Skocz do zawartości

PES 2016

Daffy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Skąd można pobrać herby i stroje i jak je wgrać?

typie pare postów wyżej masz filmik jak to zrobić jezu

Opublikowano (edytowane)

Skąd można pobrać herby i stroje i jak je wgrać?

typie pare postów wyżej masz filmik jak to zrobić jezu

Jezu, to podaj geniuszu link skąd można pobrać to wszystko.

Edytowane przez simonldz
  • Minusik 3
Opublikowano

demko PES'a przy grze z kumplem na jednej konsoli dało nieporównywalnie więcej funu niż demko Fify, w tym roku wybór padnie na kopanine japończyków 

Opublikowano

Ja widzę za 209 PS4, i za 169 PS3.

Na priva Ci wyslalem.

Daj linka tutaj, w sumie mam 5 minut rowerem do mediaexperta więc zajrze a już mialem brać w euro

Opublikowano

Kur.wa, sześć dych w plecy mam być? No chyba się bujnę do MM oddać póki nierozpakowane i po pracy podjadę do ME xd niech no ktoś to tylko potwierdzi, że na miejscu taka sama cena jest.

Opublikowano (edytowane)

Jakiś błąd musi być, za 179 zł jest wersja 2015: http://www.mediaexpert.pl/gry-playstation-4/gra-ps4-pro-evolution-soccer-2015,id-261557

2016 za 209 zł.

http://www.mediaexpert.pl/gry-playstation-4/gra-ps4-pro-evolution-soccer-2016,id-470545

Edytowane przez Emtebe
Opublikowano

Proszę 

Dobrze widzę, że będzie sporo (pipi)ania się by to wszystko pozmieniać? każdy plik trzeba zaimportować a potem ręcznie powybierać stroje, herby itp.?

Nie da się na raz wgrać wszystkich plików a potem wczytać tylko jeden pliczek z opcjami i gotowe?

Opublikowano

Nie wiem własnie, u mnie w miescie ME jest zalosne dlatego zadzwonilem do sąsiedniego, że taka i taka cena w gazetce itp babka sprawdzila i mowi, ze jest PES 2016 za 179zł, i jak zamowie na stronie (jest po 209), wezme odbior w sklepie i na miejscu zmieni mi cene na te wlasciwa, 179. Złozylem zamowienie, nie bede jechal na prozno wiec jak już dostane maila, że jest (sprawdzałem godzinę temu to praktycznie w żadnym ME jeszcze gry nie było, widać nie dowiezli) to zadzwonie zeby mi powiedziala w jakiej cenie sprzeda. jesli ta 179 to biore, wiadomo, jak nie to zostaje 199zł normalnie z kodem z newslettera.