Skocz do zawartości

Dark Souls III

Featured Replies

Opublikowano

teddy masz smoka ?  grunt aby smoczek 60 fps miał nic innego mnie nie interesuje tylko stałem 60 fps jak człowiek chce grać :)

Tak, gtx 970. Brolin powodzenia i cierpliwości życzę

No na pewno się przydadzą :)

Na GTX 970 jest stałe 60 fps? Kusi taka wizja ale i tak wybieram wersję konsolową.

• Odpowiedzi 4,5 tys.
  • Wyświetleń 433,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Dobra! Pograłem już wczoraj całkiem konkretnie [na liczniku ponad 10h] więc myślę że można już coś skrobnąć. Bez spoilerów.   Zacznę może od tego że gra wciąż łapie za jaja i nie puszcza, nie czuć t

• Soulsy w formie cyfrowej? A fuj...     Brakuje mi jeszcze japońskich Demonów...

• Postanowiłem pobawić się trochę w roleplaying i przedstawiam swoją postać z dzisiaj:   Jezus Chrystus stąpił do Lothric, pakuje oczywiście we Wiarę i czynienie cudów. Postać nastawiona na kooperac

Opublikowano

Jutro odbiór gierki, muzyczka i jazda

Opublikowano

Wczoraj sie meczylem z gosciem z katana. Za pierwszym podejsciem zostalo mu milimetr zycia, a ja oczywiscie napalilem sie i zamiast czekac grzecznie na kontre to na jana roll w niego i smierc. I tak mnie pozniej pizgal przez godzine az sie w koncu udalo. Katana +2, potwory drza.

Miałem identyczną sytuację. Za drugim razem otrzymał ode mnie taki zalew ciosów, że spadł w przepaść. ;)

Opublikowano

Jak działa ten żar? Tzn poza krótszym paskiem energii i użyciem żaru lub ogniskiem co przywraca pasek są jakieś inne złe strony?

Opublikowano

Mi najwygodniej gra się estokiem który dostałem na początku, szybka i długi zasięg. Katana trochę za wolna.

Opublikowano

Właśnie na ekranie mojego tv wyświetla się ekran startowy i zastanawiam się czy nacisnąć dowolny przycisk aby przejść dalej, bo muzyka z głośników jest tak epicka, że jeden banderas to za mało.

:banderas: :banderas: :banderas:

PS. To intro :fsg:

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Jak działa ten żar? Tzn poza krótszym paskiem energii i użyciem żaru lub ogniskiem co przywraca pasek są jakieś inne złe strony?

po uzyciu można summonów wzywać do pomocy, z tego co na razie zauważyłem

Opublikowano

Powiedzcie jakim rodzajem postaci zaczac? Chodzi mi o taką najlepszą do parry`owania tarczą...

Opublikowano

poprawili fps patchem na xboxie czy dalej rock solid 25fps?

Opublikowano

Ale to wszystko pięknie działa! (jak na Ps4) BB się nie umywa!

Opublikowano

Jadę do siebie!! Ale się jaram <3 na Nintendo się tak nie cieszę jak na to!

2e2b27264a7b3ba6c09d89dcdf618dd0.jpg

Opublikowano

Każda postać bez tarczy :P Ja gram rycerzem i od razu przywitał mnie fast roll.

Opublikowano

Pierwszy boss za 

4 razem xD

Trochę wstyd co? Pierwsze Soulsy, ale jednak.

Opublikowano

Pierwszy boss za 

4 razem xD

Trochę wstyd co?

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Nie no, w sumie spoko jak pierwsze Soulsy, pokryta krysztalami jaszczurke zabiles?

Opublikowano

Według opisu sklepu Electro i odpowiedzi na moje upewnienie się w tej sprawie miałem otrzymać wersję Apocalypse, a dostałem właśnie zwykłą. Ktoś, coś podobnie? 

Opublikowano

U mnie zarówno jaszczurka jak i pierwszy boss za drugim, bo dochodząc do każdego z nich miałem jednego estusa :pawel:

Opublikowano

Jaszczurka na lajcie za pierwszym, troche mnie nastraszyliscie. Dalem sie tylko zaskoczyc na poczatku 3 szkieletom, w tym jeden z kusza.

Opublikowano

W co polecacie iść dla kogoś nowego w soulsy? Bloodborne przeszedłem ale jak na razie jest sporo trudniej niż na początku BB. Rycerzyki czy to duże czarne cuś (podobne do 2 formy pierwszego bossa) są sporym wyzwaniem.

Czy po wykorzystaniu flaszek i many da się jakoś odnowić HP?  Czy zostaje tylko modlitwa że za rogiem jest ognisko?

Opublikowano

DkS 3 nowy mesjasz coś mi się wydaje. Na pewno trudniejsza niż DkS 1, ale nie trudny przekombinowany jak DkS 2 tylko fajnie trudny. 2 bossów za mną i stoje przed wejściem do 3ciego.