Skocz do zawartości

Dark Souls III

Gość mate5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szybsze rolle (...) rozczarowują.

Zdziwiłbym się, ale ty popylasz w Dark Souls w najcięższej możliwej zbroi. :P Nie no, naprawdę nie ogarniam jak to może być wada, że są szybsze rolle.

Bo mam wrażenie, że gram giętką, rosyjską baleriną, a nie spoconym, umęczonym chłopem w ciężkiej, rycerskiej zbroi. 

Opublikowano

Szybsze rolle (...) rozczarowują.

Zdziwiłbym się, ale ty popylasz w Dark Souls w najcięższej możliwej zbroi. :P Nie no, naprawdę nie ogarniam jak to może być wada, że są szybsze rolle.

Bo mam wrażenie, że gram giętką, rosyjską baleriną, a nie spoconym, umęczonym chłopem w ciężkiej, rycerskiej zbroi. 

Dla mnie jednak zawsze szybciej > wolniej, nieważne jak bardzo burzy to atmosferę gry. Choć oczywiście nie uważam, żeby szybkie rolle tę atmosferę burzyły. No i nigdy w soulsy w zbroi nie gram zresztą, chyba że kirkową.

Opublikowano

Ktoś kto nie jest pupcią i się tym nie przejmuje mógłby mi powiedzieć czy na tym trailerze są pokazani bossowie? To jedyne czego nie chcę mieć zaspoilerowanego.

Opublikowano (edytowane)

Dzięki Pawcio. Lokacje, bronie, npc - walę to, ale jednak lubię jak boss zaskakuje, a już pierwszy trailer pokazał jednego, którego nie chciałbym zobaczyć przed zagraniem.

Edytowane przez mate5
Opublikowano (edytowane)

Ragdoll confirmed :banderas:

Całkiem spoko balans backstabów - zjadają ogrone ilości staminy.

Psy mają tę samą animację od prawie 5 lat opieop.png

Edytowane przez Qjon
Opublikowano

Psy mają tę samą animację od prawie 5 lat opieop.png

Mówisz jakby to było dziwne u firmy, która używa royalty free sounds. jkanstyle.png

Opublikowano

Nie gram za darmo w zadne alphy czy bety. W sumie nawet jakby FROM mi mialo zaplacic to tez bym nie zagral. Wole kupic i bawic sie skonczonym produktem.

Amen. Zgadzam sie w zupelnosci.

Za beta testowanie profesjonalnym beta testerom powinni placic a nie isc po najnizszym progu finansowym by koncem koncow wypuscic gre dla nas z bugami i z komunikatami czy chcesz wyslac tego buga w celu poprawienia?

Ja? A czy ja jestem beta testerem?

Zaplacilem za koncowy produkt czy nie?

Opublikowano

No to zatrudnij 10 000 czy ile tam testerów do online. Bardzo dobre rozwiązanie na którym zyskuje firma, gracze i fani, którzy chcą zagrać w ''demo'' przed premierą.

Opublikowano

ROFL, Namco i From po raz kolejny organizują stress test online, którego głównym celem jest sprawdzenie stabilności i ogólnego działania funkcjonalności sieciowych (co jest po prostu niemożliwe mając do dyspozycji nawet i kilkudziesięciu testerów bo potrzebna jest dużo większa skala) a nie dawanie pograć za darmo, ale widzę że trzeba to pokazać jakim jest się silnym i niezależnym graczem, którego to tylko interesuje gotowy produkt. :kaz:

• Plusik 3
Opublikowano

Qjon nie o to chodzi. Nie gram z powodow ktore wypisalem, ale chcialem pokazac tym wpisem rowniez, ze wole kupic, wlaczyc i bawic sie ile moge, a nie dostac mape i testowac online czy cos jeszcze. Ktos chce to niech testuje. Wlacza to na godzine jak zawsze i tylko slinka by leciala. Nie chce, dlatego nigdy nie zrobilem wyjatku dla zadnej gry.

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...