krzysiek923 1 827 Opublikowano 5 lutego Opublikowano 5 lutego ja nie kumam jak można mówić, że "jeszcze pierwsze JW było spoko, później tragedia", kiedy już jedynka była gówniana tak naprawde jedyną dobrą rzeczą związaną z JW jest zostawienie tytułu JP w spokoju i robienie gówna pod osobną banderą 1 Cytuj
Mejm 15 531 Opublikowano 5 lutego Opublikowano 5 lutego JW Avengeres. Szkoda lacza na wypozyecznie. Cytuj
Hubert249 4 325 Opublikowano 5 lutego Opublikowano 5 lutego Wygląda to jak jakiś Tomb Raider a nie Jurrasic Park. Oni juz nigdy nie zrobią filmu podobnego do oryginalnego JP. Popcorn, nachosy i liczba dzieciaków z plastikowymi Dinozaurami od Matel musi się zgadzać. Producenci już piszą o "mutacjach" xD Widocznie setki odkrytych dinozaurów, to za mało dla hatfu Hollywood, trzeba wymyślić swoje. Cytuj
Shen 10 198 Opublikowano 5 lutego Opublikowano 5 lutego Nie wiem czego oczekujecie od kina rozrywkowego z dinozaurami. 1 Cytuj
krzysiek923 1 827 Opublikowano 5 lutego Opublikowano 5 lutego niczego, dlatego mogło się skończyć na pierwszym JP, który fajnie opowiedział całą historię przywrócenia do życia dinozaurów + trochę akcji z mimowolnie uwolnionymi dzikimi drapieżnikami bo widać, co powstaje kiedy najpierw zapada decyzja żeby zrobić film, a później dorabia się do tego wymuszony scenariusz, z każdym kolejnym filmem coraz głupszy, bo temat wyczerpany Cytuj
ciwa22 858 Opublikowano 5 lutego Opublikowano 5 lutego Jestem fanbojem, więc film zapowiada się ok. Co do wcześniejszych JW - tylko po FK wracałem z kina niczym mój świetej pamięci tata z wywiadówki - nie wiedziałem w którą stronę zmierzam, poza tym było spoko. Cytuj
Hubert249 4 325 Opublikowano 5 lutego Opublikowano 5 lutego 2 godziny temu, Shen napisał(a): Nie wiem czego oczekujecie od kina rozrywkowego z dinozaurami. Klimatu? Fabuły? Napięcia? Dobrych zdjęć? Cytuj
Kazub 4 586 Opublikowano 5 lutego Opublikowano 5 lutego straciłem dwie i pół minuty życia na obejrzenie tego trailera bo dałem się nabrać na rebirth w tytule. głupi ja... Cytuj
Daffy 10 820 Opublikowano 5 lutego Opublikowano 5 lutego Dramatyczny zwiastun, film pewnie na gniotowym poziomie wszystkich części World. Do tego by jeszcze podkręcić pseudo epickość zaserwują kolejną krzyżówkę gatunkową, sądząc z kadru tym razem bardziej pasującą do filmu z uniwersum Alien Cytuj
PiotrekP 2 088 Opublikowano 7 lutego Opublikowano 7 lutego Nie ma to jak kolejna wyprawa na wyspę dinusiów, kiedy wszystkie poprzednie kończyły się w wiadomy sposób. Oczywiście pierdololo o szczytnych celach, a potem zaskoczenie że jednak chodzi o kasę. Spuśccie już na te dinozaury napalm czy coś i kończcie ten cyrk. Cytuj
Colin 1 995 Opublikowano 7 lutego Opublikowano 7 lutego 21 minut temu, Mejm napisał(a): Polecam meteoryt. https://next.gazeta.pl/next/7,172690,31654183,asteroida-leci-w-kierunku-ziemi-trzeci-stopien-zagrozenia.html cierpliwości Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi