Skocz do zawartości

Dark Souls III

Gość mate5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tylko pipany Empik zawodzi na całej linii. Przesyłka wciąż czeka na kompletację :whyyy:

Przecież to u nich norma. Nigdy nie biorę tam nic z preorderów, prawie zawsze obsuwy.

Opublikowano (edytowane)

Mi empik dziś wysłał apocalypse na ps4. Tak czy siak następnym razem wybiorę się do jakiegoś sklepu stacjonarnego. Gdyby nie kod rabatowy to nie kupił bym napewno w empiku.

Edytowane przez sajmon34
Opublikowano

a mi sie nie udało dziś kupić i troche mnie (pipi)ica strzeliła

euro agd wtf - nie mamy, jutra na zamówienie może być

empik - jutro jest premiera, zapraszam jutro

służbiści  kufa mać

nie spodziewałem sie takiego dziadostwa

ps. innych sklepów nie miałem jak obczaić bo pracuje do 20 więc o tej godzinie miałem niewielki wybór otwartych sklepów...

no cóż... srał to pies

Opublikowano

Ja nie rozumiem, jak można jeszcze nie grać w Dark Souls III  :yao:

W każdym razie dla tych, co nie płacą z góry i mają małe, zaradne sklepiki w pobliżu - dziś odpalam, a tu... działa online :)

Jeszcze nie wlazłem do gry, tylko od razu Wam grzecznie melduję - strach się bać teraz, czy mnie jakiś Żurom nie wyskoczy zza kolumny  :starwars:  

Opublikowano

lel, narzekać na to, że nie sprzedadzą gry chociaż premiery oficjalnej nie było :dynia:

ograłbyś w końcu demony i DkS 1 i 2 :gayos:

gry na których mi zależy zawsze kupuje 2-3 dni przed premierą wiec przypadek DS3 mnie w(pipi)ia

Opublikowano

Soulsy w formie cyfrowej? A fuj...

12993362_1684768975107897_71090865258061

Brakuje mi jeszcze japońskich Demonów...

Piękna kolekcja ale ja też mam ładne pudełko ze wszystkimi ds a ds3 w wersji apocalypse edition z soundtrackiem.  

Piękna sprawa ten box i soundtrack. Nawet dostaliśmy instrukcje po polsku. Jak rozpocząć przygodę z ds3 :D Wiecie że nauczyłem się 2 czy 3 nowych rzeczy z tej instrukcji :)

Opublikowano

czezare wersja na xboxa one? bo mi empik wysłał apocalypse edition na xboxa one jak chcesz mogę odebrać jutro i ci wysłać :D

Dzieki za propozycje, ale jeszcze poczekam :)  Swoja droga Empik to dziadostwo i gdyby nie ta karta prezentowa to bym nawet przez pol sekundy nie pomyslal, zeby tam zamawiac...