Opublikowano 8 marca 20169 l Bloodborne i techniczna kaszana? To chyba najlepiej zoptymalizowana gra od From (no poza Scholarami)
Opublikowano 8 marca 20169 l W dniu 8.03.2016 o 10:36, bluber napisał(a): Bloodborne i techniczna kaszana? To chyba najlepiej zoptymalizowana gra od From (no poza Scholarami) najlepiej zoptymalizowana gra od from to jakiś oksymoron ? Gra była lepiej zoptymalizowana niż dark souls 2 na ps3 które ogrywałem ale nadal była s(pipi)ona na premierę. Nie interesuje mnie co będzie po n-tym patchu. Bo wtedy to bym tylko na pc kupował tam moderka naprawi co from spieprzy. Chodzi mi o loadingi krótsze i nie gubienie klatek. Na premierę Bloodborne miał loadingi minutowe i czkawke w niektórych miejscach oraz na walkach z bossami.
Opublikowano 8 marca 20169 l Na premiere to byla katastrofa, dobrze ze ten day1 patch wyszedl to chociaz framerate poprawili. Teraz juz jest ok, ale to from, wiec przewiduje ze na premiere DS3 bedzie znowu to samo
Opublikowano 8 marca 20169 l W dniu 8.03.2016 o 10:27, blantman napisał(a): Zastanawiam się nad wersją na jaki sprzęt. Serce mówi PC ale rozum przypomina z(pipi)aną wersje dark souls 1 i kłopoty techniczne które dopiero moderzy naprawiali. Co poza kursorem myszy na ekranie było w tej wersji takiego złego?
Opublikowano 8 marca 20169 l No ale to samo a nawet gorzej (bo dropiło) było w konsolowych wersjach, które nie były nazywane z(pipi)anymi Edytowane 8 marca 20169 l przez ornit
Opublikowano 8 marca 20169 l Bo na konsolach ludzie są przyzwyczajeni. Na pc to nie przechodzi bez echa
Opublikowano 8 marca 20169 l O właśnie blant, jak się zastanawiasz nad wersją to przypominam że na pc i xbone nie spotkasz juroma.
Opublikowano 8 marca 20169 l Bo jak widać na konsolach dalej ludzie czerpią fun z gier a nie próbują wszystkim wmówić że 25/30fpsów to obecnie żenada ;-] Edytowane 8 marca 20169 l przez chrno-x
Opublikowano 8 marca 20169 l W dniu 8.03.2016 o 17:34, teddy napisał(a): O właśnie blant, jak się zastanawiasz nad wersją to przypominam że na pc i xbone nie spotkasz juroma. SOLD
Opublikowano 8 marca 20169 l Kupujcie inne wersje, bo jakbym na was trafil to przemiele jak kawe w mlynku.
Opublikowano 9 marca 20169 l Po jaka cholerę w ogóle o jedynce gadanie (swoją drogą że prawda) jak dwójka na PC działała jak marzenie dla konsolowców (dopóki wersja na ps4/xbox one sie nie pojawiła) halo. Edytowane 9 marca 20169 l przez Dr.Czekolada
Opublikowano 9 marca 20169 l Trzeba być ćwierćwałem zeby skreślać gre bo w jednej wersji chodzi w 30fps a w drugiej 60fps. Lol tak jakby stale 30fps w action rpg to była jakas przeszkoda. To nie slasher lol
Opublikowano 9 marca 20169 l W dniu 8.03.2016 o 17:22, ornit napisał(a): W dniu 8.03.2016 o 10:27, blantman napisał(a): Zastanawiam się nad wersją na jaki sprzęt. Serce mówi PC ale rozum przypomina z(pipi)aną wersje dark souls 1 i kłopoty techniczne które dopiero moderzy naprawiali. Co poza kursorem myszy na ekranie było w tej wersji takiego złego? Była po prostu tanim portem, optymalizacja to była tragedia, crashowała, G4WL (już nieaktualne, bo pozbyli się tego paskudztwa i nie musimy się już logować na live), roździałka wewnętrzna 1024x720. Wielu mialo rożne problemy techniczne z odpaleniem tej gry. Dopiero mody naprawiły tą gre.
Opublikowano 9 marca 20169 l Rozegrałem setki godzin bo grałem pvp w Oolacile i ani razu gra mi sie nie zawiesiła. Może miałem po prostu szczęście
Opublikowano 9 marca 20169 l No z tym naprawdę różnie było, nie pamietam czy na konsolach to też było, ale czasami znaczniki (te od lockowania na wrogach) "zostawały" sobie na ziemi najczęściej w okolicach undead burg, ale to już taka pierdoła. Edytowane 9 marca 20169 l przez Dr.Czekolada
Opublikowano 9 marca 20169 l To nie bug xD Z tego co pamiętam te miejsca podbijały moc cudów. Pojawiały się one losowo bo to chyba zależało od tego czy jakiś inny gracz użył jakiegoś cudu w tym miejscu, ale nie pamiętam dokładnie
Opublikowano 9 marca 20169 l W dniu 9.03.2016 o 13:37, teddy napisał(a): To nie bug xD Z tego co pamiętam te miejsca podbijały moc cudów. Pojawiały się one losowo bo to chyba zależało od tego czy jakiś inny gracz użył jakiegoś cudu w tym miejscu, ale nie pamiętam dokładnie ZAWSZE MNIE ZASTANAWIAŁO CO TO JEST