Gumiś_JaGoDa 961 Opublikowano 13 grudnia 2015 Opublikowano 13 grudnia 2015 W tej darmowej wersji da sie grać ze znajomym na kanapie czy tylko przez siec? ? Cytuj
Daffy 10 564 Opublikowano 13 grudnia 2015 Autor Opublikowano 13 grudnia 2015 Da sie tylko do wyboru garstka zespolow 1 Cytuj
Gość Opublikowano 13 grudnia 2015 Opublikowano 13 grudnia 2015 A jak działa ta darmówka? Też muli minutami menusy czy to tylko bonus dla tych, którzy zapłacili za pełniaka? Cytuj
Daffy 10 564 Opublikowano 13 grudnia 2015 Autor Opublikowano 13 grudnia 2015 Establishing communication Cytuj
Gość Opublikowano 13 grudnia 2015 Opublikowano 13 grudnia 2015 Nie jestem pewien, czy mnie to satysfakcjonuje. Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 13 grudnia 2015 Opublikowano 13 grudnia 2015 establiszing na x1 i x360 taki sam. Słodkie (pipi)i. Nie wiem czy w jakiejkolwiek innej grze był taki syf podczas chodzenia po menusach. Cytuj
Solderowy123 43 Opublikowano 15 grudnia 2015 Opublikowano 15 grudnia 2015 Mam zamiar pobrać My Club z ps store na ps3. Wprowadzi ktoś mnie w ten tryb? Lub poda link do jakiegoś poradnika? Cytuj
KamileQ 27 Opublikowano 15 grudnia 2015 Opublikowano 15 grudnia 2015 Trochę lepiej to zaczęło działać, ale nieznacznie. Za to wylosowałem Coutinho w tych darmowych losowaniach wczoraj. Bestia, świetnie się nim gra. Cytuj
KarolJanuszGejmingu 471 Opublikowano 15 grudnia 2015 Opublikowano 15 grudnia 2015 Ale dramat,jak bez free 2 play Chodziło świetnie to z tym to maskakra. W meczach zero lagów świetnie się gra ale ten komunikat o łączniiu w nieskończoność... Cytuj
Gość Opublikowano 16 grudnia 2015 Opublikowano 16 grudnia 2015 Mecze dalej lagują, nie tak mocno jak ostatnio, ale jednak. Procentuje to trójkąciarzom, mnie w(pipi)ia. Cytuj
KarolJanuszGejmingu 471 Opublikowano 16 grudnia 2015 Opublikowano 16 grudnia 2015 (edytowane) Ja nie mam Żadnych lagów, pes u mnie chodzi jak w singlu. Tylko ja się trzymam 500 rating to może,jak ktoś gra na wyższym poziomie to ciężej o dobre połączenie. Dużo goli tracę przez stałe fragmenty gry,no jak Sterling mi z bani strzela to mnie chuu strzela. Jak bronić dośrodkowania? Edytowane 16 grudnia 2015 przez KarolJanuszGejmingu Cytuj
KamileQ 27 Opublikowano 16 grudnia 2015 Opublikowano 16 grudnia 2015 Ja mam podobnie jak powyżej - w meczach nie mam lagów, za to menu.. Nie dało się wytrzymać, większość czasu ładowało po 2 minuty. Obecnie tak po 30 sekund. Cytuj
Gość Opublikowano 16 grudnia 2015 Opublikowano 16 grudnia 2015 Trudno mi uwierzyć w brak lagów, bo to nie tylko zależy od waszego łącza. Ogólnie to nawet przy turbo dobrym połączeniu jakiś lag jest, nie jest to Tekken , ale jednak da się wyczuć minimalne opóźnienia. Prędkość ładowania menusów zależy od obciążenie serwerów, jeszcze nie widać, żeby coś konkretnego z tym zrobili. W obecnej chwili tylko rano (tak do 10-11) da się grać bez czekania minutami w menusach (gra ładuje się ze standardową szybkością). Po godzinie 13.00 (dzisiaj) oczekiwanie na załadowanie menu trwało już około 1,5 minuty. Czujecie absurd tego o czym piszemy? I jeszcze człowiek płaci za online... Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 17 grudnia 2015 Opublikowano 17 grudnia 2015 Dlatego ja pier.dole tego wypierda od konami. Nigdy już nie kupię od nich piłki. Chyba, ze ogarną, ale to sie nie stanie. Cytuj
_daras_ 725 Opublikowano 17 grudnia 2015 Opublikowano 17 grudnia 2015 To dobrze że dalej zostałem przy Fifce (a dylemat był, nie powiem), gdzie online hula bez problemów, rozgrywka dużo lepsza niż w zeszłym roku, a nowe patche dają radę. No i ta atmosfera meczu to mistrzostwo świata na moim kinie domowym i 65". Cytuj
Gość Opublikowano 17 grudnia 2015 Opublikowano 17 grudnia 2015 Z pozytywów, to można już losować legendy, mi siadł Baggio. Z losowania 100% czarnej piłki siadł mi jeszcze A.Young (rozczarowanie), ale chwilę później na losowaniu taniochy wypadł mi Reus, a to już jest kocur (szybki skrzydłowy, wysoki- co ma spore znaczenie, powiedziałbym, że większe niż balance- i z doskonałym wykończeniem). Cytuj
KamileQ 27 Opublikowano 17 grudnia 2015 Opublikowano 17 grudnia 2015 Działają wam serwery (PS4)? Cytuj
KamileQ 27 Opublikowano 17 grudnia 2015 Opublikowano 17 grudnia 2015 Udało mi się wbić, nie straciłem piłki z piłkarzem klasy światowej i wpadł Totti. A zaraz potem mnie wyrzuciło. Cytuj
_White_ 79 Opublikowano 17 grudnia 2015 Opublikowano 17 grudnia 2015 Nie rozumiem po co tak się męczyć z tym beznadziejnym my club podczas gdy offline jest tak nieporównywalnie lepszy. Naprawdę tak Wam zależy na tych durnych losowaniach z kolorowymi piłkami i graniu nierealistycznych meczów drużynami z absurdalnymi składami przeciwko innym absurdalnym drużynom? Nie ogarniam dzisiejszych czasów. 1 Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 17 grudnia 2015 Opublikowano 17 grudnia 2015 Komu się chce grać z botami panie Cytuj
KarolJanuszGejmingu 471 Opublikowano 17 grudnia 2015 Opublikowano 17 grudnia 2015 Możesz grać dywizje,tam nie ma takich problemów. My Club jest fajny,ale to jak ultimate team pay 2 win Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 18 grudnia 2015 Opublikowano 18 grudnia 2015 Dywizje gdzie wszyscy grają Barca real ok Cytuj
Gość Opublikowano 18 grudnia 2015 Opublikowano 18 grudnia 2015 Nie rozumiem po co tak się męczyć z tym beznadziejnym my club podczas gdy offline jest tak nieporównywalnie lepszy. Naprawdę tak Wam zależy na tych durnych losowaniach z kolorowymi piłkami i graniu nierealistycznych meczów drużynami z absurdalnymi składami przeciwko innym absurdalnym drużynom? Nie ogarniam dzisiejszych czasów. Offline vs żywy gracz? Owszem, nie ma lepszej piłeczki w takim trybie, ale z oczywistych powodów, tak nie da się grać kiedy chcemy. Offline vs komp? Nie lubię, nie trawię, nie jara mnie granie przeciwko kompowi. Stracę bramkę? Olewam. Strzelam bramkę? Olewam. Już w(pipi)ianie się na zrąbany MC jest bardziej grywalny i mnie rusza niż granie w piłkę vs com. Obczaiłem dzisiaj Baggio. Na CF dobry ale, trochę za wolny i lekki, za to jako AMF to jest król, magik i w ogóle. Tylko, że jam nie gram teraz z AMFem Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi