Mejm 15 363 Opublikowano 6 czerwca 2015 Opublikowano 6 czerwca 2015 Rozumiem jak najbardziej. Ja (pipi)e!!! Kupowałem jak wściekły Kupowalismy (tzn. nasi starzy) bo przeciez glownym daniem w kazdym numerze byl element swiecacego w ciemnosci szkieletu t-rexa. Nie moge tylko znalesc tego w necie. Cytuj
kanabis 22 644 Opublikowano 6 czerwca 2015 Opublikowano 6 czerwca 2015 Ja miałem wszystkie ale czesci do TRexa pamietam ze pogubiłem. Kur.wa pamietam ze ojciec wywalił zszyte wszystkie numery bo nie chcielismy sprzątać. Tamtego momentu żałuje bardziej niż alkoholizmu Ale zawsze sobie mówie ze kupie na allegro jak będą Ogólnie od dziecka jestem psychofanem dinozaurów. Tylko takich prawdziwych zawsze mnie irytowały jakieś cyber czy coś. Tak samo godzille oprócz tej jednej amerykanskiej co wygladała jak po prostu przerosniety dinozaur nie ostatni boss w dead space. Mam zamair sie nawet wybrac do berlina do tego najwiekszego w europie muzeum prehistorii. OŁ MEEN Zobaczyć na żywo kompletny szkielet brachiozaura, prawdopodobne że popuszcze tam w gacie. 1 Cytuj
Lucek 4 417 Opublikowano 6 czerwca 2015 Opublikowano 6 czerwca 2015 To co Wiktor, wziąć na zlot moje Lego Jurassic World? Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 6 czerwca 2015 Opublikowano 6 czerwca 2015 bierz. jaram się tym filmem oporowo. mam nadzieje, że uda się trevorowi zachować ten fajny familijny klimat charakterystyczny dla serii. Cytuj
kanabis 22 644 Opublikowano 6 czerwca 2015 Opublikowano 6 czerwca 2015 To co Wiktor, wziąć na zlot moje Lego Jurassic World? W sensie że gierke czy klocki? Cytuj
Hubert249 4 285 Opublikowano 6 czerwca 2015 Opublikowano 6 czerwca 2015 (edytowane) Kanabis pamiętam, że puszczali u mnie JP3D w kinie, nie wiem dlaczego nie poszedłem. Tę kolekcję Dinozaurów razem z segregatorem mam gdzieś do tej pory, razem z Faktor X. Najlepszy magazyn ever Edytowane 6 czerwca 2015 przez chris85 Cytuj
Ma_niek 870 Opublikowano 6 czerwca 2015 Opublikowano 6 czerwca 2015 Właśnie przypadkiem nie tak dawno nie leciała w kinach pierwsza czesc tylko ze podciagnieta i w 3d?. Cytuj
Lucek 4 417 Opublikowano 6 czerwca 2015 Opublikowano 6 czerwca 2015 To co Wiktor, wziąć na zlot moje Lego Jurassic World? W sensie że gierke czy klocki? No klocki, gierki są dla dzieci przecież. Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 6 czerwca 2015 Opublikowano 6 czerwca 2015 Boże , moje marzenie wreszcie sie spełni. W sumie dąłbym sie pociąc nawet za jakis remaster hd starych JP w 3d ale takie coś tez moze być. Jeszcze nigdy nie byłem na dinozaurach w kinie. Wielke zazdro tym którzy za małolata na JP byli w kinie. Chyba każdy fan serii od DeAgostini zrozumie moje podneicenie tematem Przecież jest, na śmierć o nim zapomniałem. Już ssam Ale mi bardziej jednak chodziło o obejrzenie takiego czegoś na wielkim ekranie Albo chociaż na projektorze Leciało w kinach w 2013 roku, oczywiście byłem, było cudownie. Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 7 czerwca 2015 Opublikowano 7 czerwca 2015 w ramach przygotowań przed piątkiem obejrzałem sobie "safety not guaranteed" (pierwszy film trevorrowa) i wam radzę zrobić to samo. odzyskacie wiarę w jurajski świat. w skrócie - april z parks & rec, nick z New Girl i jeden taki lamus jadą napisać artykuł o jakimś świrusie który zamieścił w gazecie ogłoszenie, w którym szuka partnera do podróży w czasie (w tej roli Mark duplass). Colin teraz znowu współpracuje ze swoim kolegą scenarzystą odpowiedzialnym za safety więc nawet jeśli studio im się wpie.rdoli z łabskami tak jak webbowi do spajder-menów to na takim poziomie czysto ludzkim wszystko powinno grać. polecam gorąco. Cytuj
