Opublikowano 29 stycznia 20169 l A prawa do Demon's Souls Miyazaki ma? Chyba nie ale ja bym chcial druga czesc bedaca prequelem jedynki. Zaczynajaca sie w momencie jak (dalej spoilery z DeS): Pokaż ukrytą zawartość albo Alant jedzie obudzic the old one a my jestesmy niczego nieswiadomymi czlonkami jego armii (potem np. musimy walczyc z rycerzami Alanta i pokonujac ich doprowadzamy do przebudzenia w postaci demonow ze swiata 1-x), albo cofamy sie az do czasow kampanii na polnocy kiedy monumentale zniszczyly huba do swiata olbrzymow. To tak wzgledem fabuly bo co ja tam bede From mowil jak maja robic system walki.
Opublikowano 29 stycznia 20169 l Ostatecznie to już bym chyba tylko chciał żeby swoją grą na 2017 From mnie zaskoczyło. DS3 wygląda raczej bezpiecznie, znowu świetnie, ale nic nowego. No chyba, że (duży spoiler z Bloodborne) Pokaż ukrytą zawartość zrobią tak jak w BB, że w połowie gry się setting na dobrą sprawę zmienia.
Opublikowano 29 stycznia 20169 l A ja sobie obiecuję, że nie będę nic oglądał ani czytał o DS 3 po premierze. Chcę wejść do tej gry jak prawiczek, tak jak było to przy Demonsach czy Dark 1. Mam wrażenie, że za dużo wiem o BB [*]
Opublikowano 29 stycznia 20169 l Ja zawsze tak robię. Jedynie oglądam trailery i przed premiera sprawdzam nazwy bossów -taki fetysz.
Opublikowano 29 stycznia 20169 l W dniu 29.01.2016 o 09:39, teddy napisał(a): Z soulsami mam tak, że faktycznie już trochę wchodzi zmęczenie materiału bo zrobił się niezły tasiemiec, ale DSIII i tak łykam day one choćby nie wiem co. Ciężkie jest życie uzależnieńca ;/ No ja też biorę DSIII raczej na premierę ale to będę moje ostatnie soulsy, a to dlatego, że czuję w kościach, że odyebią nieźle przy lore i cała trylogia po złożeniu w całość rozyebie mózg.
Opublikowano 29 stycznia 20169 l Jakby tak From zrobiło coś w stylu Soulsów w klimacie horroru sci-fi to chyba zlałbym się ze szczęścia.
Opublikowano 29 stycznia 20169 l W dniu 29.01.2016 o 13:12, mate5 napisał(a): Ostatecznie to już bym chyba tylko chciał żeby swoją grą na 2017 From mnie zaskoczyło. DS3 wygląda raczej bezpiecznie, znowu świetnie, ale nic nowego. No chyba, że (duży spoiler z Bloodborne) Pokaż ukrytą zawartość Pokaż ukrytą zawartość zrobią tak jak w BB, że w połowie gry się setting na dobrą sprawę zmienia. na dobrą sprawę, to się nie zmienia
Opublikowano 3 lutego 20169 l te uniki na boki, całkiem szybkie. Ciekawe jak to będzie w grze pvp wyglądalo : D
Opublikowano 3 lutego 20169 l W dniu 3.02.2016 o 17:51, Banny napisał(a): te uniki na boki, całkiem szybkie. Ciekawe jak to będzie w grze pvp wyglądalo : D pewnie tak że typ robi unik a nagle dostaje backstaba
Opublikowano 3 lutego 20169 l Ja tylko cicho liczę że w pvp na PC będzie można sensownie pograć i nie widzieć cyrków jak zaliczone cięcie kataną z 5 metrów w naszą stronę.
Opublikowano 3 lutego 20169 l PVP w Dark Soulsach zawsze jest na lekkim bądź większym lagu albo go ogarniasz albo dostajesz cięcia kataną z 5m.
Opublikowano 3 lutego 20169 l W jedyneczce jakoś nie pamiętam takich cyrków. Tylko tam z kolei często pojawiało się od groma hakerów. Czasami był ubaw jak udało się ich zepchnąć w przepaść ale tak to meh. Poza tym w BB chyba wszystko jest cacy ? Powinni iść do przodu a nie się cofać. Edytowane 3 lutego 20169 l przez Dr.Czekolada
Opublikowano 3 lutego 20169 l Tak w BB wszystko jest cacy. Dark Souls to calkowite przeciwienstwo i s(pipi)in tyle w pvp, ze glowa mala. Phantom range o ktorym mowicie wystepowal czasami rowniez w DkS2 i dotyczyl w szczegolnosci tej dlugiej - Washing Pole. Licze, ze wszystko bedzie cacy w pvp jak w BB i Demonsach. W DkS2 tez bylo ok nie liczac soul memory, ale tego w DkS3 nie bedzie.
Opublikowano 3 lutego 20169 l W dniu 3.02.2016 o 17:51, Banny napisał(a): te uniki na boki, całkiem szybkie. Ciekawe jak to będzie w grze pvp wyglądalo : D Trzeba mieć na uwadze, że te Bladbornowe uniki to Battle skill Bandit's knife'a, więc nie jest tak, że są dostępne zawsze i dla każdego.
Opublikowano 4 lutego 20169 l Gdzie zamawiacie preordery? Gdzie sie opyla najbardziej. Wersja na ps4.
Opublikowano 4 lutego 20169 l shopto.net (juz silver member) lub jesli w azji bedzie wersja po angielsku to zamawiam z azji, bo 3 tygodnie wczesniej premiera tam.
Opublikowano 7 lutego 20169 l Z nowego filmiku wynika, że Pokaż ukrytą zawartość zapalenie ogniska kosztuje jeden item, nie wiem czy tak było w dwójce? Niezły hardkor. Edytowane 7 lutego 20169 l przez Figaro
Opublikowano 7 lutego 20169 l Swoją drogą boss battle z tego ostatniego filmiku Pokaż ukrytą zawartość Naprawdę... Znowu humanoidalny boss na rozległej arenie, rollujesz pod sygnalizowanymi atakami i ładujesz serię w plecy. Tym razem jednak dostajemy gimik - przemianę na 1/3 życia w formę, która nawet nie wymaga rolowania, tylko napierdalania póki nie skończy się stamina...