Daffy 10 546 Opublikowano 3 sierpnia 2015 Autor Opublikowano 3 sierpnia 2015 mogli jeszcze dopisac: zagraj 13 sierpnia w demo pes2016, demo, ktore jak co roku bedzie calkowicie inne niz full wersja!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj
TrueGrand 14 Opublikowano 3 sierpnia 2015 Opublikowano 3 sierpnia 2015 Demo PES 2015 pokazywało to co oferowała pełna wersja. Ja po ograniu dema zdecydowałem się na przejście z fify na PES i dostałem to czego spodziewałem się właśnie po demie. Nie narzekaj aby narzekać. Cytuj
Daffy 10 546 Opublikowano 3 sierpnia 2015 Autor Opublikowano 3 sierpnia 2015 demo pes2015 zjada fulla pes2015, zreszta nie pierwszy raz demko jest lepsze niz full no ok przesadzam ale juz sto razu tutaj przerabialiscmy i kazdy potwierdzal, ze demko pes2015 bylo ciut lepsze niz pelniak Cytuj
TrueGrand 14 Opublikowano 3 sierpnia 2015 Opublikowano 3 sierpnia 2015 (edytowane) No bo jak wy porównujecie mecze vs BOT z meczami naszpikowanymi Player emotion (to niszczy serie) w My Club czy dywizje online no to faktycznie różnica jest. Call of duty tez się różni single vs multi lol Edytowane 3 sierpnia 2015 przez TrueGrand Cytuj
Wojtas1986 1 621 Opublikowano 3 sierpnia 2015 Opublikowano 3 sierpnia 2015 Nawet nie chodzi o to a o ogranie i wyczajenie schematow co wchodzi jak złoto. Cytuj
TrueGrand 14 Opublikowano 3 sierpnia 2015 Opublikowano 3 sierpnia 2015 Aaa to inna bajka niestety PES jest naszpikowany schematami które trzeba powielać jeśli ma się zamiar wygrać mecz. Cytuj
mr.suchy 5 Opublikowano 3 sierpnia 2015 Opublikowano 3 sierpnia 2015 A Fifa taka nie jest ? Mecz to jeden wielki skrypt, który odpala inne żeby wyglądało to "realistycznie"....Dlatego sprzedaje Fifa15 i zamawiam PES16. Zobaczymy może będzie lepszy. Cytuj
Wojtas1986 1 621 Opublikowano 4 sierpnia 2015 Opublikowano 4 sierpnia 2015 Każdy ma jakieś swoje schematy gry ale chodzi o to żeby każdy mecz wyglądał tak samo . Kiedyś każdy mecz czy bramka to było coś niepowtarzalnego a w 15 ciagle to samo. Dużo zależy od graczy ale jak gra sie z cisnieniowcem ta pinbal od 16 do 16 leci Cytuj
adasiulko 201 Opublikowano 5 sierpnia 2015 Opublikowano 5 sierpnia 2015 Konami kupiło licencję na Euro 2016, podobno ma wyjść jako dodatek cyfrowy. Cytuj
Wojtas angol 20 Opublikowano 8 sierpnia 2015 Opublikowano 8 sierpnia 2015 PES 2016 grą sportową roku, oficjalnie ogłoszono ją na targach Gamescom w Koloni. Cytuj
TrueGrand 14 Opublikowano 9 sierpnia 2015 Opublikowano 9 sierpnia 2015 (edytowane) Kolego to wszystko w singlu. Co z tego jak multi w tej chwili w 2015 to skandal, wątpię aby w 16 było inaczej. Edytowane 9 sierpnia 2015 przez TrueGrand Cytuj
Gość Opublikowano 9 sierpnia 2015 Opublikowano 9 sierpnia 2015 W tym roku PESa nie odpuszczę. 20-lecie jak gdzieś czytałem. "Love the Past, Play the Future" chwyciło mnie. Cytuj
Frredy 33 Opublikowano 10 sierpnia 2015 Opublikowano 10 sierpnia 2015 A pytałem się o multi czy działa dobrze. To mówili że problem lagu zlikwidowany i działa ok. Wiec ktoś powie mi w końcu prawdę jak to jest z tym multi w PES?? Cytuj
TrueGrand 14 Opublikowano 10 sierpnia 2015 Opublikowano 10 sierpnia 2015 (edytowane) A pytałem się o multi czy działa dobrze. To mówili że problem lagu zlikwidowany i działa ok. Wiec ktoś powie mi w końcu prawdę jak to jest z tym multi w PES??Było dobrze a od około 2 tygodni są lagi i coś się dzieje z grą. Jednego dnia wygrywam wszystko i mogę grać tiki take innego nie mogę wyjść z połowy, piłkarze są ociężali, ja podaje w lewo oni w prawo nic nie wchodzi, a przeciwnik 3 strzały Ronaldo i 3 gole haha Deja vu z FIFy.Szkoda nerwów. Edytowane 10 sierpnia 2015 przez TrueGrand Cytuj
