Skocz do zawartości

Dark Souls III

Gość mate5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Nie wiem czy chce na premiere. Nie chce problemow technicznych i nie chce znalezc jakiegos OP pierscionka. Bardzo chcialbym 60fps locka na PS4. Moglem dac pincet wiecej za konsole, to nie chcieli 

Edytowane przez Kazub
Opublikowano

Kurde nigdy o tym nie wiedziałem, kto by pomyślał że czegoś nowego się człowiek dowie o tej grze po latach.

I to jest właśnie najfajniejsze w tej serii

Opublikowano

xDDD Dostalem dzisiaj meila od rtv ze anulowali moje zamowienie ze wzgledu na brak wpłaty , zero danych do wpłaty, zero przekierowan do banku. J.ebać. 

Kupie tydzien po premierze za 200zł i z superpaczem

Opublikowano (edytowane)

To może pomęcz zette żeby cie przygarnął na te 3 tygodnie, zrobicie streama, bedzie fajnie. Może nawet do kato rengo cie wezmą jak zobacza skilla w pvp w walce z innymi nerdami? Strój już masz przecież

Edytowane przez teddy
Opublikowano

To nie bug xD Z tego co pamiętam te miejsca podbijały moc cudów. Pojawiały się one losowo bo to chyba zależało od tego czy jakiś inny gracz użył jakiegoś cudu w tym miejscu, ale nie pamiętam dokładnie

Za to z tymi znacznikami były inny bug. One praktycznie nigdy nie dzałały na PS3 (bardzo rzadko były widoczne) a jak tylko FS próbowało to naprawić to rozwalało przy okazji inne efekty graficzne i w rezultacie były na przykład niewidzialne pursuersy - idealne do pvp :D Ze 3 razy to psuli i naprawiali.

https://www.youtube.com/watch?v=V9_jcSyxOKY

Opublikowano

To może pomęcz zette żeby cie przygarnął na te 3 tygodnie, zrobicie streama, bedzie fajnie. Może nawet do kato rengo cie wezmą jak zobacza skilla w pvp w walce z innymi nerdami? Strój już masz przecież

Zetta nie jest potrzebny. Chciałem zamówić z Azji, ale japońska nie posiada angielskich napisów itd. Chińskie posiadają identycznie jak w Demonsach było, ale te wychodzą 16 kwietnia

Opublikowano (edytowane)

Tak Dark Souls stalo sie rozpoznawane i kultowe na miare Ryu ga Gotoku (Yakuza) i Monster Huntera.

Niestety na premiere gierek juz zadnych kolejek nie ma jak to bylo kiedys, stacjonarki troche podupadly, do tego ludzie korzystaja czesto z pss i preorderow wysylkowych.

Edytowane przez Zetta
  • Plusik 1
Opublikowano

Normalnie jak ktos jest nr1 w jakiejs grze, to na google to widac. O nim google nie mowi za wiele, nikt nie oglada jego filmikow, nikt go nie zna. Straszny no name jak na legende

Ale za to latwo znalezc, jak dra z niego lacha w necie 

Moze jerome jest jak jezus i docenia go po smierci ?

Opublikowano

No wlasnie juz kiedys pytałem i nie dostałem odpowiedzi. Jakis link do rankingu ? Jest wogole taki? Czy to takie samozwancze? Bo jak samozwancze to troche beka. Albo nawet bardzo beka. 

Opublikowano

No po tym jak zaczął sie Janusz obwoływac numerem 1 zaczalem szukac w google ale nie moge znalesc zadnego rankingu czy to soulsów czy bb dlatego pytam.

Nie ma? No bez jaaaaj  :yao:

Opublikowano (edytowane)

Jedyny oficjalny ranking jaki sie liczył to był ten z areny w DkS zaraz po premierze dodatku z Artoriasem. Wszyscy cisneli tam ostro i nie było jeszcze wtedy hacków, wiec był całkiem miarodajny. Zasady były poyebane bo grać trzeba było za jednym posiedzeniem i liczył sie streak ciągłych zwycięstw. Najlepszy z polaków (piszący także tutaj DaN) miał chyba coś koło 30 (sprostuj Dan jeśli pamiętasz). Raikoh bedzie teraz jęczał, ze wtedy net mu ujowo działał i co chwile wywalało go z gry przerywając streaka. Tak czy inaczej czołowka światowa klepała ponad setke nie wyłączając konsoli przez wiele dni (nie można było nawet wyjść z areny nie mówiąc już o wylogowaniu sie z gry). Ponad setke ku.rwa ciągłych zwycięstw!

W Demons Souls też były rankingi ale tam można było robic ustawki więc były do du.py. DkS2 nie miał nic znaczącego. A w Bloodborne... nie gra chyba nikt kto się liczył i był znany w światku pvp soulsów. Wiem, bo ciągle śledze to community na forach i twitchu. Nikt już w BB po prostu nie gra. Same randomy i Jerome :Coolface:

Światek pvp soulsów był zawsze dosyć hermetyczny i wystarczyło odpowiednio długo grać by obczajać ciągle powtarzające sie nicki. Było mnóstwo nieoficjalnych turniejów, które NIGDY nie łączyły ekip zrzeszających się w różnych miejscach w sieci, oraz fightcluby w popularnych spotach z gry na których każdy mógł sie sam przekonać kto w jego mniemaniu jest dobry a kto nie. I tyle. Nikt nikogo nie szeregował a nawet jeśli to robił to mogła to być tylko subiektywna ocena każdego z nas. Największym soulsowym community pvp było to w pierwszym DkS. Walczyłem tam chyba z każdym i jakieś tam swoje zdanie mam. Nie chce sie tu bawić w wymienianie nicków ale powiem tylko tyle, że Raikoh to megaloman. Macie tu konkret z polskiego forum: http://challonge.com/darksouls (na dole wyniki) a nie posunąłbym sie do stwierdzenia, że jesteśmy (polacy) najlepsi na świecie.

Edytowane przez Lipert
  • Plusik 5