Skocz do zawartości

PES 2016

Daffy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Udało nam się dostać Pro Evolution Soccer w wersji na PS3 i PS4 ciut wcześniej! Emotikon grin

Cena PS4 - 219zł a PS3 - 169zł!

Gra na chwilę obecną dostępna w Sosnowcu. Na innych punktach pojawi się dziś popołudniu albo jutro Emotikon smile 
Serdecznie zapraszamy!

Opublikowano

rozegrałem trzy spotkania i w porównaniu do dema full wydaje się jakby trochę wolniejszy, sędziowanie nadal zawodzi. Bramkarze lepiej niż w demie, animacja też wydaje się lepsza. Wizualnie jest bardzo dobrze, online na razie nie działa, ale to raczej nie jest zaskoczenie. Kupiłem w Rybniku w PowerPlay

Opublikowano

Ja już swoją premier league mam.

Co do gry, czuć różnicę. Gra jest wolniejsza, podania mniej dokładne, i chyba kręcili coś ze strzałami z dystansu bo nie wchodzą tak jak w demie.

Opublikowano

Proszę 

Dzięki. Rozumiem, że jak Ktoś zrobi koszulki, nazwy klubów, herby, piłkarzy wszystko w jednym to będzie można pobrać to, zgrać na pena, wgrać do swojej gry i korzystać?

Jeszcze parę dni temu byłem pewien, że kupię Fifę ale po paru meczach, nie wiem czy PES nie pójdzie na pierwszy ogień. Fajnie się gra, mimo małych błędów.

Opublikowano

Da radę dodać Bundesligę gdy jakiś OF wyjdzie na PS4? Czy nie ma takich lig jak kiedyś typu League A, League B, gdzie edytowało się te nołnejmy na inne ligi?

da rade. Jest tam jakas liga z europy do edycji.

Opublikowano

Da rade jakos dryblowac w Pesie? Probowalem L2 i prawa gala. R2 i prawa gala i nic. Roznymi pilkarzami to samo...

Do zawodów jest lewa i prawa gałka.

Np spróbuj lewa tył prawa przód itd itp

Cieszy info, że full jest wolniejszy od dema. IMO tam było zbyt szybko.

Ale czy to pewne info?

Opublikowano (edytowane)

W mediaexpert jest za 219zl, zapisujesz sie do newsleteera podajac maila i masz 10zl znizki, wiec do wyrwania za 209zl jest

EDIT: Już zmienili na mediaexpert.pl - z 219zł na 209zł, więc z kodem można kupić za 199zł, chyba dobra cena?

Edytowane przez Koleś88