Opublikowano 29 września 20159 l Taką brameczkę strzeliłem ostatnio. Na pewno wzmocnili strzały z dystansu z pierwszej, woleje z za pola w stosunku do poprzedniej edycji. Ładnie siada, warto tak strzelać. Że tak z innej beczki, sam zrobiłeś koszulki bvb czy może gdzieś jest łatka ligi niemieckiej?
Opublikowano 29 września 20159 l Wyedytowałem już cała ligę angielską. Premier League jak i SkyBET, wszystko na tip-top. Trochę to trwało, ale efekt końcowy miażdży. Stroje Glena są genialne. Ufff! Czekam jeszcze by stroje dla reprezentacji zrobił, bo pewnie będą najlepsze. Świetnym wyborem było w tym roku olanie fify i zakup pes. Powrót do PES po kilkunastu latach jest przyjemny
Opublikowano 29 września 20159 l Świetnym wyborem było w tym roku olanie fify i zakup pes. Powrót do PES po kilkunastu latach jest przyjemny Propsuję.
Opublikowano 29 września 20159 l Online bez filtrów w diwizjach, brak aktualnych składów i bramkarze na regular także wnioski wyciągnij sam.
Opublikowano 29 września 20159 l Mnie powoli zaczynają irytować "niewygrywalne" mecze. Dość często zdarza się tak, że konsola oszukuje i ni cholery nie da się wygrać. Cały mecz cisnę jak szalony, oddaje dziesiątki strzałów, ze słupków i poprzeczki schodzi już farba, posiadanie piłki mam 80:20%, a na końcu jakieś bolki z 15 ligi podwórkowej strzelają mi gola i po zawodach Ja wiem, że powinno to być zrobione tak by gracz nie wygrywał 100% meczów, no ale na litość Boską, to jest przegięcie pały.
Opublikowano 29 września 20159 l Noo GOOD mode jest chory i jak dla mnie skutecznie wyleczyło mnie z master league. Ot konsola czyta twojego pada i zawsze zagra tak, że cie minie i strzeli gola. Ogólnie rzecz biorąc nie ma to nic wspólnego z grą skoro z góry jest założone, że za każdego gola ty stracisz tez przynajmniej jednego Gra jest tylko wtedy gdy masz cień szansy, w innym wypadku oszustwo. Miałem mecze, że wynik był 6-5 w plecy z ogórkami bo ja strzeliłem 5 goli a musiałem przegrać, wiec konsola włączała GOOD mode haha. Ja to oczywiście wiedziałem i grałem ostre kosy, pressing, nic nie pomaga jak faul to gol z wolnego i graj człowieku karierę. Edytowane 29 września 20159 l przez TrueGrand
Opublikowano 29 września 20159 l Online jest niegrywalne przez input laga. WIelu graczy się an to uskarża, bo nie ma szans na wygrywanie meczu, jeśli reakcja gry względem kontrolera jest opóźniona o pół sekundy. W ataku można czasami coś z wyprzedzeniem skonstruować, ale obrona to tęczowy cyrk. Macie jakieś rozwiązanie na to? Piszą, że trzeba uruchomić grę w trybie okna (xD), ale u mnie to się nie sprawdza. Ktoś próbował bawić się portami?
Opublikowano 30 września 20159 l Noo GOOD mode jest chory i jak dla mnie skutecznie wyleczyło mnie z master league. Ot konsola czyta twojego pada i zawsze zagra tak, że cie minie i strzeli gola. Ogólnie rzecz biorąc nie ma to nic wspólnego z grą skoro z góry jest założone, że za każdego gola ty stracisz tez przynajmniej jednego Gra jest tylko wtedy gdy masz cień szansy, w innym wypadku oszustwo. Miałem mecze, że wynik był 6-5 w plecy z ogórkami bo ja strzeliłem 5 goli a musiałem przegrać, wiec konsola włączała GOOD mode haha. Ja to oczywiście wiedziałem i grałem ostre kosy, pressing, nic nie pomaga jak faul to gol z wolnego i graj człowieku karierę. No dokładnie tak jest, chociaż ja nie jestem jakimś killerem i na poziomie trudności top player z reguły strzelam max 3 bramki. Większość meczów wygrywam lub przegrywam jedną bramką. Hokejowy wynik jeszcze mi się nie przytrafił. Mimo jakichś tam schematów i oszukiwań konsoli i tak uważam, że jest to najlepsza piłka na rynku. Czasem rzucam curvami na lewo i prawo, ale po zakończonym meczu zawsze mam ochotę na kolejny. Ot, taki magnes jak za starych dobrych czasów z ISS/PES
