Skocz do zawartości

Jurrasic World

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 312
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ja nie kumam jak można mówić, że "jeszcze pierwsze JW było spoko, później tragedia", kiedy już jedynka była gówniana

tak naprawde jedyną dobrą rzeczą związaną z JW jest zostawienie tytułu JP w spokoju i robienie gówna pod osobną banderą

• This 1
Opublikowano

Wygląda to jak jakiś Tomb Raider a nie Jurrasic Park. 

Oni juz nigdy nie zrobią filmu podobnego do oryginalnego JP. 

Popcorn, nachosy i liczba dzieciaków z plastikowymi Dinozaurami od Matel musi się zgadzać. 

Producenci już piszą o "mutacjach" xD Widocznie setki odkrytych dinozaurów, to za mało dla hatfu Hollywood, trzeba wymyślić swoje. 

Opublikowano

niczego, dlatego mogło się skończyć na pierwszym JP, który fajnie opowiedział całą historię przywrócenia do życia dinozaurów + trochę akcji z mimowolnie uwolnionymi dzikimi drapieżnikami

bo widać, co powstaje kiedy najpierw zapada decyzja żeby zrobić film, a później dorabia się do tego wymuszony scenariusz, z każdym kolejnym filmem coraz głupszy, bo temat wyczerpany

Opublikowano

Jestem fanbojem, więc film zapowiada się ok. Co do wcześniejszych JW - tylko po FK wracałem z kina niczym mój świetej pamięci tata z wywiadówki - nie wiedziałem w którą stronę zmierzam, poza tym było spoko. 

Opublikowano

Dramatyczny zwiastun, film pewnie na gniotowym poziomie wszystkich części World. Do tego by jeszcze podkręcić pseudo epickość zaserwują kolejną krzyżówkę gatunkową, sądząc z kadru tym razem bardziej pasującą do filmu z uniwersum Alien 

Opublikowano

Nie ma to jak kolejna wyprawa na wyspę dinusiów, kiedy wszystkie poprzednie  kończyły się w wiadomy sposób. :facepalm: 

Oczywiście pierdololo o szczytnych celach, a potem zaskoczenie że jednak chodzi o kasę. Spuśccie już na te dinozaury napalm czy coś i kończcie ten cyrk.