ornit 2 938 Opublikowano 17 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 kwietnia 2016 (edytowane) Gameplayowo to IMO najlepszy Souls. Reszta... @Messer88 - Grave Warden Pyromancy Tome. PS Ja z kolei z(pipi)ałem jedną akcję. Dałem tej kwilącej zakonnicy costmacostam napisane w Brailu zanim mi o tym powiedziała i...nie mam nowych cudów !!! Tak więc zamiast pisać w spojlerze przestrzegam innych aby najpierw z nią o tym pogadali a dopiero potem dali jej ten tom. Edytowane 17 kwietnia 2016 przez ornit 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 460 Opublikowano 17 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 kwietnia 2016 Warto odwiedzić najpierw Katedrę, ponieważ prawie na samym początku można znaleźć Poison bite ring, który jak wiadomo bardzo przyda się na trujących bagnach. Kurde, jakim cudem przegapiłem Katedrę? Nawet nie wiem, gdzie to jest Jakoś tak wylądowałem na bagnach i później Farron Keep. Co poszło nie tak, gdzie źle skręciłem? Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 429 Opublikowano 17 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 kwietnia 2016 @Wredny - Road of Sacrifices trzymaj się lewej strony i trafisz w końcu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Hendrix 2 731 Opublikowano 17 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 kwietnia 2016 Druga połowa pod względem bossów dużo lepiej wypada. Walka z : z Nameless Kingiem daje radę, jeden z trudniejszych bossów w serii, najtrudniejszy w tej części - szkoda, że opcjonalny, pewnie sporo osób pominie. Cała dodatkowa lokacja na duży plus. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 450 Opublikowano 17 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 kwietnia 2016 Powiedzcie mi cos o tym kolesiu z Osady Nieumarlych: Gosc siedzi z takim duzym niby berłem przed celą, w której siedzi jakas kobieta.Spotykamy go po lewej stronie przed wejsciem do kosciola, w którym jest "Człowiek Cebula". W rozmowie ostrzega nas, zebysmy sie nie zapuszczali do wąwozu poniżej niego. Trzeba z nim walczyc? Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 429 Opublikowano 17 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 kwietnia 2016 Nie trzeba, jak będziesz miał klucz to możesz później uwolnić ta babkę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 616 Opublikowano 17 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 kwietnia 2016 Swoja droga tesknilem za tarczami w BB, a tak przywyklem do unikow ze tarcza siedzi na plecach i wbilem w nia kamien na hp regen Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 450 Opublikowano 17 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 kwietnia 2016 Jeszcze pytanie o bossa na koncu Osady Nieumarlych... W koncu chce sie przymierzyc do Drzewca, ale ktos cos pisal, ze jak sie go zabije to zyskuje sie wrogosc jakiejs postaci. Nie mozna wejsc do jakiejs klatki na jego plecach, czym sie traci. O co dokladnie chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 17 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 kwietnia 2016 Jeszcze pytanie o bossa na koncu Osady Nieumarlych... W koncu chce sie przymierzyc do Drzewca, ale ktos cos pisal, ze jak sie go zabije to zyskuje sie wrogosc jakiejs postaci. Nie mozna wejsc do jakiejs klatki na jego plecach, czym sie traci. O co dokladnie chodzi? przy stolole po prawo (musisz przejsc przez most obok grubej baby z ogniskiem) od pierwszego bonfirea jest ukrya sciezka. idz tam, zabij troche malych kurdupli, wejdz na dachy i z dachu skocz na maly ogrodek gdzie chodzi sobie mobek z pila i klatka na plecach. jak nie zbailes drzewca, to bedziesz mogl wejsc do jego klatki i dolaczyc do covenantu takiego jednego mnei to niestety ominelo, nie wiedzialem o tym kolesiu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 17 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 kwietnia 2016 zdobyłem fume ulstra great sword (koleś wpadł do lawy xd) i ja sie pytam, kiedy to można w ogole założyć? xd mam strength builda, a chłopek porusza się z tym na plecach jak z wagonem węgla. w ogole warto w tą maszynke inwestować? Strength nie zwiększa equip loadu dlatego masz wagon z węglem Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 17 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 kwietnia 2016 Gameplayowo to IMO najlepszy Souls. Reszta... @Messer88 - Grave Warden Pyromancy Tome. PS Ja z kolei z(pipi)ałem jedną akcję. Dałem tej kwilącej zakonnicy costmacostam napisane w Brailu zanim mi o tym powiedziała i...nie mam nowych cudów !!! Tak więc zamiast pisać w spojlerze przestrzegam innych aby najpierw z nią o tym pogadali a dopiero potem dali jej ten tom. własnie, gdzie znajdę książkę, z której będzie można kupic spell na magiczną broń (święta czy błyskawic, nie wiem jak to sie nazywa) ? Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 17 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 kwietnia 2016 Pierścień havla polecsm i wtedy ultra great sword nie straszny:) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 17 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 kwietnia 2016 Pierścień havla polecsm i wtedy ultra great sword nie straszny:) Havela jak już. Czyżby w 3 też się pojawiał? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 17 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 kwietnia 2016 właśnie sobie latałem po ofiarnej drodze i trafiłem do ruin jakiegoś zameczku czy klasztoru, cholera wie i nagle zaatakował mnie bossKryształowy coś tam, fajna walka Cytuj Odnośnik do komentarza
