Skocz do zawartości

Dark Souls III

Featured Replies

Opublikowano

Idealna platyna dla mnie byla w BB, mam nadzieje ze cos podobnego w DS3 bedzie.

Nom. Farmienie itemków żeby otworzyć dungeona :D

• Odpowiedzi 4,5 tys.
  • Wyświetleń 434,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Dobra! Pograłem już wczoraj całkiem konkretnie [na liczniku ponad 10h] więc myślę że można już coś skrobnąć. Bez spoilerów.   Zacznę może od tego że gra wciąż łapie za jaja i nie puszcza, nie czuć t

• Soulsy w formie cyfrowej? A fuj...     Brakuje mi jeszcze japońskich Demonów...

• Postanowiłem pobawić się trochę w roleplaying i przedstawiam swoją postać z dzisiaj:   Jezus Chrystus stąpił do Lothric, pakuje oczywiście we Wiarę i czynienie cudów. Postać nastawiona na kooperac

Opublikowano

Nic nie farmiłem żeby dungeony otworzyć do platynki :dunno:

Wszystko albo miałem już gotowe (dość skrupulatnie zwiedzałem lochy), albo miałem po 5 miutach przerabiania itemów przy stole łowieckim za pomocą artefaktów (np haze extractor).

Opublikowano

Przypomniało mi się, że ja tego nie miałem...

Opublikowano

Chyba ze dwa razy musialem jakis kielich powtorzyc, ale ogolnie mialem sporo tych materialow bo lizalem sciany. Nie odczulem tego specjalnie. 

Opublikowano

Jeśli zginiesz, to wiesz że wyłącznie z własnej winy.

Opublikowano

Bardzo fajny pomysł na reklamę, dobre wykonanie, ale jakoś nie pasuje mi to do Dark Souls.

Opublikowano

Idealnie mi pasuje ten trailer. Kojarzy mi się z tymi plastikowymi filmami próbującymi udawać horrory. W sumie to szkoda, że nie FS nie dodali takiego filtru graficznego jak w tym trailerze jako osobną opcje w menu.

Opublikowano

Widziałem ze season pass mozna juz kupic, to dlc pewnie w czesciach beda wychodzic jak w dwojce.

Opublikowano

Już są pierwsze speedruny. 

:obama:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Jeszcze tydzień...A potem urlopik i Soulsy. Masć na hemoroidy kupiona :)

Opublikowano

A teraz niech pracują nad łatką, bo technicznie jest ponoć naprawdę słabo.

Opublikowano

Wszyscy chwalą level design. Tylko jeden polygon daje w minusach level design i wlepia 7/10 :gayos:

Opublikowano

Eurogamer - Wyjątkowy koncept doprowadzony do perfekcji. Fenomenalne ukoronowanie kultowej serii.