Gość _Be_ Opublikowano 19 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 No lepiej niech to zmienią xd bo ja już wystawiłem pesa na olxie Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 048 Opublikowano 19 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 Haha czyli nie jestem sam xddddd Cytuj Odnośnik do komentarza
TrueGrand 14 Opublikowano 19 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 (edytowane) To nie jest losowe. Algorytm jest prosty: 2 wygrane pod rząd i załącza się cyborg- mode. I to taki tandetny, konsola czyta laga z pada i robi gracza zwodami. Za(pipi)iste.No właśnie, gdyby CPU fajnie grał a nie oszukiwał to można by było ustawić suwaki, tzn defensywa i kontra, a tak? Granie takiego meczu jest totalnie bez sensu. Ciekawe kiedy poprawia bramkarzy, mam nadzieje, ze zmiana z Regular na super star nie zajmie im miesiąca. Edytowane 19 Września 2015 przez TrueGrand Cytuj Odnośnik do komentarza
Wojtas1986 1 621 Opublikowano 19 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 Bramkarze to (pipi), za input na reakcji zawodników względem dema powinni wieszac! Cytuj Odnośnik do komentarza
leon107 1 Opublikowano 19 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 Panowie czy KONAMI zrobiło aktualizacje składów? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 19 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 Nie xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Kosmos 2 711 Opublikowano 19 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 Casillas nadal w Realu? Trochę beka Cytuj Odnośnik do komentarza
Pawlo 86 Opublikowano 20 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 Przecież to KONAMI, jak oni zwiększą umiejętności bramkarzom to znowu będzie trzeba strzelać z pola karnego czy tam wchodzić z piłką do bramki. Pomimo kilku fajnych zmian, po rozegraniu dobrych kilku meczów nie mogę się oprzeć wrażeniu, że po raz kolejny zaserwowali w większości te same schematy, tylko ubrane w inne animacje, co daje złudne wrażenie zmian. Ale jacy to muszą być je.bani kretyni w tej firmie - po raz któryś z kolei powielać ten sam błąd i grzebać w kodzie dema, które zbiera dobre opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Croc 79 Opublikowano 20 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 (edytowane) Zgadzam sie. Bankrutują przez swą wieczną głupotę Bramkarze są...ludzcy. Tacy powinni być w symulacji. Za łatwo jednak o sytuację bramkową imo. Ale Konami tego nie ogarnie i bedzie powrot do PES 14 czyli bez goli z dystansu Edytowane 20 Września 2015 przez Croc Cytuj Odnośnik do komentarza
xMatinx 36 Opublikowano 20 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 Przecież to KONAMI, jak oni zwiększą umiejętności bramkarzom to znowu będzie trzeba strzelać z pola karnego czy tam wchodzić z piłką do bramki. Pomimo kilku fajnych zmian, po rozegraniu dobrych kilku meczów nie mogę się oprzeć wrażeniu, że po raz kolejny zaserwowali w większości te same schematy, tylko ubrane w inne animacje, co daje złudne wrażenie zmian. Ale jacy to muszą być je.bani kretyni w tej firmie - po raz któryś z kolei powielać ten sam błąd i grzebać w kodzie dema, które zbiera dobre opinie. Przeciez to bylo widac juz w demie. Gralem z Easyem i te same trojkaty przez pol boiska ładowalismy I w demie rowniez bramkarze byli fajfusami. O wiele za duzo wpuszczali. Cytuj Odnośnik do komentarza
Croc 79 Opublikowano 20 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 Ale szlag trafia człowieka na ich durnotę. Robią świetne demo, ludzie oieją z zachwytu i...grzebią przy nim by finalnie go popsuć. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wojtas1986 1 621 Opublikowano 20 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 Ehh zawsze coś musza z(pipi)ac trzeba przeprosić sie z 6 na Peslandzie i odpuścić sobie nowe piłki bo u konkurencji jeszcze większa tragedia. Cytuj Odnośnik do komentarza
simonldz 21 Opublikowano 21 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 Jak dla mnie gitarka tylko niestety na razie kiepsko mi idzie w myclub;p edytor też mega wreszcie brak licencji nie przeszkadza:) Czy orientujecie się czy będą jakieś patche aby zmienić np. ligę brazylijską na bundeslige? trochę brakuje niemieckich zespołów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 21 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 (edytowane) Wracam po latach do serii Pro Evo (i wogóle do wirtualnej piłki) a tu na forum takie teksty po wyśmienitym demie... Cóż, gra dzisiaj zakupiona. Love the past, play the future. Ostatnio grałem u kumpla na PS2 i to co tu jest, mam nadzieję że mi wystarczy. Szkoda tylko, że dla wyjadaczy nie jest do końca w porządku. Dema konkurencji, jak co roku, mnie odrzucają. Edytowane 21 Września 2015 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 21 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 Przez edytor importuje stroje angielskich klubow i za kazdym razem ok polowy z nich nie moze zaimportowac. Tez tak macie? Cytuj Odnośnik do komentarza
simonldz 21 Opublikowano 21 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 A probowales kopiować po jednym pliku? Ponoć masówka się wiesza. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 21 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 ja wziałem plik z pesworld.com i calość naraz mi ładnie zaimportowało Cytuj Odnośnik do komentarza
michu86- 384 Opublikowano 22 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 Odnośnie grania offline. Rozpocząłem ML na poziomie pro, wszystkie mecze do przodu bez problemu - przychodzi mecz z Barcą i dostaję w dupę i nawet strzału na bramkę nie potrafię oddać... Tak jakby... komp wszystko czytał - całą moje grę a jego tworzenie akcji było z kosmosu, nie sposób przerwać. W 2015 grałem na najwyższym poziomie trudności i grało mi się łatwiej niż w 2016 z Barcą na profesjonalu... tak jakby komp włączał god mode czy coś... Potem specjalnie włączyłem mecz w 2016 na superstar i grało mi się łatwiej niż z Barcą na profesjonalu yyy eee why ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Wiolku 1 592 Opublikowano 22 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 Jeśli tak ułatwili edycję to bardzo gorąco liczę na potężną dawkę klasycznych piłkarzy <3 Ahh te czasy kiedy w PESie było kilka reprezentacji klasycznych i do tego MNÓSTWO graczy do odblokowania Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 22 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 Odnośnie grania offline. Rozpocząłem ML na poziomie pro, wszystkie mecze do przodu bez problemu - przychodzi mecz z Barcą i dostaję w dupę i nawet strzału na bramkę nie potrafię oddać... Tak jakby... komp wszystko czytał - całą moje grę a jego tworzenie akcji było z kosmosu, nie sposób przerwać. W 2015 grałem na najwyższym poziomie trudności i grało mi się łatwiej niż w 2016 z Barcą na profesjonalu... tak jakby komp włączał god mode czy coś... Potem specjalnie włączyłem mecz w 2016 na superstar i grało mi się łatwiej niż z Barcą na profesjonalu yyy eee why ? same here, miałem meczyki we włoskiej lidze i na razie Palermo czy tam inne guwna idą bez problemu ale w LM już z Liverpoolem musiałem się napocić. Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 22 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 Kobik, dlugo wytrzymales bez grania xDDDDDDDDDDDDDDD "Koncze z tym na zawsze" xD Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 22 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 No skończyłem z nową generacją. Pykam czasem meczyk, dwa na x360. Cytuj Odnośnik do komentarza
michu86- 384 Opublikowano 23 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 (edytowane) Po ograniu ok 50 meczów: > główki przekokszone (trudno nie strzelić gola głową) > za dużo goli wypada ze strzałów z ostrego kąta (nawet tych na krótki słupek) > god mode kompa strasznie wk*rwia > jak się gra drużynami 2-4 gwiazdkowymi to tempo jest w miarę okej, ale jak jest mecz np.: Real - Barca to jest zupełnie inna gra, tak jakby automatycznie gra przechodziła na speed +1 i jest ostry hokej > o dziwo nie miałem większych baboli z bramkarzami, mają nawet fajne nowe animacje > mało się postarali względem menu, jest identycznie wszystko jak w 2015 a trening skilla jest... też identyczny jak w 2015 żenua... nic nie zmienili NIC. > super aktualne składy o.O Nie grałem jeszcze online ale już się boje... Dodatkowo się wku*wiłem bo w połowie sezonu ML Krysia mi zawołał, że chce kasować za strzeloną bramkę 17 tysięcy euro, pomyślałem "poje*bało" i dałem opcję, że się nie zgadzam (miałem 55% szans na wygranie negocjacji) i oczywiście za chwilę foch ze strony Krysi i info, że zaczyna szukać nowego klubu - walę to, wyłączyłem i gram w MGSa. Najgorsze jest to, że specjalnie na te negocjacje z najbardziej wymagającymi piłkarzami wyłączyłem opcję autosejwa - na wypadek gdyby coś nie poszło po mojej myśli to załaduję stan sprzed negocjacji na nowo i cacy... ale gra automatycznie zapisała się, mimo, że autosejwa miałem wyłączonego... efekt tego był taki, że nawet sezonu jednego nie skończyłem a James, Benzema i Krysia chcieli ode mnie spierdzielać - a dostali podwyżkę łajzy... paranoja Edit: Nie mam neta - pytanie odnośnie myclub, lepszy balans z GP jest niż w 2015? Czy znów mało się dostaje i ciężko utrzymać drużynę z ovr 85+? I czy jak przedłużam kontrakt zawodnikowi to też tylko na 10 meczów? Edytowane 23 Września 2015 przez michu86- 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
keczu78 55 Opublikowano 24 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 (edytowane) Sieciowa aktualizacja pojawi się już 1 października. A co z pozostałymi trybami i Data Packiem? Ten udostępniony zostanie dopiero 29 października. Wtedy dostaniemy: Aktualizacja składów 2015;10.01http://pes.konami.com/pes/news-on-roster-and-live-updates/ Zostanie także wydana aktualizacja, która poprawi balans gry i naprawi aspekty rozgrywki na które narzekają gracze (sędziowanie, bramkarze). Edytowane 24 Września 2015 przez keczu78 Cytuj Odnośnik do komentarza
simonldz 21 Opublikowano 25 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 Jak można skasować polecenie? często wciskam strzał piłka odskoczy czy coś i nagle podbiega następny piłkarz i zapamiętuje co wcisnąłem i strzela a już wtedy chciałem tą komendę skasować i użyć podania. Irytuje mnie jeszcze sytucja jak wybiegam obrońcom z pola karnego klikam długie podanie aby wybić piłke(długie podanie) a ten się odwraca i wypieprza za linie końcową i rożny dla przeciwnika... No szlag trafia człowieka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi