ornit 2 938 Opublikowano 8 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2016 (edytowane) Leci szpagat do Cenegi!!! Jutro pan z games4you Edytowane 8 kwietnia 2016 przez ornit Cytuj Odnośnik do komentarza
Ceglash 16 Opublikowano 8 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2016 W takich chwilach żałuję, że mieszkam w cywilizowanej Anglii gdzie nikt nie dopuści do wczesniejszej sprzedaży w sklepach:( Mój pech polega na tym, że w dniu premiery tej gry kończy mi się 4-dniowy wolny weekend:( Co ja bym dał za mozliwość kupna tej giery już dzisiaj! Zostaje mi tylko czekanie na preload z PSN. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 8 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2016 Nie wiem czy to taki fun grać bez online i premierowego patcha... Mi się tam nie spieszy :-) Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 8 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2016 Fan taki sam jak kiedys kiedy nie bylo internetu. Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 839 Opublikowano 8 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2016 Bansai, czekam na wrażenia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ceglash 16 Opublikowano 8 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2016 Mógłbym grać bez online byleby tylko mieć tą grę już dzisiaj. A tak nawet jeszcze nie mogę zrobić preloadu na PS4... Nawet Steam dostał taką możliwośc dzisiaj a Sony czeka... nie wiadomo na co)) Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 203 Opublikowano 8 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2016 Bansai, czekam na wrażenia. Wszedlem napisac identyczny post xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 484 Opublikowano 8 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2016 jesli ktos napalony chce gre na trójnoga to na pewno fizycznie może już ją nabyć w trójmiejskim GameOne Niby miałem wyebane, ale wizja pykania w DSIII już w ten weekend spowodowała, że zakupiłem u nich online i jutro po porannych porządkach pakuję dupę w tramwaj, kolejkę i na Politechniczną Cytuj Odnośnik do komentarza
WisnieR 2 704 Opublikowano 8 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2016 Właśnie oglądam stream Bansaia. Ale się podjarałem. Czekam na pierwsze używki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 203 Opublikowano 8 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2016 link? Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 8 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2016 https://www.twitch.tv/bansai_ Offline. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 8 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2016 Relacja bedzie poznym wieczorem albo o 6ej rano jak skoncze grac, ewentualnie o 14ej jutro jak wstane, nie wiem, ale obiecuje ze bedzie, teraz bede kolacje jadl, stream odpale za jakies 30 minut ponownie moze, jestem juz po yyy... 3cim bossie chyba. Leci szpagat do Cenegi!!! Nic to nie da, Tomek z G4Y zamawia gry z zagranicznego zrodla i embargo sklepu nie obowiazuje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sobies 173 Opublikowano 8 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2016 A ja mam takie orientacyjne pytanie do tych co zamawiali w RTV Euro (steelbook), ale z dostawą do domu: Czy ktoś z Was dostał jakieś zapewnienie, że gra zostanie dostarczona?! Powiem Wam, że jak lubię mieszkać sobie daleko od miasta, tak w momencie jak wychodzi tak zacna gra to kurewica mnie strzela Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 8 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2016 (edytowane) W takich chwilach żałuję, że mieszkam w cywilizowanej Anglii gdzie nikt nie dopuści do wczesniejszej sprzedaży w sklepach:( Mój pech polega na tym, że w dniu premiery tej gry kończy mi się 4-dniowy wolny weekend:( Co ja bym dał za mozliwość kupna tej giery już dzisiaj! Zostaje mi tylko czekanie na preload z PSN. A zamawiales kiedykolwiek z shopto.net? Od nich przewaznie dostaje gre dzien przed premiera, a takie Quantum Break dostalem nawet trzy dni przed. Edytowane 8 kwietnia 2016 przez hav7n 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ceglash 16 Opublikowano 8 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2016 W takich chwilach żałuję, że mieszkam w cywilizowanej Anglii gdzie nikt nie dopuści do wczesniejszej sprzedaży w sklepach:( Mój pech polega na tym, że w dniu premiery tej gry kończy mi się 4-dniowy wolny weekend:( Co ja bym dał za mozliwość kupna tej giery już dzisiaj! Zostaje mi tylko czekanie na preload z PSN. A zamawiales kiedykolwiek z shopto.net? Od nich przewaznie dostaje gre dzien przed premiera, a takie Quantum Break dostalem nawet trzy dni przed. Jakos nigdy nie miałem zaufania do tego sklepu. Zresztą traz to już i tak początek weekendu więc nie ma szans by gra przyszła wczesniej. Czekam na preload z PSN i w poniedziałek koczowanie do północy. Nawet kupiłem doładowania do 300zł na polski psn ze względu na to, że północ w Polsce wybije wcześniej;). Tak, jestem podjarany tą grą bardziej niż ustawa przewiduje;). Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 163 Opublikowano 8 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2016 Ceglash shopto.net ma wy(pipi)ane na embarga i gry z premierami we wtorek dostarczają w piątek albo sobotę do tego mają zazwyczaj najlepsze ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 484 Opublikowano 8 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2016 Ja się tylko obawiam, czy po zagraniu w DSIII będę jeszcze w stanie wrócić do Dark Souls II na PS3 (a później na PS4). Choć w sumie teraz niby jestem w trakcie grania w Bloodborne, a aktualnie rozstawiam swe znaki przed bossami (farmię Sunlight Medals) w DSII na poprzedniej generacji i jakoś się nie krzywię z obrzydzenia, więc może nie będzie tak źle... Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 203 Opublikowano 8 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2016 (edytowane) Podobno patch 1.03 bardzo poprawia framerate. Niestety nie dotyczy to wersji na Xbone Edytowane 8 kwietnia 2016 przez Figaro Cytuj Odnośnik do komentarza
Ceglash 16 Opublikowano 8 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2016 Ceglash shopto.net ma wy(pipi)ane na embarga i gry z premierami we wtorek dostarczają w piątek albo sobotę do tego mają zazwyczaj najlepsze ceny. Fakt... mają grę na magazynie i wysyłają od ręki. Szkoda, że dopiero teraz to zauważyłem przed weekende,. Będę mądrzejszy o tą wiedzę przed premierą Bloodborne 2 lub najlepiej Demon's Souls 2;) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 8 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2016 Co jaki framerate poprawia skoro na PS4 jest prawie ciągle 30 fps? Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 203 Opublikowano 8 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2016 Co jaki framerate poprawia skoro na PS4 jest prawie ciągle 30 fps? No nie, bywały spadki podczas testów. Teraz jest jeszcze lepiej, także fajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 8 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2016 Ale ten patch to jeszcze nie ten na premierę? Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 203 Opublikowano 8 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2016 (edytowane) A to nie wiem. Ale już jest do ściągnięcia. PS. Niemniej chyba tak. Ponoć różnica dnia a nocy w porównaniu do 1.01. Edytowane 8 kwietnia 2016 przez Figaro Cytuj Odnośnik do komentarza
Jerome 1 181 Opublikowano 8 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2016 W takich chwilach żałuję, że mieszkam w cywilizowanej Anglii gdzie nikt nie dopuści do wczesniejszej sprzedaży w sklepach:( Mój pech polega na tym, że w dniu premiery tej gry kończy mi się 4-dniowy wolny weekend:( Co ja bym dał za mozliwość kupna tej giery już dzisiaj! Zostaje mi tylko czekanie na preload z PSN. A zamawiales kiedykolwiek z shopto.net? Od nich przewaznie dostaje gre dzien przed premiera, a takie Quantum Break dostalem nawet trzy dni przed. Ja tam kupuje juz kilka ladnych lat i zblizam sie do zlotego membera Moj rekord od nich to DMC: Devil My Cry tydzien przed premiera Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 8 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2016 Ale ten patch to jeszcze nie ten na premierę? Rano mi sie sciagal od razu 1.03 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi