Skocz do zawartości

PES 2016

Daffy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mogli jeszcze dopisac:

zagraj 13 sierpnia w demo pes2016, demo, ktore jak co roku bedzie calkowicie inne niz full wersja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

Demo PES 2015 pokazywało to co oferowała pełna wersja.

Ja po ograniu dema zdecydowałem się na przejście z fify na PES i dostałem to czego spodziewałem się właśnie po demie. Nie narzekaj aby narzekać.

Opublikowano

demo pes2015 zjada fulla pes2015, zreszta nie pierwszy raz demko jest lepsze niz full

no ok przesadzam ale juz sto razu tutaj przerabialiscmy i kazdy potwierdzal, ze demko pes2015 bylo ciut lepsze niz pelniak

Opublikowano (edytowane)

No bo jak wy porównujecie mecze vs BOT z meczami naszpikowanymi Player emotion (to niszczy serie) w My Club czy dywizje online no to faktycznie różnica jest.

Call of duty tez się różni single vs multi lol

Edytowane przez TrueGrand
Opublikowano

Każdy ma jakieś swoje schematy gry ale chodzi o to żeby każdy mecz wyglądał tak samo . Kiedyś każdy mecz czy bramka to było coś niepowtarzalnego a w 15 ciagle to samo. Dużo zależy od graczy ale jak gra sie z cisnieniowcem ta pinbal od 16 do 16 leci

Opublikowano

W tym roku PESa nie odpuszczę. 20-lecie jak gdzieś czytałem. "Love the Past, Play the Future" chwyciło mnie.

Opublikowano (edytowane)

A pytałem się o multi czy działa dobrze. To mówili że problem lagu zlikwidowany i działa ok. Wiec ktoś powie mi w końcu prawdę jak to jest z tym multi w PES??

Było dobrze a od około 2 tygodni są lagi i coś się dzieje z grą. Jednego dnia wygrywam wszystko i mogę grać tiki take :D innego nie mogę wyjść z połowy, piłkarze są ociężali, ja podaje w lewo oni w prawo nic nie wchodzi, a przeciwnik 3 strzały Ronaldo i 3 gole haha Deja vu z FIFy.

Szkoda nerwów.

Edytowane przez TrueGrand
Opublikowano

A pytałem się o multi czy działa dobrze. To mówili że problem lagu zlikwidowany i działa ok. Wiec ktoś powie mi w końcu prawdę jak to jest z tym multi w PES??

Było dobrze a od około 2 tygodni są lagi i coś się dzieje z grą. Jednego dnia wygrywam wszystko i mogę grać tiki take :D innego nie mogę wyjść z połowy, piłkarze są ociężali, ja podaje w lewo oni w prawo nic nie wchodzi, a przeciwnik 3 strzały Ronaldo i 3 gole haha Deja vu z FIFy.

Szkoda nerwów.

Czyli zrobiły sie problemy takie jak w Fifie. Jak masz mecz przegrać to i tak przegrasz. Choć byś nie wiem jak grał i jaki skil posiadał i nie wiadomo ile okcji by było z twojej strony na bramkę przeciwnika. Chyba w tym roku pora na zmiany. Ogrywanie dwuch gier piłkarskich w praktyce się nie opłaca ;/

Opublikowano

Szkoda nerwów.

Czyli zrobiły sie problemy takie jak w Fifie. Jak masz mecz przegrać to i tak przegrasz. Choć byś nie wiem jak grał i jaki skil posiadał i nie wiadomo ile okcji by było z twojej strony na bramkę przeciwnika. Chyba w tym roku pora na zmiany. Ogrywanie dwuch gier piłkarskich w praktyce się nie opłaca ;/

Smutne jest to że te praktyki będą stosowane w 16tkach :(( obu serii PESFIFI shit

Opublikowano

My nie mówimy o single player game play, nie mamy zamiaru grać cały rok master league. Online PES 2015 to skandal w ostatnich tygodniach bo wcześniej było w kratkę.

Nie wiem co się dzieje, czy oni wyłączają serwery? Pewnie w to gra 20x mniej ludzi niż w fife zwłaszcza teraz gdy np z mojej listy 80% ludzi już tego nie tyka, a mimo to takie lagi ze grać się nie da.

A do tego takie skrypty, że grając śmieje się jak można zrobić coś tak idiotycznego.

Opublikowano (edytowane)

Czyli nic się nie zmieniło od kąd pamitam ;/  Niestety gry sportowe bez online są do niczego. Nudzą się po paru meczach z kompem. Ja lubie grać w FIFE kiedy wiem że na przeciw mnie jest ktoś żywy gdzie z przyjenością chce mu się skopać dupsko. 17 Listopada zamykają serwery PES 2014 może to coś polepszy w działaniu.

Edytowane przez Frredy