MacGyver_PL 0 Opublikowano 25 września 2015 Opublikowano 25 września 2015 Jak można skasować polecenie? często wciskam strzał piłka odskoczy czy coś i nagle podbiega następny piłkarz i zapamiętuje co wcisnąłem i strzela a już wtedy chciałem tą komendę skasować i użyć podania. Irytuje mnie jeszcze sytucja jak wybiegam obrońcom z pola karnego klikam długie podanie aby wybić piłke(długie podanie) a ten się odwraca i wypieprza za linie końcową i rożny dla przeciwnika... No szlag trafia człowieka. Masz coś takiego jak SUPER CANCEL - sprawdź w comand list - zależy jak masz ustawione sterowanie. (R1+R2?) Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 25 września 2015 Opublikowano 25 września 2015 Tak R1+R2 albo jak zrobisz strzał czy wrzutke zaklepaną to nacisnij podanie to zrobisz markowanie. Cytuj
Emtebe 2 543 Opublikowano 25 września 2015 Opublikowano 25 września 2015 Ktoś już wgrał jakieś kastomowe opcje i stroje? Faktycznie trzeba się tak bawić i pojedynczo wszystko edytować? Nie da się za jednym zamachem skopiować wszystkich plików a potem wczytać jeden plik z opcjami? Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 25 września 2015 Opublikowano 25 września 2015 Importujesz wszystkie pliki z paczki na http://www.pesworld.co.uk/ale potem musisz każdy strój i logo osobno zedytować, ale szybko to idzie bo menusy działają blyskawicznie także nie ma problemu. Cytuj
Emtebe 2 543 Opublikowano 25 września 2015 Opublikowano 25 września 2015 Problem jest jednak, że jak chcemy mieć odpowiednie kolory kibiców na trybunach, band, czy kolory w menu, to musimy jeszcze ręcznie pozmieniać te kolory przy edycji. A tego dokonać trzeba przed importem grafiki, bo inaczej wszystko się zresetuje do domyślnych ustawień. Tak więc jest trochę zabawy Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 25 września 2015 Opublikowano 25 września 2015 A to już miałem w du.pie liczą się tylko koszulki Premier League i sam gameplay. Cytuj
Pawlo 86 Opublikowano 25 września 2015 Opublikowano 25 września 2015 Jak w tym roku wypadła wersja na PC? O grafikę nie pytam, bo tutaj wszystko jasne, ale podobno fizyka też jest do bani. Grałem w edycję 2015 na PS4 i PC i różnice w gameplayu były widoczne przy pierwszym kontakcie. Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 25 września 2015 Opublikowano 25 września 2015 ma ktoś na PS3? Szukam jakiegoś option file. Cytuj
Pawlo 86 Opublikowano 25 września 2015 Opublikowano 25 września 2015 (edytowane) nvm Edytowane 25 września 2015 przez Pawlo Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 25 września 2015 Opublikowano 25 września 2015 Ktoś już wgrał jakieś kastomowe opcje i stroje? Faktycznie trzeba się tak bawić i pojedynczo wszystko edytować? Nie da się za jednym zamachem skopiować wszystkich plików a potem wczytać jeden plik z opcjami? Tak. Na razie przez to nie zrobiłem całej EPL tylko największe kluby, bo mi się nie chciało, ale i tak idzie to szybciej niż myślałem. Stroje niejakiego Glena na pesworld są rewelacyjnej jakości. Cytuj
Emtebe 2 543 Opublikowano 25 września 2015 Opublikowano 25 września 2015 A są gdzieś loga i emblematy w HD? Bo te z pesworld to jakaś "rozmazana pikseloza". Cytuj
Olsen 60 Opublikowano 25 września 2015 Opublikowano 25 września 2015 A są gdzieś loga i emblematy w HD? Bo te z pesworld to jakaś "rozmazana pikseloza". ktorys kolega jeszcze przed premiera podawal link do emblemow i strojow. Sa lepszej jakosci niz te z PES world, tj nie sa rozmazane. Sprawdzilem oba packi osobiscie Sa gdzies jakies gotowe emblemy i uniformy do naszej rodzimej Ekstraklasy? Cytuj
yaczes 14 482 Opublikowano 26 września 2015 Opublikowano 26 września 2015 chlopaki, czy dalej moze grac tylko 4 graczy w local multi? Cytuj