Opublikowano 30 września 20159 l Stworzyłem społeczność PES na PSN.Zapraszam wszystkich którzy maja dość przepasańców.Funkcje społeczności które przyszły wraz z aktualizacja 3.0 mogą być ratunkiem dla piłki w tym roku IMO. Uznałem, że to dobry pomysł i, że może uda się nam zebrać w 1 miejscu sporą ekipę aby co wieczór pograć drużynami max 4 gwiazdkowymi i czerpać radość w końcu nie tak złej gry jak by się mogło wydawać grając np Online Dywizje.Zapraszam! Nazwa społeczności to :Pro Evolution Soccer PL Niestety SONY nie dało możliwości standardowego wyszukiwania społeczności , więc oto jak można dołączyć : -Wyszukujecie mnie na PSN : BogitoX -Przechodzicie na sam dół -i tam znajdziecie "społeczności" (communities) -Dołączacie do Pro Evolution Soccer PL -------------- Społeczności dają nam : -Chat tekstowy na tablicy ( jak na facebooku) -możliwość stworzenia chatu głosowego w społeczności -każda założona gra widnieje w zakładce AKTYWNE GRY ! -nie musimy dodawać się do friendsow aby tworzyć społeczność PES 2016 -już przy kilkudziesięciu osobach będzie można przez cały rok grac w prawdziwa piłkę 3-4 gwiazdkowymi drużynami mając w 4 literach decyzje KONAMI czy filtry będą czy nie. Oczywiście fanów Realu i Bayernu tez zapraszamy Edytowane 30 września 20159 l przez TrueGrand
Opublikowano 1 października 20159 l czy moge zagrac z kolega naa 1 konsoki tak bysmy mieli aktualne sklady? bo na razie tylko jak online wlaczam to sa aktualne ok juz wiem R3 trzeba wcisnac hehe ale noob ze mnie ;p
Opublikowano 2 października 20159 l Szukam kogoś do pomocy przy trofeum Best of the Bunch (Awarded for being named Man of the Match in a Team Play Lobby match). Odblokowanie go z randomami może być czasochłonne, a brakuje mi tego do platyny. Edytowane 2 października 20159 l przez Pawlo
Opublikowano 5 października 20159 l Wie ktoś kiedy będzie dostępny data pack? Chcę już zacząć grać Master league z aktualnymi skladami... Edytowane 5 października 20159 l przez Olsen
Opublikowano 5 października 20159 l Pod koniec października. O ile się nie mylę 27.10. Na razie tylko do online pobiera aktualne składy. Edytowane 5 października 20159 l przez Emtebe
Opublikowano 5 października 20159 l ktoś wie czemu nie zmieniło nazw klubów na poprawne? cały patch trybi, jeno nazwy po staremu.
Opublikowano 5 października 20159 l Jak wygląda sprawa z Options File? Można go wgrać, czy trzeba się ręcznie pier.dolić ze zmianą strojów?
Opublikowano 5 października 20159 l Na 360 wgrywasz za pomocą horizon, przerzucasz na pena. Wkładasz do konsoli i bangla.
Opublikowano 5 października 20159 l Autor ponad miesiac czekac na patcha co laskawie doda aktualne sklady do trybow offline xDDDDDD jeszcze powiedzcie mi ze dalej nie wyszedl patch co zmieni poziom umiejetnosci bramkarzy w multi z easy na wyzszy?
Opublikowano 6 października 20159 l Dla osób które mają wersję na PS3 polecam tego option file: http://www.pesgaming.com/showthread.php?t=98801 U mnie działa bez zarzutu, wszystkie nazwy zespołów z emblematami, cała bundesliga, trenerzy, stadiony, nazwy turniejów, transfery. W ogóle dużo osób gra w nowego PESa na PS3? Czy tu już wszyscy na PS4 się przesiedli? ;] Ta społeczność o której pisze True Grand obowiązuje również dla posiadaczy wersji na PS3?
Opublikowano 6 października 20159 l A będą takie cuda na PS4? Zastanawia mnie jeszcze plik na pesworld.uk.com ze strojami i herbami MLS, przecież nie ma tej ligi w pes16.
Opublikowano 6 października 20159 l polecam, zmienia w ciul Bayer 04 z 2 gwiazdkami czy aby na pewno ten patch daje dobre składy ?
Opublikowano 6 października 20159 l Poprawili strzały względem dema czy też, piłka uderzona dosyć lekko leci jak pocisk?
Opublikowano 6 października 20159 l Trochę zmniejszyli szybkość gry względem dema - stąd strzały wydają się ciut wolniejsze. Jednak i tak czasami lecą petardy
Opublikowano 8 października 20159 l Na jakim poziomie gracie? Bo ten superstar to dla mnie za duże oszustwo... komputerowi wychodzi wszystko, wszystkie przebitki wygrywa... na Top Player wygrywałem już za duża różnicą bramek a tutaj to ciężko idzie. Druga sprawa denerwuje mnie to wystawianie się piłkarzy na wolne pole a raczej jego brak. Przykład idę 2 na 2 i mój kompan zamiast szukać wolnej przestrzeni to biegnie wręcz przyklejony do obrońcy, głupota.