Skocz do zawartości

Dark Souls III

Gość mate5

Rekomendowane odpowiedzi

Gość _Be_
Opublikowano

Bloodborne i techniczna kaszana? To chyba najlepiej zoptymalizowana gra od From (no poza Scholarami)

Opublikowano

Bloodborne i techniczna kaszana? To chyba najlepiej zoptymalizowana gra od From (no poza Scholarami)

najlepiej zoptymalizowana gra od from to jakiś oksymoron ? 

Gra była lepiej zoptymalizowana niż dark souls 2  na ps3 które ogrywałem ale nadal była s(pipi)ona na premierę. Nie interesuje mnie co będzie po n-tym patchu. Bo wtedy to bym tylko na pc kupował tam moderka naprawi co from spieprzy. Chodzi mi o loadingi krótsze i nie gubienie klatek. Na premierę Bloodborne miał loadingi minutowe i czkawke w niektórych miejscach oraz na walkach z bossami.

Opublikowano

Na premiere to byla katastrofa, dobrze ze ten day1 patch wyszedl to chociaz framerate poprawili. Teraz juz jest ok, ale to from, wiec przewiduje ze na premiere DS3 bedzie znowu to samo

• Plusik 1
Opublikowano
Zastanawiam się nad wersją na jaki sprzęt. Serce mówi PC ale rozum przypomina z(pipi)aną wersje dark souls 1 i kłopoty techniczne które dopiero moderzy naprawiali.

Co poza kursorem myszy na ekranie było w tej wersji takiego złego?

Opublikowano (edytowane)

No ale to samo a nawet gorzej (bo dropiło) było w konsolowych wersjach, które nie były nazywane z(pipi)anymi :D

Edytowane przez ornit
Opublikowano

Trzeba być ćwierćwałem zeby skreślać gre bo w jednej wersji chodzi w 30fps a w drugiej 60fps. Lol tak jakby stale 30fps w action rpg to była jakas przeszkoda. To nie slasher lol 

Opublikowano

Zastanawiam się nad wersją na jaki sprzęt. Serce mówi PC ale rozum przypomina z(pipi)aną wersje dark souls 1 i kłopoty techniczne które dopiero moderzy naprawiali.

Co poza kursorem myszy na ekranie było w tej wersji takiego złego?

Była po prostu tanim portem, optymalizacja to była tragedia, crashowała, G4WL (już nieaktualne, bo pozbyli się tego paskudztwa i nie musimy się już logować na live), roździałka wewnętrzna 1024x720. Wielu mialo rożne problemy techniczne z odpaleniem tej gry. Dopiero mody naprawiły tą gre.

Opublikowano (edytowane)

No z tym naprawdę różnie było, nie pamietam czy na konsolach to też było, ale czasami znaczniki (te od lockowania na wrogach) "zostawały" sobie na ziemi najczęściej w okolicach undead burg, ale to już taka pierdoła. 

nHcrVjT.jpg

Edytowane przez Dr.Czekolada
Opublikowano

To nie bug xD Z tego co pamiętam te miejsca podbijały moc cudów. Pojawiały się one losowo bo to chyba zależało od tego czy jakiś inny gracz użył jakiegoś cudu w tym miejscu, ale nie pamiętam dokładnie

• Plusik 1
Opublikowano

To nie bug xD Z tego co pamiętam te miejsca podbijały moc cudów. Pojawiały się one losowo bo to chyba zależało od tego czy jakiś inny gracz użył jakiegoś cudu w tym miejscu, ale nie pamiętam dokładnie

ZAWSZE MNIE ZASTANAWIAŁO CO TO JEST