Frredy 33 Opublikowano 10 sierpnia 2015 Opublikowano 10 sierpnia 2015 A pytałem się o multi czy działa dobrze. To mówili że problem lagu zlikwidowany i działa ok. Wiec ktoś powie mi w końcu prawdę jak to jest z tym multi w PES??Było dobrze a od około 2 tygodni są lagi i coś się dzieje z grą. Jednego dnia wygrywam wszystko i mogę grać tiki take innego nie mogę wyjść z połowy, piłkarze są ociężali, ja podaje w lewo oni w prawo nic nie wchodzi, a przeciwnik 3 strzały Ronaldo i 3 gole haha Deja vu z FIFy.Szkoda nerwów. Czyli zrobiły sie problemy takie jak w Fifie. Jak masz mecz przegrać to i tak przegrasz. Choć byś nie wiem jak grał i jaki skil posiadał i nie wiadomo ile okcji by było z twojej strony na bramkę przeciwnika. Chyba w tym roku pora na zmiany. Ogrywanie dwuch gier piłkarskich w praktyce się nie opłaca ;/ Cytuj
złoty 4 Opublikowano 11 sierpnia 2015 Opublikowano 11 sierpnia 2015 A pytałem się o multi czy działa dobrze. To mówili że problem lagu zlikwidowany i działa ok. Wiec ktoś powie mi w końcu prawdę jak to jest z tym multi w PES??Było dobrze a od około 2 tygodni są lagi i coś się dzieje z grą. Jednego dnia wygrywam wszystko i mogę grać tiki take innego nie mogę wyjść z połowy, piłkarze są ociężali, ja podaje w lewo oni w prawo nic nie wchodzi, a przeciwnik 3 strzały Ronaldo i 3 gole haha Deja vu z FIFy.Szkoda nerwów. Czyli zrobiły sie problemy takie jak w Fifie. Jak masz mecz przegrać to i tak przegrasz. Choć byś nie wiem jak grał i jaki skil posiadał i nie wiadomo ile okcji by było z twojej strony na bramkę przeciwnika. Chyba w tym roku pora na zmiany. Ogrywanie dwuch gier piłkarskich w praktyce się nie opłaca ;/ Smutne jest to że te praktyki będą stosowane w 16tkach ( obu serii PESFIFI shit Cytuj
Wojtas angol 20 Opublikowano 11 sierpnia 2015 Opublikowano 11 sierpnia 2015 Jeszcze nie graliście w 16 a już buczycie, poczekajcie do dema Cytuj
złoty 4 Opublikowano 11 sierpnia 2015 Opublikowano 11 sierpnia 2015 Hendicap fify =cyborgi w pesie+skrypty online i gramy z pół autorobotlive:) Cytuj
TrueGrand 14 Opublikowano 11 sierpnia 2015 Opublikowano 11 sierpnia 2015 My nie mówimy o single player game play, nie mamy zamiaru grać cały rok master league. Online PES 2015 to skandal w ostatnich tygodniach bo wcześniej było w kratkę. Nie wiem co się dzieje, czy oni wyłączają serwery? Pewnie w to gra 20x mniej ludzi niż w fife zwłaszcza teraz gdy np z mojej listy 80% ludzi już tego nie tyka, a mimo to takie lagi ze grać się nie da. A do tego takie skrypty, że grając śmieje się jak można zrobić coś tak idiotycznego. Cytuj
easye 3 356 Opublikowano 12 sierpnia 2015 Opublikowano 12 sierpnia 2015 ale z kim Ty masz lagi ? z randomami rozumiem ? Bo grajac z kumplami w 14 kazdy mecz gralo mi sie jak offline. Cytuj
TrueGrand 14 Opublikowano 12 sierpnia 2015 Opublikowano 12 sierpnia 2015 Z randomami online division lub quick match. Z kumplem grałem wczoraj to było super. Cytuj
Frredy 33 Opublikowano 12 sierpnia 2015 Opublikowano 12 sierpnia 2015 (edytowane) Czyli nic się nie zmieniło od kąd pamitam ;/ Niestety gry sportowe bez online są do niczego. Nudzą się po paru meczach z kompem. Ja lubie grać w FIFE kiedy wiem że na przeciw mnie jest ktoś żywy gdzie z przyjenością chce mu się skopać dupsko. 17 Listopada zamykają serwery PES 2014 może to coś polepszy w działaniu. Edytowane 12 sierpnia 2015 przez Frredy Cytuj
Wojtas1986 1 621 Opublikowano 12 sierpnia 2015 Opublikowano 12 sierpnia 2015 Demo podobno juz dla NZ już jest: https://store.playstation.com/#!/en-nz/games/pes-2016-pro-evolution-soccer-demo/cid=EP0101-CUSA02989_00-PES2016HG0000000 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi