Opublikowano 29 października 20159 l Autor jihad na forach i twiterze - miesiac czekania na patcha z transferami i jak sie okazuje nie obejmuje on wszystkich i dalej niektorych brakuje
Opublikowano 30 października 20159 l SKANDAL! Wczoraj pojawił się patch - poprawiający rozgrywkę oraz dodający twarze, stroje i aktualne transfery. Włączam konsolę - ściąga się. Odpalam giereczkę. Są wiadomości co tam w tym patchu, a tam napisane jest, że składy są uaktualnione na... UWAGA! 30-08-2015 o_O?!?!?!Ściaga się automatycznie Data Pack, implementuje się pobrana zawartość. Ok, wszystko szybko i w ogóle. No to wchodzę w składy i sprawdzam czy oni tam się z datami (pipi)*eli czy co. Sprawdzam Inter. Okazuje się, że nie! Transferów z ostatniego dnia okienka nie ma! SKANDAL! A co lepsze, twórcy dodali trochę nowych drużyn, np. Galatasaray. Ostatniego dnia okienka z Galatasaray do Interu przeszli Melo i Telles. Sprawdzam czy są w Galatasaray - nie ma. Dlaczego? Bo Galatasaray jest ze składem bieżącym, absolutnie aktualnym, nie z 30-08-2015! W Interze ich też nie ma! W ogóle nie ma ich w grze! Ku*wa... jak można prawie 1,5 miesiąca po premierze dawać patch (zapowiedziany prawie MIESIĄC WCZEŚNIEJ!), patch który jest niekompletny?! Sprawdzam ich oficjalnego twittera, a tam taka bezczelność: SKANDAL!
Opublikowano 30 października 20159 l Dobrze dobrze niech walą takie babole, będą musieli przepraszać i dawać GP za darmo do my club ;p Zauważyłem, że niektóre reprezentacje oprócz braku oryginalnych stroi mają wymyślonych piłkarzy - całe składy! Walia... Chorwacja... Są tam grajki o statsach Bale'a czy Modric'a ale mają inne nazwy i jakieś randomowe ryje - brawo!
Opublikowano 30 października 20159 l Wiem, ale kurde o ile pamiętam to przecież w 2015 to taka Walia miała Bale'a - czy nie!?!? Polska ma nieoryginalne koszulki ale oryginalne nazwiska, a twarze to różnie... patrząc na Milika na przykład to chyba totolotek. A Walia czy Chorwacja to zombie zombie zombie. Edytowane 30 października 20159 l przez michu86-
Opublikowano 30 października 20159 l Pewnie nie dostali licencji na użycie tych reprezentacji i tyle, w którejś Fifie pamietam, że holandia nie miała licencji i biegałeś Netherland 1, Netherland 2, lol.
Opublikowano 30 października 20159 l Zresztą po co ja to piszę w ogóle, ważne, że po kilku latach poprawli bRaszczykowskiego. Edit: ej przypomniało mi się, że w jakimś starym WE był skład najlepszych z Europy i Edgar Davids był biały - ale dredy miał, GOTY opcja. Edytowane 30 października 20159 l przez michu86-
Opublikowano 30 października 20159 l No mówie, nie ma co się spinać tam pracują jacyś niedoje.bani ludzie przecież
Opublikowano 30 października 20159 l Autor konami do mnie moglo by juz umrzec, pes2016 i ogary przy nim pracujace maja chyba budzet rowny bylej dniowki kojimy
Opublikowano 30 października 20159 l Mam pytanie. Czy te paczki, które można ściągnąć i wgrać, to są tylko stroje?
Opublikowano 7 listopada 20159 l lagi, lagi i jeszcze raz lagi. Co za (pipi)a irytacja, grać się nie da
Opublikowano 9 listopada 20159 l Np, ta gra to najgorszy syf w jaki grałem ( OnLINE) na kanapie z kumplem gra jest dobra. Edytowane 9 listopada 20159 l przez TrueGrand
Opublikowano 9 listopada 20159 l można reklamować grę i żądać zwrotu kasy, jeśli błędy online uniemożliwiają normalną rozgrywkę?
Opublikowano 11 listopada 20159 l Mozna, wszystko mozna:) Mnie rozwalana ludzie ktorzy pisza jak to pes jest zje.bany, a mimo to w niego graja. I tak w koło macieju. Najlepsze jest forum ps3site gdzie takich durni jest na pęczki.
Opublikowano 11 listopada 20159 l Mozna, wszystko mozna:) Mnie rozwalana ludzie ktorzy pisza jak to pes jest zje.bany, a mimo to w niego graja. I tak w koło macieju. Najlepsze jest forum ps3site gdzie takich durni jest na pęczki. Bo gra jest młoda, każdy ma nadzieję na zmiany. A zmiany gameplayowe Konami nie wprowadza tylko z paczami (ten pewnie jeszcze się pojawi) ale oni też bawią się suwakami w czwartki gdy mają konserwację serwerów. Piłka nożna/ wyścigi/ są to gry dla których kupuje się konsole,.wiekszosc tych ludzi a w tym ja nie ma ochoty biegać i zrywać źdźbła trawy w FarCry czy kampic w COD. Na dzień dzisiejszy mamy dwie słabe arkadowe piłki i nie dziw się ludziom, że wyczekują zmian, co jakiś czas zagrają mecz aby zobaczyć co się dzieje/zmienia. PES był średni to od tygodnia jest zdewastowany i juz jutro gameplay może być inny. Wiec kolego nie nazywaj tych ludzi durniami. Edytowane 11 listopada 20159 l przez TrueGrand
Opublikowano 15 listopada 20159 l No np ciebie czytac sie nie da. Zakumaj typie ze nie musisz powtarzac tego samego raz po raz po raz. Starczy raz. Juz cie nawet jada za to na ps3site, a skoro nawet w tym debillandzie sie wkur.wili to sobie pomysl A sobie mlotkiem w czerep przywal bo jak ci sie gra nie podoba to nie graj w nia bo po co sie meczyc.
Opublikowano 15 listopada 20159 l Po (prawie) dwóch miesiącach muszę stwierdzić: najlepsza piła od lat. Tyle w temacie.
Opublikowano 15 listopada 20159 l Świetnie się w to gra z kumplem na kanapie obok. Online mi nie podeszło, większość ludzi gra na wspomaganiu podawania/strzelania. Mi taki automatyzm nie przypada do gustu, a jestem zbyt cienki żeby mieć szansę online na manualu, więc zostaje mi offline. ;]
Opublikowano 15 listopada 20159 l Ja kupiłem wczoraj i nie mogę się oderwać,dużo rzeczy z 15 poprawionych, w online żadnych lagów wszystko chodzi jak w singlu. Edytowane 15 listopada 20159 l przez KarolJanuszGejmingu
Opublikowano 15 listopada 20159 l No ja kupiłem tego PESa tak trochę ryzykownie, bo od paru lat gram tylko w FIFĘ Byłem zdecydowany na FIFĘ 16 od dawna. Teraz jej już nie kupię pewno
Opublikowano 15 listopada 20159 l Po (prawie) dwóch miesiącach muszę stwierdzić: najlepsza piła od lat. Tyle w temacie. haha no na pewno xd