Emtebe 2 543 Opublikowano 27 września 2015 Opublikowano 27 września 2015 Można gdzieś pobrać stroje dla drużyn narodowych? Ciekawe czy Glen ma w planie zrobienie ich. Na razie wziął się za pierwszą ligę angielską. Cytuj
Olsen 60 Opublikowano 28 września 2015 Opublikowano 28 września 2015 Dave, można. Emtebe, kolega który pierwszy podał link do kit packa zawiera stroje drużyn narodowych. 1 Cytuj
Emtebe 2 543 Opublikowano 28 września 2015 Opublikowano 28 września 2015 OK, dzięki, zaraz obadam. A tymczasem Glen zrobił już całą Sky Bet Championship, wszystkie 24 drużyny, full stroje, emblematy i facjaty trenerów. Cytuj
simonldz 21 Opublikowano 28 września 2015 Opublikowano 28 września 2015 Problem jest jednak, że jak chcemy mieć odpowiednie kolory kibiców na trybunach, band, czy kolory w menu, to musimy jeszcze ręcznie pozmieniać te kolory przy edycji. A tego dokonać trzeba przed importem grafiki, bo inaczej wszystko się zresetuje do domyślnych ustawień. Tak więc jest trochę zabawy Gdzie można pozmieniać kolory kibiców i ten kolor w menu? Herby już wgrane niestety;p Cytuj
TrueGrand 14 Opublikowano 28 września 2015 Opublikowano 28 września 2015 OK, dzięki, zaraz obadam. A tymczasem Glen zrobił już całą Sky Bet Championship, wszystkie 24 drużyny, full stroje, emblematy i facjaty trenerów. Poszukaj, dawałem link do wszystkiego. W tej chwili nie mam go pod ręką wiec musisz sobie sam poradzić. Cytuj
Emtebe 2 543 Opublikowano 28 września 2015 Opublikowano 28 września 2015 Problem jest jednak, że jak chcemy mieć odpowiednie kolory kibiców na trybunach, band, czy kolory w menu, to musimy jeszcze ręcznie pozmieniać te kolory przy edycji. A tego dokonać trzeba przed importem grafiki, bo inaczej wszystko się zresetuje do domyślnych ustawień. Tak więc jest trochę zabawy Gdzie można pozmieniać kolory kibiców i ten kolor w menu? Herby już wgrane niestety;p Herby można wgrać, kolory trzeba zmienić zanim wgrasz strój. Na edycji drużyny jak wejdziesz w zakładkę ze strojami, to można zmienić kolory koszulek, spodenek i getrów. Tam to zmieniasz a dopiero potem dajesz plik ze strojem. Pamiętajcie też o takim szczególe jak zmiana rodzaju kołnierzyka od koszulki Mały detal, ale wpływa na odbiór wizualny. Jak korzystasz z paczki od Glena, to masz tam pełną instrukcję dla każdego klubu. OK, dzięki, zaraz obadam. A tymczasem Glen zrobił już całą Sky Bet Championship, wszystkie 24 drużyny, full stroje, emblematy i facjaty trenerów. Poszukaj, dawałem link do wszystkiego. W tej chwili nie mam go pod ręką wiec musisz sobie sam poradzić. Już mam, dzięki. 1 Cytuj
rosomaq 15 Opublikowano 28 września 2015 Opublikowano 28 września 2015 Taką brameczkę strzeliłem ostatnio. Na pewno wzmocnili strzały z dystansu z pierwszej, woleje z za pola w stosunku do poprzedniej edycji. Ładnie siada, warto tak strzelać. 1 Cytuj
michu86- 393 Opublikowano 28 września 2015 Opublikowano 28 września 2015 Na pałkę wcisnąłeś i Ci wyszło i teraz każdemu polecasz - btw zazdro. Mi też tak raz siadło, ale czasami leci jak u Jacka Krzynówka. 1 Cytuj
Daffy 10 567 Opublikowano 28 września 2015 Autor Opublikowano 28 września 2015 krzynowka i jego strzaly z dystansu to ty szanuj 4 Cytuj
michu86- 393 Opublikowano 28 września 2015 Opublikowano 28 września 2015 Wiadomo nie raz o tył głowy bramkarza wpadało Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 28 września 2015 Opublikowano 28 września 2015 krzynowka i jego strzaly z dystansu to ty szanuj krzynówek i jego szczury lewą nogą goty, polski robben Cytuj
rosomaq 15 Opublikowano 29 września 2015 Opublikowano 29 września 2015 Na pewno Konami szanuje Krzynówka bo z tego co pamiętam to chyba był pierwszy polski zawodnik z facjatą zrobioną w PESie którymś tam 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi