Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

W MM polecieli w kulki, na stronce 209, a na półce 239 :/

• Odpowiedzi 873
  • Wyświetleń 85,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Wy tak co roku bedziecie opowiadac, kto od kiedy gral, w co gral i przez ile czasu gral? Bez kitu, rok w rok te same historie tych samych osob. Jak u emerytow na imieninach ;d

• W lidze polskiej można strzelać kółkiem, to by nawet oddawało realia.

• ścierpła mi noga
    ścierpła mi noga

oceny trochę na wyrost, zwłaszcza te 9 i 10 tki, zwłaszcza, że im dłużej się gra w demo... tym gorsze się ono wydaje. Po kilku latach spędzonych z fifą i nie najlepszą 15 stką, faktycznie sam zachłysn

Opublikowano

Skąd można pobrać herby i stroje i jak je wgrać?

Opublikowano

typie pare postów wyżej masz filmik jak to zrobić jezu

Opublikowano

typie pare postów wyżej masz filmik jak to zrobić jezu

Jezu, to podaj geniuszu link skąd można pobrać to wszystko.

Edytowane przez simonldz

Opublikowano

ja pier.dole tylko daj i daj a wpisać w googlach to nie umie? 

http://www.pesworld.co.uk/

Opublikowano

demko PES'a przy grze z kumplem na jednej konsoli dało nieporównywalnie więcej funu niż demko Fify, w tym roku wybór padnie na kopanine japończyków 

Opublikowano

ja pier.dole tylko daj i daj a wpisać w googlach to nie umie? 

http://www.pesworld.co.uk/

Już się Pan nie obrażaj bo niektórzy siedzą w pracy i nie mają czasu a na forum chyba zawsze mozna zapytać.

Opublikowano

W MM polecieli w kulki, na stronce 209, a na półce 239 :/

Za 209 to jest 2015,na ich stronie nie ma 2016.

Opublikowano

Jeśli ktoś jeszcze nie zamówił polecam Game-Master. Dostępne dopiero jutro ale cena 199 zł zachęca.

Opublikowano

Wchodzę na tę stronę w dział pes16 files and kits i tam jest pusto :o

Opublikowano

Jutro dopiero wrzucą kompletną paczke do pobrania. 

Opublikowano

Ja widzę za 209 PS4, i za 169 PS3.

Na priva Ci wyslalem.

Daj linka tutaj, w sumie mam 5 minut rowerem do mediaexperta więc zajrze a już mialem brać w euro

Opublikowano

Kur.wa, sześć dych w plecy mam być? No chyba się bujnę do MM oddać póki nierozpakowane i po pracy podjadę do ME xd niech no ktoś to tylko potwierdzi, że na miejscu taka sama cena jest.

Opublikowano

Jakiś błąd musi być, za 179 zł jest wersja 2015: http://www.mediaexpert.pl/gry-playstation-4/gra-ps4-pro-evolution-soccer-2015,id-261557

2016 za 209 zł.

http://www.mediaexpert.pl/gry-playstation-4/gra-ps4-pro-evolution-soccer-2016,id-470545

Edytowane przez Emtebe

Opublikowano

Proszę 

Dobrze widzę, że będzie sporo (pipi)ania się by to wszystko pozmieniać? każdy plik trzeba zaimportować a potem ręcznie powybierać stroje, herby itp.?

Nie da się na raz wgrać wszystkich plików a potem wczytać tylko jeden pliczek z opcjami i gotowe?

Opublikowano

Nie wiem własnie, u mnie w miescie ME jest zalosne dlatego zadzwonilem do sąsiedniego, że taka i taka cena w gazetce itp babka sprawdzila i mowi, ze jest PES 2016 za 179zł, i jak zamowie na stronie (jest po 209), wezme odbior w sklepie i na miejscu zmieni mi cene na te wlasciwa, 179. Złozylem zamowienie, nie bede jechal na prozno wiec jak już dostane maila, że jest (sprawdzałem godzinę temu to praktycznie w żadnym ME jeszcze gry nie było, widać nie dowiezli) to zadzwonie zeby mi powiedziala w jakiej cenie sprzeda. jesli ta 179 to biore, wiadomo, jak nie to zostaje 199zł normalnie z kodem z newslettera.

Opublikowano

To informuj, bo za 199 mam tez w Ultimie z moją zniżką. A jakby pykło to biorę z ME.