Opublikowano 9 września 20159 l Szybsze rolle (...) rozczarowują. Zdziwiłbym się, ale ty popylasz w Dark Souls w najcięższej możliwej zbroi. Nie no, naprawdę nie ogarniam jak to może być wada, że są szybsze rolle. Bo mam wrażenie, że gram giętką, rosyjską baleriną, a nie spoconym, umęczonym chłopem w ciężkiej, rycerskiej zbroi.
Opublikowano 9 września 20159 l To po co Ci pierscionek Havela? Wyskocz prawilnie do Manusa spoconym chłopem z fat rollem.
Opublikowano 9 września 20159 l Szybsze rolle (...) rozczarowują. Zdziwiłbym się, ale ty popylasz w Dark Souls w najcięższej możliwej zbroi. Nie no, naprawdę nie ogarniam jak to może być wada, że są szybsze rolle. Bo mam wrażenie, że gram giętką, rosyjską baleriną, a nie spoconym, umęczonym chłopem w ciężkiej, rycerskiej zbroi. Dla mnie jednak zawsze szybciej > wolniej, nieważne jak bardzo burzy to atmosferę gry. Choć oczywiście nie uważam, żeby szybkie rolle tę atmosferę burzyły. No i nigdy w soulsy w zbroi nie gram zresztą, chyba że kirkową.
Opublikowano 16 września 20159 l Ktoś kto nie jest pupcią i się tym nie przejmuje mógłby mi powiedzieć czy na tym trailerze są pokazani bossowie? To jedyne czego nie chcę mieć zaspoilerowanego.
Opublikowano 16 września 20159 l Dzięki Pawcio. Lokacje, bronie, npc - walę to, ale jednak lubię jak boss zaskakuje, a już pierwszy trailer pokazał jednego, którego nie chciałbym zobaczyć przed zagraniem. Edytowane 16 września 20159 l przez mate5
Opublikowano 17 września 20159 l Walka z bossem od 3;25. https://www.youtube.com/watch?v=dCB0dNkTKW4 Edytowane 17 września 20159 l przez messer88
Opublikowano 17 września 20159 l Ragdoll confirmed Całkiem spoko balans backstabów - zjadają ogrone ilości staminy. Psy mają tę samą animację od prawie 5 lat Edytowane 17 września 20159 l przez Qjon
Opublikowano 17 września 20159 l Psy mają tę samą animację od prawie 5 lat Mówisz jakby to było dziwne u firmy, która używa royalty free sounds.
Opublikowano 18 września 20159 l Wszystko co najlepsze powraca, takze Pure Mage w koncu jak w Demonsach do zrobienia. Jeszcze tylko tendencje i bede tanczyl i spiewal
Opublikowano 18 września 20159 l http://cbt.darksouls3.com/en/entry.html tutaj można zapisać się na betę (tylko ps4)
Opublikowano 18 września 20159 l http://cbt.darksouls3.com/en/entry.html tutaj można zapisać się na betę (tylko ps4) Tylko USA i Azja?
Opublikowano 18 września 20159 l Nie gram za darmo w zadne alphy czy bety. W sumie nawet jakby FROM mi mialo zaplacic to tez bym nie zagral. Wole kupic i bawic sie skonczonym produktem.
Opublikowano 18 września 20159 l Nie gram za darmo w zadne alphy czy bety. W sumie nawet jakby FROM mi mialo zaplacic to tez bym nie zagral. Wole kupic i bawic sie skonczonym produktem. Amen. Zgadzam sie w zupelnosci. Za beta testowanie profesjonalnym beta testerom powinni placic a nie isc po najnizszym progu finansowym by koncem koncow wypuscic gre dla nas z bugami i z komunikatami czy chcesz wyslac tego buga w celu poprawienia? Ja? A czy ja jestem beta testerem? Zaplacilem za koncowy produkt czy nie?
Opublikowano 18 września 20159 l No to zatrudnij 10 000 czy ile tam testerów do online. Bardzo dobre rozwiązanie na którym zyskuje firma, gracze i fani, którzy chcą zagrać w ''demo'' przed premierą.
Opublikowano 18 września 20159 l ROFL, Namco i From po raz kolejny organizują stress test online, którego głównym celem jest sprawdzenie stabilności i ogólnego działania funkcjonalności sieciowych (co jest po prostu niemożliwe mając do dyspozycji nawet i kilkudziesięciu testerów bo potrzebna jest dużo większa skala) a nie dawanie pograć za darmo, ale widzę że trzeba to pokazać jakim jest się silnym i niezależnym graczem, którego to tylko interesuje gotowy produkt.
Opublikowano 18 września 20159 l Qjon nie o to chodzi. Nie gram z powodow ktore wypisalem, ale chcialem pokazac tym wpisem rowniez, ze wole kupic, wlaczyc i bawic sie ile moge, a nie dostac mape i testowac online czy cos jeszcze. Ktos chce to niech testuje. Wlacza to na godzine jak zawsze i tylko slinka by leciala. Nie chce, dlatego nigdy nie zrobilem wyjatku dla zadnej gry.
Opublikowano 19 września 20159 l Zapisałem się. Pewnie się nie uda, ale jeśli nawet pogram 2 godzinki to będę radosny