Opublikowano 11 kwietnia 20168 l czezare wersja na xboxa one? bo mi empik wysłał apocalypse edition na xboxa one jak chcesz mogę odebrać jutro i ci wysłać
Opublikowano 11 kwietnia 20168 l Tylko pipany Empik zawodzi na całej linii. Przesyłka wciąż czeka na kompletację Przecież to u nich norma. Nigdy nie biorę tam nic z preorderów, prawie zawsze obsuwy.
Opublikowano 11 kwietnia 20168 l Mi empik dziś wysłał apocalypse na ps4. Tak czy siak następnym razem wybiorę się do jakiegoś sklepu stacjonarnego. Gdyby nie kod rabatowy to nie kupił bym napewno w empiku. Edytowane 11 kwietnia 20168 l przez sajmon34
Opublikowano 11 kwietnia 20168 l Swoją drogą nie rozumiem czemu apocalypse jest za tyle co zwykła wer, przynajmniej w wiekszosci sklepów na pc.
Opublikowano 11 kwietnia 20168 l a mi sie nie udało dziś kupić i troche mnie (pipi)ica strzeliła euro agd wtf - nie mamy, jutra na zamówienie może być empik - jutro jest premiera, zapraszam jutro służbiści kufa mać nie spodziewałem sie takiego dziadostwa ps. innych sklepów nie miałem jak obczaić bo pracuje do 20 więc o tej godzinie miałem niewielki wybór otwartych sklepów... no cóż... srał to pies
Opublikowano 11 kwietnia 20168 l lel, narzekać na to, że nie sprzedadzą gry chociaż premiery oficjalnej nie było ograłbyś w końcu demony i DkS 1 i 2
Opublikowano 11 kwietnia 20168 l Yano proszę cię bardzo ale to bardzo mocno zrób stream ze swoich pierwszych godzin w dark souls 3 . Proszę! Będę subskrybował!
Opublikowano 11 kwietnia 20168 l Ja nie rozumiem, jak można jeszcze nie grać w Dark Souls III W każdym razie dla tych, co nie płacą z góry i mają małe, zaradne sklepiki w pobliżu - dziś odpalam, a tu... działa online Jeszcze nie wlazłem do gry, tylko od razu Wam grzecznie melduję - strach się bać teraz, czy mnie jakiś Żurom nie wyskoczy zza kolumny
Opublikowano 11 kwietnia 20168 l lel, narzekać na to, że nie sprzedadzą gry chociaż premiery oficjalnej nie było ograłbyś w końcu demony i DkS 1 i 2 gry na których mi zależy zawsze kupuje 2-3 dni przed premierą wiec przypadek DS3 mnie w(pipi)ia
Opublikowano 11 kwietnia 20168 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Soulsy w formie cyfrowej? A fuj... Brakuje mi jeszcze japońskich Demonów...
Opublikowano 11 kwietnia 20168 l A no azjatycki Demon's Souls miażdży te wszystkie okładki. Jaki ja głupi byłem że kiedyś opchnąłem.
Opublikowano 11 kwietnia 20168 l Ano, sam mam azjatyckie Demonsy i jest to chyba do dzisiaj moja ulubiona okładka na PS3.
Opublikowano 11 kwietnia 20168 l Soulsy w formie cyfrowej? A fuj... Brakuje mi jeszcze japońskich Demonów... Piękna kolekcja ale ja też mam ładne pudełko ze wszystkimi ds a ds3 w wersji apocalypse edition z soundtrackiem. Piękna sprawa ten box i soundtrack. Nawet dostaliśmy instrukcje po polsku. Jak rozpocząć przygodę z ds3 Wiecie że nauczyłem się 2 czy 3 nowych rzeczy z tej instrukcji
Opublikowano 11 kwietnia 20168 l czezare wersja na xboxa one? bo mi empik wysłał apocalypse edition na xboxa one jak chcesz mogę odebrać jutro i ci wysłać Dzieki za propozycje, ale jeszcze poczekam Swoja droga Empik to dziadostwo i gdyby nie ta karta prezentowa to bym nawet przez pol sekundy nie pomyslal, zeby tam zamawiac...
Opublikowano 11 kwietnia 20168 l W tej chwili to aż mnie zazdrość bierze, że jednak wybrałem cyfrówkę.
Opublikowano 11 kwietnia 20168 l no becouse gotycko wiktoriański styl > rycerzyki ale te rzeźbienia pudełka szanuję :czesc:
Opublikowano 11 kwietnia 20168 l Zajebiście ten steelbok wygląda, from się postarało. 20 minut i jazda