Shago 3 608 Opublikowano 8 czerwca 2015 Opublikowano 8 czerwca 2015 Boże , moje marzenie wreszcie sie spełni. W sumie dąłbym sie pociąc nawet za jakis remaster hd starych JP w 3d ale takie coś tez moze być. Jeszcze nigdy nie byłem na dinozaurach w kinie. Wielke zazdro tym którzy za małolata na JP byli w kinie. Chyba każdy fan serii od DeAgostini zrozumie moje podneicenie tematem Przecież jest, na śmierć o nim zapomniałem. Już ssam Ale mi bardziej jednak chodziło o obejrzenie takiego czegoś na wielkim ekranie Albo chociaż na projektorze Jakiś czas temu leciał remaster pierwszej części w kinie. Chociaż znałem ten film doskonale, nic nie mogło zaskoczyć, tak ciekawość zwyciężyła. Scena, gdy pojawia się pierwszy raz tyranozaur i ten jego ryk: miazga! 1 Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 8 czerwca 2015 Opublikowano 8 czerwca 2015 Mnie nowy park do siebie zniechęcił trailerem w którym są wytresowane velociraptory. Dla mnie bohaterowie poprzednich odsłon. Dzikie bezwzględne drapieżniki a teraz Cytuj
Mejm 15 363 Opublikowano 8 czerwca 2015 Opublikowano 8 czerwca 2015 No ja myslalem, ze oni koslawo plakaty narysowali i to tylko taka perspektywa a koles de facto przed nimi ucieka. Ale Ficus koncertowo spier.dolil mi swieta. Cytuj
Daffy 10 630 Opublikowano 8 czerwca 2015 Opublikowano 8 czerwca 2015 jeszcze masz turbo zlego zmutowanego dinozaura co wydaje rozkazy innym dinozaurom jak herszt banby xD choc w sumie juz w trojce z tego co pamietam byly juz sceny gdzie niby dinozaury rozmawialy ze soba i grupowo planowaly atak Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 8 czerwca 2015 Opublikowano 8 czerwca 2015 Pierwsze 30 sekund trailera ..... no (pipi)a! Velociraptor by nie słuchał a by zajadał chłopczyka. Pamiętam w jedynce te sceny jak oni gonili w budynku dzieciaki albo w dwójce w wysokiej trawie. Dla mnie t rex to był mały pikuś przy tej bandzie polującej razem. Ten zmutowany t rex też niepotrzebny. Nie wystarczą im już dinozaury które są. Co następne w kontynuacji ? Dinozaury rządzą światem a ludzie jak w planecie małp niewolnicy ? Cytuj
Daffy 10 630 Opublikowano 8 czerwca 2015 Opublikowano 8 czerwca 2015 trex z skrzydlami T-bird xD Cytuj
Lucek 4 417 Opublikowano 8 czerwca 2015 Opublikowano 8 czerwca 2015 Ale serio dziwi was tresowanie drapieżników, czy o co chodzi? Nie byliście nigdy w zoo albo cyrku? Z drugiej strony hejt na porozumiewające się ze sobą dinozaury. WTF? 1 Cytuj
Hejas 455 Opublikowano 8 czerwca 2015 Opublikowano 8 czerwca 2015 Jak mogą klonować dinozaury (i tworzyć własne gatunki), to chyba możemy przyjąć, że są je też w stanie wytresować. Albo po prostu Welociraptory są, tak jak ja, ogromnymi fanami Chrisa Pratta. Cytuj
Mejm 15 363 Opublikowano 8 czerwca 2015 Opublikowano 8 czerwca 2015 Co następne w kontynuacji ? 3 Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 8 czerwca 2015 Opublikowano 8 czerwca 2015 To bym nawet obejrzał. Dinoboty miały by w końcu może dobry film. Na pewno lepszy niż transformers;) Cytuj
kanabis 22 644 Opublikowano 8 czerwca 2015 Opublikowano 8 czerwca 2015 Mi tam inteligentne velociraptory nie przeszkadzają. tylko żeby nie doj.ebali im własnie jakichś kur.wa laserów czy jet packów i bedzie git. Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 8 czerwca 2015 Opublikowano 8 czerwca 2015 laserowy t rex jest spoko Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 9 czerwca 2015 Opublikowano 9 czerwca 2015 Ten genetycznie dopalony teropod, który wydaje rozkazy pteronadonom (xDDDDDDDDDDDD) jest podobny z wyglądu do: Giganotosaura, czyli największego teropoda po Spinozaurze z JP3. Mniej prawdopodobny ale wizualnie podobny jest Carcharodontosaur. Oba były minimalnie większe od T-Rexa. Pierwszy z nich pojawił się w Dino Crisis 2. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi