blantman 5 780 Opublikowano 5 czerwca 2015 Opublikowano 5 czerwca 2015 Premiera już za chwilkę. Cena śmieszna za 39 zł do kupienia cyfrówka. Podobno opinie wstępne bardzo dobre. Gra to taki Ethan Carter ale z dreszczykiem. Jeżeli będzie tak samo udane, piękne i wciągające jak Carter to będę w siódmym niebie Mam zamiar przetestować w następnym tygodniu. Temat zakładam dla innych odważnych Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 10 czerwca 2015 Autor Opublikowano 10 czerwca 2015 Ja pierdykam ale ta gra jest straszna. GRaficznie bardzo mi się podoba, muzyka i andrzej Chyra też super. Niestety można się zgubić i checkpointy troszkę z dupy. Cholera dokładnie nie wiem jak uciec przed w sumie nie wiem czym. Gra nie na moje nerwy i na tak późną porę Cytuj
Velius 5 796 Opublikowano 10 czerwca 2015 Opublikowano 10 czerwca 2015 Widzialem to dzisiaj w saturnie za 49zl, nawet mocno promowane i zastanawialem sie co to jest. Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 10 czerwca 2015 Autor Opublikowano 10 czerwca 2015 No za taka cenę trzeba wspomagać polski biznes. Oceny ma średnie ale to taki ethan carter tylko z częstą możliwością śmierci oraz możliwością zgubienia . Według mnie recenzetnom nie spodobało się to gubienie w śnieżycy. Mamy kompas i mapę i nie masz na tej mapie zaznaczonej swojej pozycji. Jesteś autentycznie zagubiony. Naprawdę klimat gęsty i mroczny. Świetny polski lektor chociaż gra usilnie promuje seana beana to ja wolę Chyrę. Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 11 czerwca 2015 Opublikowano 11 czerwca 2015 IMO elementy fantasy i jakieś zmory/widma psują tę grę. Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 11 czerwca 2015 Autor Opublikowano 11 czerwca 2015 no te widma psują tę grę dziś znowu pograłem chwilkę doszedłem odrobinę dalej i mnie zaciukało widmo. Kurde gdyby ta gra miała takie samo tempo jak Ethan Carter to byłaby tak samo dobra ale tu za często umierasz i to irytuje. To nie dark souls gdzie umierasz bo nie masz skilla tu wystarczy że wejdziesz nie w te krzaczory i cię coś zabije Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi