Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 9 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 marca 2016 Kurde nigdy o tym nie wiedziałem, kto by pomyślał że czegoś nowego się człowiek dowie o tej grze po latach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 9 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 marca 2016 (edytowane) Nie wiem czy chce na premiere. Nie chce problemow technicznych i nie chce znalezc jakiegos OP pierscionka. Bardzo chcialbym 60fps locka na PS4. Moglem dac pincet wiecej za konsole, to nie chcieli Edytowane 9 marca 2016 przez Kazub Cytuj Odnośnik do komentarza
teddy 6 861 Opublikowano 9 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 marca 2016 Kurde nigdy o tym nie wiedziałem, kto by pomyślał że czegoś nowego się człowiek dowie o tej grze po latach. I to jest właśnie najfajniejsze w tej serii Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 444 Opublikowano 9 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 marca 2016 xDDD Dostalem dzisiaj meila od rtv ze anulowali moje zamowienie ze wzgledu na brak wpłaty , zero danych do wpłaty, zero przekierowan do banku. J.ebać. Kupie tydzien po premierze za 200zł i z superpaczem Cytuj Odnośnik do komentarza
Jerome 1 181 Opublikowano 9 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 marca 2016 Jak bedzie jakiś parch to w premierę EU, bo do tego czasu Japonia bedzie grać już 3 tygodnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
teddy 6 861 Opublikowano 9 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 marca 2016 (edytowane) To może pomęcz zette żeby cie przygarnął na te 3 tygodnie, zrobicie streama, bedzie fajnie. Może nawet do kato rengo cie wezmą jak zobacza skilla w pvp w walce z innymi nerdami? Strój już masz przecież Edytowane 9 marca 2016 przez teddy Cytuj Odnośnik do komentarza
DaN3000 80 Opublikowano 9 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 marca 2016 To nie bug xD Z tego co pamiętam te miejsca podbijały moc cudów. Pojawiały się one losowo bo to chyba zależało od tego czy jakiś inny gracz użył jakiegoś cudu w tym miejscu, ale nie pamiętam dokładnie Za to z tymi znacznikami były inny bug. One praktycznie nigdy nie dzałały na PS3 (bardzo rzadko były widoczne) a jak tylko FS próbowało to naprawić to rozwalało przy okazji inne efekty graficzne i w rezultacie były na przykład niewidzialne pursuersy - idealne do pvp Ze 3 razy to psuli i naprawiali. https://www.youtube.com/watch?v=V9_jcSyxOKY Cytuj Odnośnik do komentarza
Jerome 1 181 Opublikowano 9 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 marca 2016 To może pomęcz zette żeby cie przygarnął na te 3 tygodnie, zrobicie streama, bedzie fajnie. Może nawet do kato rengo cie wezmą jak zobacza skilla w pvp w walce z innymi nerdami? Strój już masz przecież Zetta nie jest potrzebny. Chciałem zamówić z Azji, ale japońska nie posiada angielskich napisów itd. Chińskie posiadają identycznie jak w Demonsach było, ale te wychodzą 16 kwietnia Cytuj Odnośnik do komentarza
Zetta 3 378 Opublikowano 10 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 marca 2016 Oltarzyk w sklepach juz postawiony. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 620 Opublikowano 10 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 marca 2016 Nawet maja w sklepie jedna sztuke na xbona. Czy Dark Souls jest tam kultowe jak monster hunter? Kolejki na premiere i te sprawy? Czy spokojnie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Zetta 3 378 Opublikowano 10 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 marca 2016 (edytowane) Tak Dark Souls stalo sie rozpoznawane i kultowe na miare Ryu ga Gotoku (Yakuza) i Monster Huntera. Niestety na premiere gierek juz zadnych kolejek nie ma jak to bylo kiedys, stacjonarki troche podupadly, do tego ludzie korzystaja czesto z pss i preorderow wysylkowych. Edytowane 10 marca 2016 przez Zetta 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 11 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 marca 2016 Jak tam Jerome, zacierasz rece? Cursed Klałn juz w stanie gotowosci? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Zetta 3 378 Opublikowano 11 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 marca 2016 No lol Bansai jaki gif atak i to bardzo trafny w obu przypadkach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Jerome 1 181 Opublikowano 11 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 marca 2016 Zacieram. Bedzie grane. Cel to znowu nr1 na świecie w pvp. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sobies 173 Opublikowano 11 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 marca 2016 Oby były kolumny, bo ŻEROM nie będzie miał co grać... Cytuj Odnośnik do komentarza
Jerome 1 181 Opublikowano 11 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 marca 2016 Kolumn nie bylo w DS, DkS, DkS2... i tez bylem zawsze w czolowce. Teraz udalo mi sie wkoncu byc nr1 w BB Cytuj Odnośnik do komentarza
xtomashx 162 Opublikowano 12 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 marca 2016 Cały czas zastanawia mnie wg jakiego rankingu byłeś w tej czołówce. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 12 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 marca 2016 Normalnie jak ktos jest nr1 w jakiejs grze, to na google to widac. O nim google nie mowi za wiele, nikt nie oglada jego filmikow, nikt go nie zna. Straszny no name jak na legende Ale za to latwo znalezc, jak dra z niego lacha w necie Moze jerome jest jak jezus i docenia go po smierci ? Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 444 Opublikowano 12 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 marca 2016 No wlasnie juz kiedys pytałem i nie dostałem odpowiedzi. Jakis link do rankingu ? Jest wogole taki? Czy to takie samozwancze? Bo jak samozwancze to troche beka. Albo nawet bardzo beka. Cytuj Odnośnik do komentarza
xtomashx 162 Opublikowano 12 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 marca 2016 Nie dostaniesz linka bo takiego rankingu nie ma. Kolejny wymysł jego wybujałej wyobraźni. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 12 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 marca 2016 A w menu nie ma jakiegoś rankingu pvp? Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 444 Opublikowano 12 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 marca 2016 No po tym jak zaczął sie Janusz obwoływac numerem 1 zaczalem szukac w google ale nie moge znalesc zadnego rankingu czy to soulsów czy bb dlatego pytam. Nie ma? No bez jaaaaj Cytuj Odnośnik do komentarza
Lipert 102 Opublikowano 12 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 marca 2016 (edytowane) Jedyny oficjalny ranking jaki sie liczył to był ten z areny w DkS zaraz po premierze dodatku z Artoriasem. Wszyscy cisneli tam ostro i nie było jeszcze wtedy hacków, wiec był całkiem miarodajny. Zasady były poyebane bo grać trzeba było za jednym posiedzeniem i liczył sie streak ciągłych zwycięstw. Najlepszy z polaków (piszący także tutaj DaN) miał chyba coś koło 30 (sprostuj Dan jeśli pamiętasz). Raikoh bedzie teraz jęczał, ze wtedy net mu ujowo działał i co chwile wywalało go z gry przerywając streaka. Tak czy inaczej czołowka światowa klepała ponad setke nie wyłączając konsoli przez wiele dni (nie można było nawet wyjść z areny nie mówiąc już o wylogowaniu sie z gry). Ponad setke ku.rwa ciągłych zwycięstw! W Demons Souls też były rankingi ale tam można było robic ustawki więc były do du.py. DkS2 nie miał nic znaczącego. A w Bloodborne... nie gra chyba nikt kto się liczył i był znany w światku pvp soulsów. Wiem, bo ciągle śledze to community na forach i twitchu. Nikt już w BB po prostu nie gra. Same randomy i Jerome Światek pvp soulsów był zawsze dosyć hermetyczny i wystarczyło odpowiednio długo grać by obczajać ciągle powtarzające sie nicki. Było mnóstwo nieoficjalnych turniejów, które NIGDY nie łączyły ekip zrzeszających się w różnych miejscach w sieci, oraz fightcluby w popularnych spotach z gry na których każdy mógł sie sam przekonać kto w jego mniemaniu jest dobry a kto nie. I tyle. Nikt nikogo nie szeregował a nawet jeśli to robił to mogła to być tylko subiektywna ocena każdego z nas. Największym soulsowym community pvp było to w pierwszym DkS. Walczyłem tam chyba z każdym i jakieś tam swoje zdanie mam. Nie chce sie tu bawić w wymienianie nicków ale powiem tylko tyle, że Raikoh to megaloman. Macie tu konkret z polskiego forum: http://challonge.com/darksouls (na dole wyniki) a nie posunąłbym sie do stwierdzenia, że jesteśmy (polacy) najlepsi na świecie. Edytowane 12 marca 2016 przez Lipert 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
xtomashx 162 Opublikowano 12 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 marca 2016 Ale on nie jest Polakiem. To Tokijczyk z UK uwięziony w ciele polaka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 193 Opublikowano 12 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 marca 2016 (edytowane) Macie tu konkret z polskiego forum: http://challonge.com/darksouls (na dole wyniki) a nie posunąłbym sie do stwierdzenia, że jesteśmy (polacy) najlepsi na świecie. No jak to, przecież jerome jest tam na drugim miejscu poda nazwą CursedWarrior. Edytowane 12 marca 2016 przez Masorz Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi