Skocz do zawartości

Dark Souls III

Gość mate5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A reszta importerów wersji JP spoiluje całą grę. Można się natknąć na szczegóły zakończenia, ostatniego bossa, późniejsze lokacje itd.

Opublikowano (edytowane)

A co sądzicie o tym metalowym pudełku? Ja sam mam mieszane uczucia i nie wiem czy nie wziąć w klasycznej wersji.

Edytowane przez kacperdd
Opublikowano

ja biore steelboxa, chociaz nie lubie. jednak soundtrack + fakt, że każdą część soulsów mam w jakiejś limitce sprawił, że musiałem wziąć apokalipsę, tym bardziej, że w niektórych sklepach kosztuje tyle co zwykła wersja ;)

Opublikowano (edytowane)

Ja biorę jakaś z komiksem, bo jest. I tak tylko gra się liczy dla mnie, wysyłki karva jeszcze tyle czekania!

Jak masz po japońsku tylko to śmieszne to raczej. Imo można sobie zepsuć pełny odbiór bez klimatu dialogów itd

Edytowane przez Jerome
Opublikowano

Ma być patch w dniu premiery, Japonia też go dostanie 12 kwietnia

Tak, obecnie ta gra to beta, klatki, bugi, brak online, pytanie tylko, po co wydawali grę w takim stanie w Japonii, zamiast zrobić ogólnoświatową premierę.

Launch trailer po angielsku.

Opublikowano

Bartiz wczoraj wieczorem tak mnie nakręcił, że gotów byłem brać dziś Soulsy na święta, nawet te krzaczaki bym przebolał :)

Ale dziś już na trzezwo lepiej jednak cierpliwie poczekać te 18 dni.

Bartiz mówił, że na PS4 gra technicznie działa dużo lepiej niż BB na premiere, fps stable, nie ma przycinek, graficznie troche lepiej niż BB, dynamika troche mniejsza

Opublikowano

Bartiz mówił, że na PS4 gra technicznie działa dużo lepiej niż BB na premiere, fps stable, nie ma przycinek, graficznie troche lepiej niż BB, dynamika troche mniejsza

No zdziwiłbym się jakby było inaczej, w końcu to ten sam silnik, więc powinni go mieć ogarniętego na PS4

Opublikowano

Ma być patch w dniu premiery, Japonia też go dostanie 12 kwietnia

Tak, obecnie ta gra to beta, klatki, bugi, brak online, pytanie tylko, po co wydawali grę w takim stanie w Japonii, zamiast zrobić ogólnoświatową premierę.

Launch trailer po angielsku.

no jeżeli to jest beta w co gram to fajnie bo już jest bardzo dobrze technicznie a jak ma być lepiej to super:)

online nie działa w jakim sensie? bo do serwerów jestem podłączony, widzę na ziemi wiadomości zostawione przez ludzi (po japońsku xD) i poświaty biegających postaci

Opublikowano

To chyba żeromowi się coś poje.bało bo pisał, że niby w JP wersji nie będzie działał online w europie. Co z technicznego punktu widzenia jest bzdurą skoro ps4 jest region free.