonane, nie kupuję raz jeszcze gier w które grałem. Cytuj
Figuś 21 259 Opublikowano 3 września 2015 Opublikowano 3 września 2015 (edytowane) Jakby było multi i coop w tej składance to bym się złamał i kupił, ale Sony pięknie mnie wyleczyło z tego pomysłu. Dla samej pierwszej części nie mam zamiaru becalić 250zł, druga i trzecia część ograna do bólu. Square wielu przeszkadza, że ta składanka jest wybrakowana tylko niekoniecznie muszą się tu udzielać. bo po co się gryźć z osobami które piszą, że multi ich nie obchodzi a pół roku później piszą że "w sumie fajne było i lubiłem sobie pograć" Edytowane 3 września 2015 przez Figuś 1 Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 3 września 2015 Opublikowano 3 września 2015 (edytowane) A jak długo taki multi z remastera 3 części by sie w ogóle utrzymał? tego reamstera kupi zamknięte grono osób, które nie ograły poprzednich części, jedynie z ceną mogli by zjechać konkretne multi Uncharted to będziemy mieli w marcu Edytowane 3 września 2015 przez Fanek Cytuj
YETI 11 045 Opublikowano 3 września 2015 Opublikowano 3 września 2015 Fanek, w multi U2&3 ludzie grają do tej pory, więc pewnie tak jak w przypadku TLoU, znalazłyby się osoby, które by kupiły tą składankę tylko dla multi. 1 Cytuj
Figuś 21 259 Opublikowano 3 września 2015 Opublikowano 3 września 2015 A jak długo taki multi z remastera 3 części by sie w ogóle utrzymał? tego reamstera kupi zamknięte grono osób, które nie ograły poprzednich części, jedynie z ceną mogli by zjechać konkretne multi Uncharted to będziemy mieli w marcu W multi U2 ostatni jak włączyłem dla przypomnienia pokazywało 10 000 dziennych graczy tak więc Fanek utrzymało by się. 1 Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 3 września 2015 Opublikowano 3 września 2015 ok więc mój błąd panowie sorry, nie znam realiów tej serii Cytuj
balon 5 372 Opublikowano 3 września 2015 Opublikowano 3 września 2015 Fanek, w multi U2&3 ludzie grają do tej pory, więc pewnie tak jak w przypadku TLoU, znalazłyby się osoby, które by kupiły tą składankę tylko dla multi. No to tym bardziej po co pchać do PS4 aby odbierać wiarę z wersji na PS3 ? Z tego co pamiętam z recenzji (bo nie grałem ani minuty w żadne multi U) to nawet nie byłoby różnicy bo już na PS3 multi śmigało w 60 k/s. Cytuj
Square 8 711 Opublikowano 3 września 2015 Opublikowano 3 września 2015 Balon taki sens, że na wersji PS3 już nie zarabiają. Cytuj
balon 5 372 Opublikowano 3 września 2015 Opublikowano 3 września 2015 No i oby na tym remasterze też nie zarobili. Cytuj
Square 8 711 Opublikowano 3 września 2015 Opublikowano 3 września 2015 To zdecyduj się czy brak multi jest Ci obojętny, czy ogólnie ten zestaw masz gdzieś i oby developer się przejechał. Rozumiem że jakby kosztem tej składanki nie wyszedł U4 to można byłoby nazywać to (pipi). No i oby na tym remasterze też nie zarobili. Cytuj
balon 5 372 Opublikowano 3 września 2015 Opublikowano 3 września 2015 No ale na co się decydować ? Z dwóch zacytowanych moich zdań możesz wywnioskować, że dla mnie to kolekcja nie jest gównem ale też nie życzę twórcom zysków, bo nie przepadam za remasterami ale nie rozpaczam nad nimi (i przez to nas branżą) tylko ich nie kupuję. Cytuj
Lukas. 12 Opublikowano 6 września 2015 Opublikowano 6 września 2015 Ja właśnie zamówiłem sobie swoją kopie. Wziąłem podstawkę. Choć wahalem się czy nie poszukać jakiejś kolekcjonerki jaram się. Jeszcze miesiąc czekania Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka Cytuj
