Skocz do zawartości

Dark Souls III

Gość mate5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ALE SZTOS :obama::banderas::fsg: :exact:

jaszczurka za pierwsyzm, boss za pierwszym, padłem dopiero na

tym świrze z kataną i padłem na nim jeszcze pare razy, ale firelink mi zalozyl mgle wiec nie chcialo mi sie juz wracac do poprzedniego bonfirea i proboac jeszcze raz

JAKIE TO SZYBKIE

JAKIE TO DYNAMICZNE

JAKIE TO DOBRE :banderas:

• Plusik 1
Opublikowano (edytowane)

Pierwszy boss za 

4 razem xD

Trochę wstyd co?

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Nie no, w sumie spoko jak pierwsze Soulsy, pokryta krysztalami jaszczurke zabiles?

Jeszcze nie proszę pana. Eksploruję High Wall of Lothrick i zamiast przejść przez ścianę na wprost drugiego w tej lokacji ogniska, postanowiłem zejść na dół., gdzie zrushowałem

nieumarlaka na dachu który po chwili zaczął się mutować

, potem zacząłem schodzić na dół, gdzie skosiłem psy i trupy i zobaczyłem na dole jakiegoś

grubasa

więc wróciłem do ogniska żeby zainwestować dusze i teraz chyba do niego wrócę. Dobrze dobrze?

ps. Na razie nie mogę założyć ani zbroi, którą zdobyłem, ani miecza, ani tarczy. Tak ma być?

Edytowane przez ragus
Opublikowano

tym świrze z kataną i padłem na nim jeszcze pare razy, ale firelink mi zalozyl mgle wiec nie chcialo mi sie juz wracac do poprzedniego bonfirea i proboac jeszcze raz

JAKIE TO SZYBKIE

JAKIE TO DYNAMICZNE

jaki framerate na klocu?

Opublikowano

JAKIE TO SZYBKIE

JAKIE TO DYNAMICZNE

jaki framerate na klocu?

nie mam klatkomierza w oczach, ale jak dla mnie wsio plynne. zadnych zwolnien nie uswiadczam albo zwyczjanie nie widze 

• Plusik 1
Opublikowano

Aby zagrać z kimś ustawiamy obaj takie samo hasło, ja pije żar , druga osoba robi znak i jeszcze coś?

Jest jakaś różnica lvl jak w BB ?

• Minusik 1
Opublikowano

DkS 3 nowy mesjasz coś mi się wydaje. Na pewno trudniejsza niż DkS 1, ale nie trudny przekombinowany jak DkS 2 tylko fajnie trudny. 2 bossów za mną i stoje przed wejściem do 3ciego.

Moim zdaniem początek najtrudniejszy ze wszystkich czesci, wprowadzenia w poprzednich byly bardziej lajtowe niz jaszczurka i pierwszy boss tutaj.

• beka z typa 1
Opublikowano

To uczucie, gdy schodzisz co raz niżej po schodach, zabijasz kolejnych przeciwników, już lekko osr,any bo bez estusów, a tu nagle winda do pierwszego ogniska w lokacji. Dawno nie czułem takiego komfortu w grach, jak po zbliżeniu się do znajomego ogniska.

Ja wiem, że dla was, ludzi którzy opykali wcześniej 4 takie gierki, to nic, ale dajcie nacieszyć się dziecku.

Opublikowano

To uczucie, gdy schodzisz co raz niżej po schodach, zabijasz kolejnych przeciwników, już lekko osr,any bo bez estusów, a tu nagle winda do pierwszego ogniska w lokacji. Dawno nie czułem takiego komfortu w grach, jak po zbliżeniu się do znajomego ogniska.

Ja wiem, że dla was, ludzi którzy opykali wcześniej 4 takie gierki, to nic, ale dajcie nacieszyć się dziecku.

Miałem tak samo, mimo że to nie moja pierwsza gra od FS. :) 

Opublikowano

Lubie czytać wrażenia ludzi co mają swój pierwszy kontakt z ta seria.
  • Plusik 2
Opublikowano

Na drugim bossie zginąłem 2 razy więc zacząłem grać jak w BB. Rollowałem na pałę pod przeciwnika i sadziłem mu w dupsko z miecza. Nawet nie musiałem korzystać z estusów. Chyba wyrzucę tarczę i przejmę tą taktykę na całą grę.

Opublikowano

Dobra, 2h i póki co należy przerwać grę bo trzeba z młodym zagrać w minecrafta :whyyy: wrócę dziś albo już jutro do gry.

Póki co wrażenia świetne :banderas:

:mog:

Nie mogę u(pipi)ać drzewca XD no co za pedau.

Opublikowano

Dark Souls II to był mój pierwszy kontakt z tą serią, później ograłem Bloodborne no i zabrałem się za tego mesjasza. Pograłem dwie godziny, wrażenia jak najbardziej na plus. Z tym, że jakoś jest za łatwo jak na soulsy, przeciwnicy padają po góra dwóch ciosach, pierwszy boss i ten lodowy stwór nie sprawił w ogóle problemu. No i dynamika jest bardzo Bloodborne, postać nie rusza się tak ociężale jak w DSII. Pamiętam jak tam sponiewierał mnie pierwszy troll, tutaj na razie idę jak przecinak. Zobaczymy jak dalej ruszy się z trudnością.

Opublikowano

Ubity już. Powiem tak, taktyki z BB nie używam bo skonczylem z licznikiem 10 - 15h :x i mało pamiętam ;p raczej mój brak cierpliwości mnie hamował. Podszedłem do niego jak do Gapping Dragona z DkS 1

Opublikowano

Moim zdaniem początek najtrudniejszy ze wszystkich czesci, wprowadzenia w poprzednich byly bardziej lajtowe niz jaszczurka i pierwszy boss tutaj.

A moim zdecydowanie najłatwiejszy. Demon's Souls i Vanguard, Dark Souls i Asylum Demon, Dark Souls II i Pursuer, wilkołak przeciwko naszej bezbronnej postaci w Bloodborne, a także... Unspeakable Deep z Salt and Sanctuary - wszystko to było trudniejsze i w sumie wszystko, oprócz Pursuera, było zaprojektowane tak, by gracza zabić, w celu zaznajomienia go z Nexusem, Hunter's Dream itp. Tutaj przerośnięty Crystal Lizard padł za pierwszym razem, wystarczyło uciekać na boki, gdy rollował i mieć tarczę w gotowości. Zdecydowanie najłatwiejsze otwarcie Soulsów (choć Iudex uczył mnie pokory, padł dopiero za czwartym podejściem).

Lubie czytać wrażenia ludzi co mają swój pierwszy kontakt z ta seria.

To klikaj w ten link - http://www.ps3trophyclub.pl/showthread.php?8626-Demon-s-Dark-Souls&p=46171&viewfull=1#post46171

Kumpel w końcu spróbował i na warsztat wziął część pierwszą - śmiesznie się czyta określenia kogoś, kto nie jest wkręcony w temat :)

• Plusik 1
Opublikowano

Nie no w sumie na Asylumie też nie "mieliśmy" ginąć tylko spie.przać i moim zdaniem to była bardzo fajna zagrywka od From. Trójka co by nie mówić ma bardzo krótki ale na dłuższą metę przyjemny wstęp, bo przechodzi od razu do sedna i jak będziemy n-ty raz przechodzić ten motyw nie będzie tak nużył.