Skocz do zawartości

Dark Souls III

Featured Replies

Opublikowano

Panie to jest 4-pak harnasia albo i 3  :cool:

• Odpowiedzi 4,5 tys.
  • Wyświetleń 433,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Dobra! Pograłem już wczoraj całkiem konkretnie [na liczniku ponad 10h] więc myślę że można już coś skrobnąć. Bez spoilerów.   Zacznę może od tego że gra wciąż łapie za jaja i nie puszcza, nie czuć t

• Soulsy w formie cyfrowej? A fuj...     Brakuje mi jeszcze japońskich Demonów...

• Postanowiłem pobawić się trochę w roleplaying i przedstawiam swoją postać z dzisiaj:   Jezus Chrystus stąpił do Lothric, pakuje oczywiście we Wiarę i czynienie cudów. Postać nastawiona na kooperac

Opublikowano

ja wzialem empik z odbiorem osobistym ale chyba poszukam w innym miejscu bo martwi mnie status - Planowana data dostarczenia:

13 kwietnia 2016 - 14 kwietnia 2016

Opublikowano

Ja zamówiłem w saturnie i wykorzystałem kod rabatowy z kamerki ps4 którą tam kupiłem. Jedynce co mnie martwi dwa ostatnie zakupy z odbiorem osobistym zawalili i musiałem brać z puły i rejestrować osobno. Wbijam tam 12 kwietnia i jak nie będzie czekać na mnie kopia ze zniżką to od razu do kierowniczki z mordą i będzie przy mnie to wklepywać i przygotowywać zamówienie bo trzeci raz im nie daruje. Media markt, rtv i saturn to jedna firma i czy mieliście też takie problemy z odbiorami u nich w sklepie po zamówieniu przez neta, czy tylko u mnie w saturnie w ŁDZ trafiły się takie leniuchy?

Opublikowano

ja wzialem empik z odbiorem osobistym ale chyba poszukam w innym miejscu bo martwi mnie status - Planowana data dostarczenia:

13 kwietnia 2016 - 14 kwietnia 2016

Ja przed chwila zamowilem w Empiku wlasnie. Zbytniego wyboru nie mam, bo posiadam od dnia swoich urodzin karte prezentowa w wysokosci 100 zl do wykorzystania tamze. Jak przyjdzie poczekac dzien dluzej to trudno...W przypadku akurat tej gry jakos to przezyje...

Opublikowano

@simonldz - MM i saturn to jedna firma, rtv to już co innego. W MM zawsze elegancko, tak samo zamawiam przez neta z kodem rabatowym i zawsze jest do odbioru przy punkcie obsługi klienta.

Edytowane przez messer88

Opublikowano

To już ta pora (po raz kolejny) aby w dziale Souls-like założyć temat "Szał zakupów".

Opublikowano

To już ta pora (po raz kolejny) aby w dziale Souls-like założyć temat "Szał zakupów".

Ogólne powinno być osobne pod-forum dla osób, które szukają oszczędności oscylującej w granicach 10-20 zł ... 

Opublikowano

6 dni :yahoo:

a ja mam jeszcze w sumie tylko dziś i jutro parę godzin na skończenie dwójki, nie zdążę pewnie :frog: 

Opublikowano

no ja nie skończę ds 1 bo quantum fucking break mnie wciągnęło :D  cały czas zastanawiam się czy brać na pc . i tak pre orderu nie robię 12 idę do mm i biorę z półki . 

Opublikowano

Oj wziałby

Opublikowano

Zestaw Demon's Souls i Dark Souls w 1080p/60fps na jednej płycie, oczywiście ekskluzywnie na PS4, bo Demon's Souls :kaz:

Ale tak serio to... kto by tym koorva wzgardził??? :)

Edytowane przez WrednyPL

Opublikowano

Ja myślę, że remaster Demons Souls powinien się pojawić za jakieś 2-3 lata, gdy ochłoniemy i odpoczniemy od tej serii.

Opublikowano

A w Media Expert ktoś pytał beda w piatek czy dopiero poniedziałek?

Opublikowano

Bo ja wiem? Jakiś czas temu był Tweet ze zdjęciem u Miyazakiego bodajże, na którym leżało kilka pudełek z grami z serii, a najbardziej sfocusowany był grzbiet Demon's Souls. Plotki krążą od dawna.

Opublikowano

Ewentualnie skończy się na czymś, co wcale nie jest takie "Big".

Opublikowano

Może udało się na konsolach stałe 30fpsów wyciągnąć?