Strife 228 Opublikowano 7 września 2015 Opublikowano 7 września 2015 Ja bym jedynie się zdecydował na zakup jakby dodali Golden Abbys, bo tego nie ograłem, reszta splatynowana więc 250 złociszy więcej w kieszeni zostanie. Cytuj
ja__ 2 Opublikowano 7 września 2015 Opublikowano 7 września 2015 No właśnie "Sam czasem lubiłem pograć w U2 online." Czasem graliście, a płaczecie za online jakby było najważniejsze dla was Płaczą bo to jest wybrakowany produkt. Ja na pewno nie kupię, bo wszysko mam na PS3 wiec bez sensu. Ale kurde kolejny leniwy remaster. Dobry remaster? Metro 2033 Redux Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 8 września 2015 Opublikowano 8 września 2015 60 fps i poprawa elementów oprawy jedynki to bardzo ok remaster 3 in 1. brak multi i co-opa dałoby się przeżyć, ale nie za taką cenę. ta kolekcja nie powinna mieć prawa kosztować więcej niż 45$ / 180 zeta. 2 Cytuj
okens 541 Opublikowano 8 września 2015 Opublikowano 8 września 2015 Hmmm cos tam widac, ze w to pracy wlozyli a co do ceny coz... w U4 robia nam za(pipi)iscie platne DLC to i tu szaleja z cena. Czyszby granie robilo sie przywilejem tylko dla snobow??? Cytuj
Hendrix 2 731 Opublikowano 8 września 2015 Opublikowano 8 września 2015 60 fps i poprawa elementów oprawy jedynki to bardzo ok remaster 3 in 1. brak multi i co-opa dałoby się przeżyć, ale nie za taką cenę. ta kolekcja nie powinna mieć prawa kosztować więcej niż 45$ / 180 zeta. Dlatego nie trzeba brać na premierę. Ja biorę w styczniu i cena do tego czasu na pewno będzie niższa, poza tym wolę przypomnieć sobie trylogię tuż przed premierą 4-ki. Cytuj
grykom 283 Opublikowano 8 września 2015 Opublikowano 8 września 2015 (edytowane) Gra w bundlu = szybka utrata wartości = nie warto kupować na premierę Edytowane 8 września 2015 przez grykom Cytuj
grzesm 1 Opublikowano 9 września 2015 Opublikowano 9 września 2015 Mnie taka kolekcja bardzo cieszy. W poprzedniej generacji, jako właściciel Xboksa z zazdrością patrzyłem na trylogię Drake'a. Teraz przesiadłem się na PS4 i mogę mieć całość za cenę jednej gry. Nawet jeśli wycinają z tego MP to i tak oferta jest więcej niż kusząca. Wysłane z mojego LG-D405 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj
mlody23 26 Opublikowano 10 września 2015 Opublikowano 10 września 2015 Trochę nie rozumiem tej napinki na cenę. Rozumiem, że inne remastery wychodzą w niższych nieco cenach, ale ludzie - to są niejako 3 gry prawda? Poza tym jak już wiele razy słyszałem gros osób nie miało wcześniej ps3 więc jak dla nich cena za te 3 gry jest moim zdaniem na prawdę dobra. Ale ok, każdy ma prawo do własnego zdania. Pozdrawiam 2 Cytuj
Dobos 83 Opublikowano 10 września 2015 Opublikowano 10 września 2015 Jak ktoś chce brać na premierę to chyba najlepiej się skusić na limitkę, nakład się powoli kończy więc będzie trzymała wartość a zwykłe wydanie szybko stanieje Cytuj
Strife 228 Opublikowano 10 września 2015 Opublikowano 10 września 2015 To są 3 gry, ale dwie z nich wykastrowano z multi, więc jest to niepełny produkt, powinno to kosztowac poniżej 2 stówek. Cytuj
mlody23 26 Opublikowano 10 września 2015 Opublikowano 10 września 2015 Wiec 80pln za jedną grę (w przeliczeniu) to Twoim zdaniem zbyt wiele? Hmmm... Rozumiem, że multi to dziś standard ale i tak uważam ze cena jak za 3 gry nie jest wygórowana. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi