Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

ogladam bez glosu, ale jak dla mnie trailer znacznie lepszy niz ten od EA!

• Odpowiedzi 873
  • Wyświetleń 85,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Wy tak co roku bedziecie opowiadac, kto od kiedy gral, w co gral i przez ile czasu gral? Bez kitu, rok w rok te same historie tych samych osob. Jak u emerytow na imieninach ;d

• W lidze polskiej można strzelać kółkiem, to by nawet oddawało realia.

• ścierpła mi noga
    ścierpła mi noga

oceny trochę na wyrost, zwłaszcza te 9 i 10 tki, zwłaszcza, że im dłużej się gra w demo... tym gorsze się ono wydaje. Po kilku latach spędzonych z fifą i nie najlepszą 15 stką, faktycznie sam zachłysn

Opublikowano
  • Autor

dupstep tragiczny, sam trailer tez bez szalu, tyle zmian wg rozpiski, a na trailerze dalej widze palowate trojkaty z pes2015 w dziurawa obrone w ciut lepszej grafie

Opublikowano

To co się rzuca w oczy, to animacja, naprawde bardzo dobra. Czekam na demko, jak co roku :)

Opublikowano

Chyba tylko na powtórkach dobra animacja. Bo w ruchu nadal wygląda to strasznie sztywno i pamieta czasy pes3.

Opublikowano

Jak dubstep wiejski? Fredie Mercury to wiejski dubstep?

Opublikowano

oby poprawili sterowanie żeby było bardziej responsywne

Opublikowano

mnie baaardzo cieszy wzmianka o wyzszej kamerze.

Opublikowano
  • Autor

Jak dubstep wiejski? Fredie Mercury to wiejski dubstep?

ogladaj do konca

na gameplayach to wypisz wymaluj pes2015, moze animacji bedzie wiecej ale ich jakosc nic nie posunela sie do przodu, zdobywane bramki i akcje to tez wypisz wymaluj powrot schematow z pes2015

w oczekiwaniu na demko, oby dali wieksza responzywnosc i lepszy balans w grze obronnej

Opublikowano

Animacji wyczytalem, ze nie jest "troche"wiecej, tylko az 3 x tyle

Opublikowano

Trailery z 14 tez zapowiadały sie dobrze ... Byleby mechanika gry była miodna [emoji3]a z tymi zmiennymi warunkami żeby nie było tak jak w Wining Eleven 7 gdzie wprowadzili rękę No i co mecz po 3-4 były [emoji3]

Opublikowano

Tak, to było już ogłoszene (mowa o current genach oczywiście, bo na past genach to wiadomka).

Gameplay bardzo przypomina zeszłoroczną odsłonę. Oczywiście może tu być mase niuansów, to wyjdzie po demie. Grafika jednak staneła w miejscu.

Opublikowano

Reus ma przyspieszenie jakby biegal po blocie :/ Neymar jakis trucht w miejscu :/ ciezko sie tu czyms zachwycic...

Opublikowano

Kupujcie gierki na pc a nie na pirate bay, to moze wam zrobia w 2020.

Edytowane przez Kałach

Opublikowano
  • Autor

kolejne gamepleye mnie przerazaja, wypisz wymaluj kopia edycji 2015 czyli bramki padajace praktycznie z strzalow z R2 i akcji one-two bo obrona dalej kryje na radar, gdzie ta nieprzewidywalnosc starych pesow w kreowaniu akcji, cudowne strzaly z dystansu itp

Opublikowano

Wygląda podobnie, ale trzeba zagrać. Niuansów nie zobaczysz na gameplayu.

Opublikowano

To jest właśnie najgorsze w tasiemcowych sportówkach, każde kolejne edycję różnią się od siebie jedynie szczegółami za które co roku wydawca żąda pełnej ceny. Pal licho jeśli te drobne zmiany sprawiają że gra jest lepsza, gorzej jak w przypadku ostatniej Fify "poprawki" gameplayu robią z solidnej podstawki niegrywalny gniot.

Opublikowano

Pes na poprzedniej generacji był dopiero grywalny od edycji 2013 potem 2015 więc może w 2016 będzie coś lepszego a tutaj widać, że tylko rozwijają trochę i szlifują elementy z poprzednika, jak poprawią responsywność i grę w obronie to nie mam zamiaru narzekać bo gralo mi się dobrze. 

Opublikowano

To jest właśnie najgorsze w tasiemcowych sportówkach, każde kolejne edycję różnią się od siebie jedynie szczegółami za które co roku wydawca żąda pełnej ceny. Pal licho jeśli te drobne zmiany sprawiają że gra jest lepsza, gorzej jak w przypadku ostatniej Fify "poprawki" gameplayu robią z solidnej podstawki niegrywalny gniot.

Jeśli grasz setki meczy to te drobne zmiany i tak są warte zakupu

Opublikowano

Od zarania dziejów (ISS 98) kolejne odsłony niby niewiele się różniły od poprzednich, jednak po rozegraniu kolejnych setek meczy (ach, co za wspaniałe czasy) człowiek dostrzegał ogrom zmian. Po jednym filmiku z YT nie ma co oceniać.

Tak czy owak mocno czekam na 16kę, bo przy 2015 świetnie się bawię (gram po staremu - tylko singiel lub gra we dwoje na jednej konsoli). W piłki Konami wreszcie powrócił stary dobry duch :)

Edytowane przez Michał102

Opublikowano

dwaj ogarnięci gracze i od razu gameplay o wiele ciekawszy, tu już mi się zaczyna podobać bo widzę że jednak będzie można poszaleć z kiwkami ;)

15:15 w końcu mozna mijac zwyklym przyspieszeniem, fajne male bajery ;)

Edytowane przez nero2082