kacperdd 5 Opublikowano 17 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 kwietnia 2016 pewnie było już kilka razy, ale nie mogę znaleźć - w której lokacji mogę użyć klucza za 20tys do kupienia w kaplicy i czy jest sens go w ogóle kupować będąc bardziej na początku rozgrywki? jest tam jakieś dobre wyposażenie? Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 17 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 kwietnia 2016 Musisz udać się na piętro w firelink shrine i wyjsć przez cos jak balkon. tam masz zamkniętą wieżyczkę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Andżej 2 268 Opublikowano 17 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 kwietnia 2016 dlaczego te zolte lamusy zawsze pierwsi giną na bossfightach? to jest jakis slabyszy typ phantoma? Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 17 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 kwietnia 2016 dlaczego te zolte lamusy zawsze pierwsi giną na bossfightach? to jest jakis slabyszy typ phantoma? Zaraz...Nazywasz ich lamusami...Czyżbys korzystał z coopa? 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 480 Opublikowano 17 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 kwietnia 2016 Ale Sunbro Convenant to ty szanuj taknie ? Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 17 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 kwietnia 2016 (edytowane) dlaczego te zolte lamusy zawsze pierwsi giną na bossfightach? to jest jakis slabyszy typ phantoma? To nie korzystaj lamusie z jolly cooperation. Nie wolno obrażać mojego convenantu . Sunbros 4 life ! Ja sam zginąłem 2-3 razy na bossie dlatego że host nie wiedział co podczas walki robić ma. Chociażby walka z rycerzami. Kurde jeden ich ściąga a drugi backstab. To dekiel który mnie przyzwał zamiast backstaba idzie na nich od przodu full frontal attack Zasada jolly coop jest prosta ja jako duch zawsze staram się przede wszystkim aby host przeżył. @suteq jest i trzeba mini bossa zabić i potem jeszcze dwie rzeczy zrobić. Z udźwigiem na 18 mam full set ciężki i claymore a mogę rolować szybciutko Edytowane 17 kwietnia 2016 przez blantman Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 17 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 kwietnia 2016 Zaiste jak ludzie siedza i atakuja inne swiaty. Podziwiam tych niedoyebow bez zycia. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 429 Opublikowano 17 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 kwietnia 2016 Black Knight Sword +3, jest moc 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 17 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 kwietnia 2016 Zaiste jak ludzie siedza i atakuja inne swiaty. Podziwiam tych niedoyebow bez zycia. Haha aż tak cię orają? Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 17 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 kwietnia 2016 (edytowane) hehe ja sobie dołączyłem do tego convenantu wariatów dla beki i to jest pvp dla mnie . Dzisiaj dla jaj rano pograłem 1 h w convenancie mound makers Motyw z nimi jest taki że będąc przyzywanym mogę być zły lub dobry host nie ma pojęcia. Ja strolowałem jednego w lokacji z krabami. Pomogłem mu zabić oba kraby. Oczyścić lokacje i zabić invadera po czym wbiłem mu sztycha w plecy. Innym razem przyzwał mnie koleś razem z jakimś sunbro bo myślał że w bossie pomogę. Problem w tym że w tym convenancie mogę pomóc w lokacji ale przez mgłę nie przejdę. Oczywiście sunbro o tym wiedział i gestykulował na mnie host miał to gdzieś i coś w ekwipunku zmieniał a ja mu katanke głęboko w plecy Wspaniały convenant polecam Oczywiście są też chamy które przyzywają mnie aby zrobić gang bank no ale o dziwo dużo noobów teraz gra bo nawet udaje mi się wygrać jak 2 na mnie lezie . Nie zawsze ale satysfakcja duża Edytowane 17 kwietnia 2016 przez blantman 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Jerome 1 181 Opublikowano 17 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 kwietnia 2016 (edytowane) Atakuja inne swiaty (ja tak robie) bo luia to robic, bo chca zebrac fanty od covenantow, chca powalczyc itd. Tylko, ze randomowo tutaj wychodzi czesto jeden atakujacy na hosta i dwoch pomocnikow, lub nawet dwoch atakujacych przeciwko czterem. Host czesto dostaje asyste od kowenantow ktore sa przywolywane do obrony swoich ludzi. Nie przesadzajmy, to najezdzcy maja tutaj duzo ciezej. EDIT: Wbijalem range tam blantman dla broni. Jaja jak berety Najlepiej jak byl na mapie rowniez czerwony i kreci sie obok mnie i chyba byl glitch, bo migal przez 3 sekundy ze byl widoczny na przemian jako host i czerwony no to go zaatakowalem i wytracilem jego obrone tarcza, wbilem mu riposte i zginal a z przodu nagle biegnie host z bialym Za(pipi)iste Edytowane 17 kwietnia 2016 przez Jerome 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi