Opublikowano 19 września 20159 l To nie jest losowe. Algorytm jest prosty: 2 wygrane pod rząd i załącza się cyborg- mode. I to taki tandetny, konsola czyta laga z pada i robi gracza zwodami. Za(pipi)iste.No właśnie, gdyby CPU fajnie grał a nie oszukiwał to można by było ustawić suwaki, tzn defensywa i kontra, a tak? Granie takiego meczu jest totalnie bez sensu. Ciekawe kiedy poprawia bramkarzy, mam nadzieje, ze zmiana z Regular na super star nie zajmie im miesiąca. Edytowane 19 września 20159 l przez TrueGrand
Opublikowano 19 września 20159 l Bramkarze to (pipi), za input na reakcji zawodników względem dema powinni wieszac!
Opublikowano 20 września 20159 l Przecież to KONAMI, jak oni zwiększą umiejętności bramkarzom to znowu będzie trzeba strzelać z pola karnego czy tam wchodzić z piłką do bramki. Pomimo kilku fajnych zmian, po rozegraniu dobrych kilku meczów nie mogę się oprzeć wrażeniu, że po raz kolejny zaserwowali w większości te same schematy, tylko ubrane w inne animacje, co daje złudne wrażenie zmian. Ale jacy to muszą być je.bani kretyni w tej firmie - po raz któryś z kolei powielać ten sam błąd i grzebać w kodzie dema, które zbiera dobre opinie.
Opublikowano 20 września 20159 l Zgadzam sie. Bankrutują przez swą wieczną głupotę Bramkarze są...ludzcy. Tacy powinni być w symulacji. Za łatwo jednak o sytuację bramkową imo. Ale Konami tego nie ogarnie i bedzie powrot do PES 14 czyli bez goli z dystansu Edytowane 20 września 20159 l przez Croc
Opublikowano 20 września 20159 l Przecież to KONAMI, jak oni zwiększą umiejętności bramkarzom to znowu będzie trzeba strzelać z pola karnego czy tam wchodzić z piłką do bramki. Pomimo kilku fajnych zmian, po rozegraniu dobrych kilku meczów nie mogę się oprzeć wrażeniu, że po raz kolejny zaserwowali w większości te same schematy, tylko ubrane w inne animacje, co daje złudne wrażenie zmian. Ale jacy to muszą być je.bani kretyni w tej firmie - po raz któryś z kolei powielać ten sam błąd i grzebać w kodzie dema, które zbiera dobre opinie. Przeciez to bylo widac juz w demie. Gralem z Easyem i te same trojkaty przez pol boiska ładowalismy I w demie rowniez bramkarze byli fajfusami. O wiele za duzo wpuszczali.
Opublikowano 20 września 20159 l Ale szlag trafia człowieka na ich durnotę. Robią świetne demo, ludzie oieją z zachwytu i...grzebią przy nim by finalnie go popsuć.
Opublikowano 20 września 20159 l Ehh zawsze coś musza z(pipi)ac [emoji19] trzeba przeprosić sie z 6 na Peslandzie i odpuścić sobie nowe piłki bo u konkurencji jeszcze większa tragedia.
Opublikowano 21 września 20159 l Jak dla mnie gitarka tylko niestety na razie kiepsko mi idzie w myclub;p edytor też mega wreszcie brak licencji nie przeszkadza:) Czy orientujecie się czy będą jakieś patche aby zmienić np. ligę brazylijską na bundeslige? trochę brakuje niemieckich zespołów.
Opublikowano 21 września 20159 l Wracam po latach do serii Pro Evo (i wogóle do wirtualnej piłki) a tu na forum takie teksty po wyśmienitym demie... Cóż, gra dzisiaj zakupiona. Love the past, play the future. Ostatnio grałem u kumpla na PS2 i to co tu jest, mam nadzieję że mi wystarczy. Szkoda tylko, że dla wyjadaczy nie jest do końca w porządku. Dema konkurencji, jak co roku, mnie odrzucają. Edytowane 21 września 20159 l przez Gość
Opublikowano 21 września 20159 l Przez edytor importuje stroje angielskich klubow i za kazdym razem ok polowy z nich nie moze zaimportowac. Tez tak macie?
Opublikowano 21 września 20159 l ja wziałem plik z pesworld.com i calość naraz mi ładnie zaimportowało
Opublikowano 22 września 20159 l Odnośnie grania offline. Rozpocząłem ML na poziomie pro, wszystkie mecze do przodu bez problemu - przychodzi mecz z Barcą i dostaję w dupę i nawet strzału na bramkę nie potrafię oddać... Tak jakby... komp wszystko czytał - całą moje grę a jego tworzenie akcji było z kosmosu, nie sposób przerwać. W 2015 grałem na najwyższym poziomie trudności i grało mi się łatwiej niż w 2016 z Barcą na profesjonalu... tak jakby komp włączał god mode czy coś... Potem specjalnie włączyłem mecz w 2016 na superstar i grało mi się łatwiej niż z Barcą na profesjonalu yyy eee why ?
Opublikowano 22 września 20159 l Jeśli tak ułatwili edycję to bardzo gorąco liczę na potężną dawkę klasycznych piłkarzy <3 Ahh te czasy kiedy w PESie było kilka reprezentacji klasycznych i do tego MNÓSTWO graczy do odblokowania
Opublikowano 22 września 20159 l Odnośnie grania offline. Rozpocząłem ML na poziomie pro, wszystkie mecze do przodu bez problemu - przychodzi mecz z Barcą i dostaję w dupę i nawet strzału na bramkę nie potrafię oddać... Tak jakby... komp wszystko czytał - całą moje grę a jego tworzenie akcji było z kosmosu, nie sposób przerwać. W 2015 grałem na najwyższym poziomie trudności i grało mi się łatwiej niż w 2016 z Barcą na profesjonalu... tak jakby komp włączał god mode czy coś... Potem specjalnie włączyłem mecz w 2016 na superstar i grało mi się łatwiej niż z Barcą na profesjonalu yyy eee why ? same here, miałem meczyki we włoskiej lidze i na razie Palermo czy tam inne guwna idą bez problemu ale w LM już z Liverpoolem musiałem się napocić.
Opublikowano 22 września 20159 l Kobik, dlugo wytrzymales bez grania xDDDDDDDDDDDDDDD "Koncze z tym na zawsze" xD
Opublikowano 23 września 20159 l Po ograniu ok 50 meczów: > główki przekokszone (trudno nie strzelić gola głową) > za dużo goli wypada ze strzałów z ostrego kąta (nawet tych na krótki słupek) > god mode kompa strasznie wk*rwia > jak się gra drużynami 2-4 gwiazdkowymi to tempo jest w miarę okej, ale jak jest mecz np.: Real - Barca to jest zupełnie inna gra, tak jakby automatycznie gra przechodziła na speed +1 i jest ostry hokej > o dziwo nie miałem większych baboli z bramkarzami, mają nawet fajne nowe animacje > mało się postarali względem menu, jest identycznie wszystko jak w 2015 a trening skilla jest... też identyczny jak w 2015 żenua... nic nie zmienili NIC. > super aktualne składy o.O Nie grałem jeszcze online ale już się boje... Dodatkowo się wku*wiłem bo w połowie sezonu ML Krysia mi zawołał, że chce kasować za strzeloną bramkę 17 tysięcy euro, pomyślałem "poje*bało" i dałem opcję, że się nie zgadzam (miałem 55% szans na wygranie negocjacji) i oczywiście za chwilę foch ze strony Krysi i info, że zaczyna szukać nowego klubu - walę to, wyłączyłem i gram w MGSa. Najgorsze jest to, że specjalnie na te negocjacje z najbardziej wymagającymi piłkarzami wyłączyłem opcję autosejwa - na wypadek gdyby coś nie poszło po mojej myśli to załaduję stan sprzed negocjacji na nowo i cacy... ale gra automatycznie zapisała się, mimo, że autosejwa miałem wyłączonego... efekt tego był taki, że nawet sezonu jednego nie skończyłem a James, Benzema i Krysia chcieli ode mnie spierdzielać - a dostali podwyżkę łajzy... paranoja Edit: Nie mam neta - pytanie odnośnie myclub, lepszy balans z GP jest niż w 2015? Czy znów mało się dostaje i ciężko utrzymać drużynę z ovr 85+? I czy jak przedłużam kontrakt zawodnikowi to też tylko na 10 meczów? Edytowane 23 września 20159 l przez michu86-
Opublikowano 24 września 20159 l Sieciowa aktualizacja pojawi się już 1 października. A co z pozostałymi trybami i Data Packiem? Ten udostępniony zostanie dopiero 29 października. Wtedy dostaniemy: Aktualizacja składów 2015;10.01http://pes.konami.com/pes/news-on-roster-and-live-updates/ Zostanie także wydana aktualizacja, która poprawi balans gry i naprawi aspekty rozgrywki na które narzekają gracze (sędziowanie, bramkarze). Edytowane 24 września 20159 l przez keczu78
Opublikowano 25 września 20159 l Jak można skasować polecenie? często wciskam strzał piłka odskoczy czy coś i nagle podbiega następny piłkarz i zapamiętuje co wcisnąłem i strzela a już wtedy chciałem tą komendę skasować i użyć podania. Irytuje mnie jeszcze sytucja jak wybiegam obrońcom z pola karnego klikam długie podanie aby wybić piłke(długie podanie) a ten się odwraca i wypieprza za linie końcową i rożny dla przeciwnika... No szlag trafia człowieka.