Opublikowano 12 kwietnia 20168 l teddy masz smoka ? grunt aby smoczek 60 fps miał nic innego mnie nie interesuje tylko stałem 60 fps jak człowiek chce grać Tak, gtx 970. Brolin powodzenia i cierpliwości życzę No na pewno się przydadzą Na GTX 970 jest stałe 60 fps? Kusi taka wizja ale i tak wybieram wersję konsolową.
Opublikowano 12 kwietnia 20168 l Wczoraj sie meczylem z gosciem z katana. Za pierwszym podejsciem zostalo mu milimetr zycia, a ja oczywiscie napalilem sie i zamiast czekac grzecznie na kontre to na jana roll w niego i smierc. I tak mnie pozniej pizgal przez godzine az sie w koncu udalo. Katana +2, potwory drza. Miałem identyczną sytuację. Za drugim razem otrzymał ode mnie taki zalew ciosów, że spadł w przepaść.
Opublikowano 12 kwietnia 20168 l To ta katana znana z soulsow? Ta co w ds 1 dostajesz za zabicie pewnego npc?
Opublikowano 12 kwietnia 20168 l Jak działa ten żar? Tzn poza krótszym paskiem energii i użyciem żaru lub ogniskiem co przywraca pasek są jakieś inne złe strony?
Opublikowano 12 kwietnia 20168 l Mi najwygodniej gra się estokiem który dostałem na początku, szybka i długi zasięg. Katana trochę za wolna.
Opublikowano 12 kwietnia 20168 l Właśnie na ekranie mojego tv wyświetla się ekran startowy i zastanawiam się czy nacisnąć dowolny przycisk aby przejść dalej, bo muzyka z głośników jest tak epicka, że jeden banderas to za mało. :banderas: PS. To intro Edytowane 12 kwietnia 20168 l przez YETI
Opublikowano 12 kwietnia 20168 l Jak działa ten żar? Tzn poza krótszym paskiem energii i użyciem żaru lub ogniskiem co przywraca pasek są jakieś inne złe strony? po uzyciu można summonów wzywać do pomocy, z tego co na razie zauważyłem
Opublikowano 12 kwietnia 20168 l Powiedzcie jakim rodzajem postaci zaczac? Chodzi mi o taką najlepszą do parry`owania tarczą...
Opublikowano 12 kwietnia 20168 l A jakie ma to znaczenie ? Każdą postacią możesz parry'ować xd Grunt to wiedzieć gdzie jakie dobre tarcze są poskrywane i jakie staty wymagają
Opublikowano 12 kwietnia 20168 l Wróciłem z roboty, kawka zrobiona i czas nakurwiać przyszłego mesjasza
Opublikowano 12 kwietnia 20168 l Jadę do siebie!! Ale się jaram <3 na Nintendo się tak nie cieszę jak na to!
Opublikowano 12 kwietnia 20168 l Jaką wybrać postać, aby rozgrywka była najbardziej zbliżona do Bloodborne? Szybkość + brak tarczy?
Opublikowano 12 kwietnia 20168 l Każda postać bez tarczy Ja gram rycerzem i od razu przywitał mnie fast roll.
Opublikowano 12 kwietnia 20168 l Pierwszy boss za 4 razem xD Trochę wstyd co? Pierwsze Soulsy, ale jednak.
Opublikowano 12 kwietnia 20168 l Pierwszy boss za 4 razem xD Trochę wstyd co? XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Nie no, w sumie spoko jak pierwsze Soulsy, pokryta krysztalami jaszczurke zabiles?
Opublikowano 12 kwietnia 20168 l Według opisu sklepu Electro i odpowiedzi na moje upewnienie się w tej sprawie miałem otrzymać wersję Apocalypse, a dostałem właśnie zwykłą. Ktoś, coś podobnie?
Opublikowano 12 kwietnia 20168 l U mnie zarówno jaszczurka jak i pierwszy boss za drugim, bo dochodząc do każdego z nich miałem jednego estusa
Opublikowano 12 kwietnia 20168 l Jaszczurka na lajcie za pierwszym, troche mnie nastraszyliscie. Dalem sie tylko zaskoczyc na poczatku 3 szkieletom, w tym jeden z kusza.
Opublikowano 12 kwietnia 20168 l W co polecacie iść dla kogoś nowego w soulsy? Bloodborne przeszedłem ale jak na razie jest sporo trudniej niż na początku BB. Rycerzyki czy to duże czarne cuś (podobne do 2 formy pierwszego bossa) są sporym wyzwaniem. Czy po wykorzystaniu flaszek i many da się jakoś odnowić HP? Czy zostaje tylko modlitwa że za rogiem jest ognisko?
Opublikowano 12 kwietnia 20168 l DkS 3 nowy mesjasz coś mi się wydaje. Na pewno trudniejsza niż DkS 1, ale nie trudny przekombinowany jak DkS 2 tylko fajnie trudny. 2 bossów za mną i stoje przed wejściem do 3ciego.