Skocz do zawartości

Dark Souls III

Gość mate5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

12 kwietnia mam 3 dni ekstra z grą przed wyjazdem xD  6 dni będę mógł pograć a potem urlop od grania .

ale premiera jest 15

Parę postów wyżej masz oficjalna notke prasowa od cenegi, która potwierdza premierę 12.04 :facepalmz: 

Gość suteq
Opublikowano

U4 to przeciez w weekend sie przechodzi i wystawia gierke juz w piatek na allegro. :lapka:

Opublikowano

U4 to przeciez w weekend sie przechodzi i wystawia gierke juz w piatek na allegro. :lapka:

Mam zamiar ostro w multi się pobawić :whistling: ale fakt na dks 3 trzeba więcej czasu więc od 12 do 15 kwietnia wolne.

Opublikowano

A ile tak mniej więcej zajmuje przejście takich Soulsów? Ile na wątek główny + porobienie wszystkiego bez poradników, szukając samemu. Nie grałem w poprzednie części ale myślę aby trójkę wypróbować, bo po trailerach zapowiada się kozacko.

Opublikowano

Wiadomo juz czy bedzie coop podobny do tego w BB?

Bedzie w stylu Soulsow - tylko bez Soul Memory dzieki Bogu i w online do 5 lub 6 graczy. Host bedzie mogl przywolac 3 pomocnikow, a nie 2 jak to zawsze bylo wczesniej. Reszta po staremu :)

• Plusik 1
Opublikowano

Nie jest źle.

Przyjrzałem się temu filmikowi i trzeba tu wyprostować ważne kwestie:

- DF przyznaje w tym filmiku, że to porównanie tylko dla początkowego etapu.

- na X'ie mamy 900p

- mimo tego spadki są

Ja tu wspominałem o innej lokacji, gdzie był jeden ze streamerów i tam była naprawdę jazda bez trzymanki. Ciekawi mnie jak tam zachowa się sprzęt MS, bo na PS4 to kulało mocno.

P.S. 

Zresztą kogo Xbox... :)

• Minusik 1
Opublikowano (edytowane)

Ja spokojnie czekam tak jak planowalem gdy dowiedzialem sie, ze online nie dziala i niema po angielsku w JPN wersji. Trzymam ranking w BB do 12 kwietnia i kulturalnie zaczne grac wraz z EU premiera.

blantman przypomniales, ze i ban moze wpasc takze nie skusze sie na 100%.

Edytowane przez Jerome
Opublikowano

Jerome, jest polska wersja, a nie ma ang? Chyba, że Zeratul ma jakieś chodzy jescze gdzieś indziej i ma z innego źródła :)

Dropy w soulsach to rzecz normalna, ale liczę na jakieś patche premierowe u nas, mają chwilę czasu, żeby w razie czego zoptymalizować to wszystko ;)

Opublikowano

wyszedłem z założenia że pogram sobie w ds1 które od lat nie uruchamiałem. Teraz zastanawiam się czy na xbox one we wstecznej czy zmodowana na pc. Chyba wezmę tą na PC ...

BTW. Ile youtuberów dostało ju swoje kopie... zaraz zacznie się wysyp filmów. Nie powinni tak szybko dawać streamerom gry . Tydzień wcześniej by starczyło