Opublikowano 4 kwietnia 20169 l konsoleigry chyba jeszcze mają w konsole i gry widzialem przed weekendem nie ma http://konsoleigry.pl/gry-na-ps4/6206-dark-souls-iii-apocalypse-edition-ps4-5908305212218.html Edytowane 4 kwietnia 20169 l przez Rayos
Opublikowano 4 kwietnia 20169 l Łudze się że 12 wyjdzie łatka która naprawi te dropy, z drugiej strony znam serie i wiem jak zpipany jest silnik każdej części
Opublikowano 4 kwietnia 20169 l Jest jeszcze jakis e-sklep gdzie mozna wyrwac edycje w steelbook'u w wersji na PS4? Na ultimie, empiku, Rtv Euro Agd pusto. http://www.electro.pl/gry-playstation-4/gra-ps4-dark-souls-3,id-616295 Sugerując się opisem to jest szansa że jeszcze możliwe jest się załapać na steelbooka.
Opublikowano 4 kwietnia 20169 l Teraz tylko przetrwać ten tydzień. możesz w tym czasie wziąć się za jedynkę aka GOTG wg Edge w sumie też muszę, bo widzę że z remastera w 60 fps nici ;/ No ja już skończyłem jedynkę tydzień temu Była to właśnie wersja zremasterowana Edytowane 4 kwietnia 20169 l przez Papaj
Opublikowano 4 kwietnia 20169 l Jak jestescie glodni Soulsow to zagrajcie sobie w absolutnie mistrzowskie Salt and Sanctuary, nie grajcie w zadne Darki czy BB bo jeszcze sie przejecie soulsami przed premiera 3jki. Ponad 10tys godzin w DS, DkS, DkS2, BB - i jestem glodny jak diabli DkS3, ze wzialem sobie bezplatny urlop, bo juz dni nie mialem
Opublikowano 4 kwietnia 20169 l No seria jest strzalem w dyche. Na swieta kumpel kupil PS4. Wiecej ogrywal na pc, rzadzuej na 360. Podsunalem mu BB ale obawialem sie ze go odrzuci. I co? Chce platynki, ciagle gra/gramy coop i czeka na DkS 3.
Opublikowano 4 kwietnia 20169 l Bieda wyszła z tymi Apocalypse Edition ja sam nie zdążyłem, bałem się wcześniej preorderować, a chciałem wer na PC, ta to jest dopiero unikat na upartego mógłbym za granicą, ale mi się nie chce. Biorę zwykłą i mam to w piź.dzie będzie grane Edytowane 4 kwietnia 20169 l przez Dr.Czekolada
Opublikowano 4 kwietnia 20169 l Mi euro nic nie napisało, mam nadzieję, że będzie czekać na mnie kopia
Opublikowano 4 kwietnia 20169 l Do każdego dodają w przedsprzedażowym gratisie soundtrack, czy to tylko zarezerwowane dla Apocalypse Edition?
Opublikowano 4 kwietnia 20169 l Mi euro nic nie napisało, mam nadzieję, że będzie czekać na mnie kopia Dzwoniłem ostatnio do nich, napiszą dopiero jak będzie do odbioru (w moim przypadku bo wybrałem odbiór w najbliższym sklepie)
Opublikowano 4 kwietnia 20169 l Troszke nie na temat ale... Normalnie chłopaki z man at arms zawsze po ukończeniu pokazują swoją zabawkę w akcji ale nie tym razem. Poniżej powód Za mało punktów w str
Opublikowano 4 kwietnia 20169 l Jest na koncu pokazowka jak siekaja rozne rzeczy Przekomicznie to wyglada jak probuja go do gory podniesc zeby spuscic potem na mleko xD
Opublikowano 4 kwietnia 20169 l A rzeczywiście jakimś cudem przeoczyłem. Pomyśleć że Artorias go jeszcze jedna ręką dzierżył xd To chyba ich najcięższe żelastwo nawet greatknife piramidogłowego wydaje się dużo lżejszy na filmikach. Edytowane 4 kwietnia 20169 l przez Dr.Czekolada
Opublikowano 5 kwietnia 20168 l Teraz tylko przetrwać ten tydzień. możesz w tym czasie wziąć się za jedynkę aka GOTG wg Edge w sumie też muszę, bo widzę że z remastera w 60 fps nici ;/ No właśnie. Sam się zabierz, a nie kogoś pouczasz. Nie wiem w ogóle co Ci się ubzdurało z tym remasterem jedynki. no skoro wyszedł dwójki, a to łatwa kasa... po prostu wkurfia mnie że grając na pc ds3 na kablu ładuje baterię przez co zbyt długie granie osłabia akumulatorki, a bumpery pada od x360 + Soulsy to no i nie pogram w co-opa z mateuszem5 [*] jeszcze się łudzę że na ps4/x1 wyjdzie cała trylogia w zestawie ;/ edit: @papaj a to szacuneczek Edytowane 5 kwietnia 20168 l przez nobody
Opublikowano 5 kwietnia 20168 l Gdzie znalezliscie najtaniej, gdzie zamawiacie? PS4 ofc Edytowane 5 kwietnia 20168 l przez Fanek