Skocz do zawartości

Kholat

blantman

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Premiera już za chwilkę. Cena śmieszna za 39 zł do kupienia cyfrówka. Podobno opinie wstępne bardzo dobre.

Gra to taki Ethan Carter ale z dreszczykiem. Jeżeli będzie tak samo udane, piękne i wciągające jak Carter to będę w siódmym niebie :)

Mam zamiar przetestować w następnym tygodniu.  Temat zakładam dla innych odważnych :)

• Odpowiedzi 5
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ja pierdykam ale ta gra jest straszna. GRaficznie bardzo mi się podoba, muzyka i andrzej Chyra też super. Niestety można się zgubić i checkpointy troszkę z dupy. Cholera dokładnie nie wiem jak uciec przed w sumie nie wiem czym. Gra nie na moje nerwy i na tak późną porę :D

Opublikowano

No za taka cenę trzeba wspomagać polski biznes. Oceny ma średnie ale to taki ethan carter tylko z częstą możliwością śmierci oraz możliwością zgubienia :) . Według mnie recenzetnom nie spodobało się to gubienie w śnieżycy. Mamy kompas i mapę i nie masz na tej mapie zaznaczonej swojej pozycji. Jesteś autentycznie zagubiony. Naprawdę klimat gęsty i mroczny. Świetny polski lektor chociaż gra usilnie promuje seana beana  to ja wolę Chyrę.

Opublikowano

no te widma psują tę grę dziś znowu pograłem chwilkę doszedłem odrobinę dalej i mnie zaciukało widmo. Kurde gdyby ta gra miała takie samo tempo jak Ethan Carter to byłaby tak samo dobra ale tu za często umierasz i to irytuje. To nie dark souls gdzie umierasz bo nie masz skilla tu wystarczy że wejdziesz nie w te krzaczory i cię coś zabije :)