II KoBik II 2 635 Opublikowano 17 kwietnia 2016 Opublikowano 17 kwietnia 2016 (edytowane) Zaiste jak ludzie siedza i atakuja inne swiaty. Podziwiam tych niedoyebow bez zycia.Haha aż tak cię orają?Nie chodzi o oranie cebulaku tylko przeszkadza w graniu. W Bloodzie bylo tego mniej, w DkS 2 rowniez a tu od zayebania najazdow cwelasow bez innych zajec w zyciu. No spoko Zerom ale to sie napyerdalajcie u siebie na swoich zasadach. Mnie to wgurwia bo trace czas na idiotow. Edytowane 17 kwietnia 2016 przez KoBik Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 17 kwietnia 2016 Opublikowano 17 kwietnia 2016 (edytowane) KoBikowi orzech się zagotowal xd Edytowane 17 kwietnia 2016 przez _Be_ Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 17 kwietnia 2016 Opublikowano 17 kwietnia 2016 Dobrze ze zrobiles edit posta bo juz szpagat lecial. Cytuj
ornit 3 125 Opublikowano 17 kwietnia 2016 Opublikowano 17 kwietnia 2016 (edytowane) Po to najeżdżamy wasze swiaty żeby was rabować z godnosci i gwałcić jak kobiety, którymi jestescie skoro nie potraficie grać w soulsy samodzielnie. zaczynam pisać jak lejcarz Cursed Clanu ps ave mrok! Edytowane 17 kwietnia 2016 przez ornit 3 Cytuj
Dr.Czekolada 4 496 Opublikowano 17 kwietnia 2016 Opublikowano 17 kwietnia 2016 (edytowane) Ja nawet online nie mogę wejść bo gram w niedoje.baną wersje beta zwaną PC No jeszcze mnie minusują. No co ja poradzę że mam problem z tą grą i to na dwóch różnych sprzętach, gdzie jeden nawet podpięty bezposrednio do sieci. Namco jak narazie nic z tym nie robi i coś czuje że szybko nie zrobią. Edytowane 17 kwietnia 2016 przez Dr.Czekolada 1 Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 17 kwietnia 2016 Opublikowano 17 kwietnia 2016 Dobrze ze zrobiles edit posta bo juz szpagat lecial. Kolegów z familokow też sprzedajesz na psach? Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 17 kwietnia 2016 Opublikowano 17 kwietnia 2016 (edytowane) Ja nawet online nie mogę wejść bo gram w niedoje.baną wersje beta zwaną PC say more bo mam 20h na pc i 0 problemów aludzi online multum . Kobik graj bez odpowiednika humanity tej części czyli żaru w polskiej wersji. Przecież wtedy nikt cię nie atakuje W czym problem sam jak muszę miejscówkę trudną oczyścić jak umrę czasem nie przywracam tego ognia aby w spokoju pozbierać itemy? No chyba że ty non stop coop. Zdradzę ci sekret ta gra ma taki fajny mechanizm jak przyzywasz kogoś do pomocy to wzrasta i to wielokrotnie szansa że ktoś cię najedzie Mnie w sumie prawie tylko komp najeżdża ale jak w jolly pomagałem komuś prawie zawsze zanim na bossa trzeba było jeden lub dwa phantomy zabić. Jak koniecznie chcesz w coopie grę przejść poczekaj może miesiąc a wtedy ci co zostaną będą najeżdżać na wyższym soul level Edytowane 17 kwietnia 2016 przez blantman Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 17 kwietnia 2016 Opublikowano 17 kwietnia 2016 (edytowane) Traktuje jako dobry fan w coopie. ornit spoko. Jak lubisz gwalcic meskie poslady to Twoja sprawa ale pedalowania nie toleruje. Takie tam. Ledwo wlazlem na mapke (sam) i yeb juz jakis patafian. Gralem w calosc DkS 2 i Blooda i tyle nalotow nie bylo w obu tytulach. Ale spoko kazda pisda do zaoarania. Edytowane 17 kwietnia 2016 przez KoBik 2 Cytuj
Gość ragus Opublikowano 17 kwietnia 2016 Opublikowano 17 kwietnia 2016 Pytanie, może głupie, może mądre, nie wiem. Gram sobie mieczem i tarczą, które ulepszyłem na tyle, że w sumie statsy mają lepsze niż wszystko co znajduje. Nie dziwne, skoro ulepszam podstawowy ekwipunek, no ale właśnie - nie tracę czasu ulepszając właśnie go? Na razie na ten miecz nie narzekam, ale czy nie lepiej będzie olać ten miecz i iść w coś innego? A może nie koniecznie? Cytuj
messer88 7 001 Opublikowano 17 kwietnia 2016 Opublikowano 17 kwietnia 2016 U mnie to wygląda tak że szybko zmieniłem claymore na zweihandera ze względu na większe obrażenia, później znalazłem BKSa i z kolejnym apgrejdem będzie już lepszy od zwei pod względem damage. Shardów do ulepszania zwykłych broni jest SPORO tak więc możesz sobie spokojnie porobić kilka broni na wyższe poziomy. 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Andżej 2 268 Opublikowano 17 kwietnia 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 17 kwietnia 2016 (edytowane) dzisiaj w anor londo jakiś ku.tas mnie najechał, jak napierdzielalem sie w tych kanałach z dwoma "krokodylami" (chyba najciezsza walka jak dla mnie), już jednego zalatwilem, drugiego zacząłem ciorać, szło mi jak nigdy dotąd (wczesniej chyba z 10 razy probowalem, aż wkoncu zuzylem ember, żeby miec ten kawałek więcej zycia) a tu ten kutas fioletowy na drabinie zjezdza i mnie backstabuje, mysllalem ze wyjde z siebie. ale to byl jakis fucktard lamus, bo udało mi sie rozwalic drugiego krokodyla i jak mu odwinąłem z mojego FUME ULTRA KU.RWA GREAT SWORD to został z 1/5 hp. oczywiscie spierdzielil sie uleczyc i tak w kółko - jeden mój celny strzał i gosciu sie chwiał na nogach. jak mu sie estusy skonczyly to wlazl na drabine (jedyna droga powrotna) i mi blokował droge spychając mnie w dół i tak chyba przez 10 minut pisda yebana. to mysle zaczekam sobie na niego pod drabiną, mam czas. to ten ch uj specjalnie wlazil na samą góre i jak juz myslalem ze sie chce trzaskac na górze to ten znowu na nią wlazil i mnie blokowal. i tak kilka razy. wkoncu usiadlem sobie pod drabiną i czekam az sam sobie pójdzie. a tu nagle yeb - gościu chyba chcial poprowokować znowu i jak zchodzil na drabine to spadł xd a teraz najlepsze: gosciu nazywał sie PraiseTheSun edit: taka sprawa, są jacyś swiatowo znani wymiatacze w serie souls-like? tak jak np shinobier był w ninja gaiden ? Edytowane 17 kwietnia 2016 przez Andżej 11 Cytuj
Dr.Czekolada 4 496 Opublikowano 17 kwietnia 2016 Opublikowano 17 kwietnia 2016 say more bo mam 20h na pc i 0 problemów aludzi online multum . Nie no wierzę. Widziałem zresztą gameplay'e ludzi jak ciorają na pc. Niektórzy mają takie problemy jak właśnie ja i nie wiadomo jak na razie z czego to wynika. W poprzednich częściach wszystko chodziło jak w zegarku. Gram sobie mieczem i tarczą, które ulepszyłem na tyle, że w sumie statsy mają lepsze niż wszystko co znajduje. Nie dziwne, skoro ulepszam podstawowy ekwipunek, no ale właśnie - nie tracę czasu ulepszając właśnie go? Na razie na ten miecz nie narzekam, ale czy nie lepiej będzie olać ten miecz i iść w coś innego? A może nie koniecznie? Nie bój się pakować w bronie które lubisz, potem i tak będziesz miał w brud gemów na to. Kuriozalnie Longsword jest bardzo dobry i podpakowanym spokojnie powinieneś dać radę przejsć grę. btw To profilowe xd Cytuj
Hendrix 2 731 Opublikowano 17 kwietnia 2016 Opublikowano 17 kwietnia 2016 Co do najazdów i ogólnie covenantów: pierścienie i czary są potrzebne do platyny, a niektóre ukryte są za nagrodami od covenantów właśnie. Niby wszystko da się wyfarmić od wrogów, ale te itemy mają bardzo niski drop rate. Cytuj
Czezare 1 499 Opublikowano 17 kwietnia 2016 Opublikowano 17 kwietnia 2016 dzisiaj w anor londo jakiś ku.tas mnie najechał, jak napierdzielalem sie w tych kanałach z dwoma "krokodylami" (chyba najciezsza walka jak dla mnie), już jednego zalatwilem, drugiego zacząłem ciorać, szło mi jak nigdy dotąd (wczesniej chyba z 10 razy probowalem, aż wkoncu zuzylem ember, żeby miec ten kawałek więcej zycia) a tu ten kutas fioletowy na drabinie zjezdza i mnie backstabuje, mysllalem ze wyjde z siebie. ale to byl jakis fucktard lamus, bo udało mi sie rozwalic drugiego krokodyla i jak mu odwinąłem z mojego FUME ULTRA KU.RWA GREAT SWORD to został z 1/5 hp. oczywiscie spierdzielil sie uleczyc i tak w kółko - jeden mój celny strzał i gosciu sie chwiał na nogach. jak mu sie estusy skonczyly to wlazl na drabine (jedyna droga powrotna) i mi blokował droge spychając mnie w dół i tak chyba przez 10 minut pisda yebana. to mysle zaczekam sobie na niego pod drabiną, mam czas. to ten ch uj specjalnie wlazil na samą góre i jak juz myslalem ze sie chce trzaskac na górze to ten znowu na nią wlazil i mnie blokowal. i tak kilka razy. wkoncu usiadlem sobie pod drabiną i czekam az sam sobie pójdzie. a tu nagle yeb - gościu chyba chcial poprowokować znowu i jak zchodzil na drabine to spadł xd a teraz najlepsze: gosciu nazywał sie PraiseTheSun edit: taka sprawa, są jacyś swiatowo znani wymiatacze w serie souls-like? tak jak np shinobier był w ninja gaiden ? Buhahaha!Fajne story. Uśmiałem się jak norka! Cytuj
Rayos 3 202 Opublikowano 17 kwietnia 2016 Opublikowano 17 kwietnia 2016 edit: taka sprawa, są jacyś swiatowo znani wymiatacze w serie souls-like? tak jak np shinobier był w ninja gaiden ? Jest taki jeden, Żerom 1 Cytuj
Masorz 13 265 Opublikowano 17 kwietnia 2016 Opublikowano 17 kwietnia 2016 Godzinę temu zabiłem papierza i jego świtę Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 17 kwietnia 2016 Opublikowano 17 kwietnia 2016 walka łatwa tylko grubasy miały dużo życia pewno biskupi Cytuj
Hendrix 2 731 Opublikowano 17 kwietnia 2016 Opublikowano 17 kwietnia 2016 @MasorzTo nie był papież tylko Archidiakon, ale z Papieżem będziesz jeszcze walczył :v Cytuj
Jerome 1 181 Opublikowano 17 kwietnia 2016 Opublikowano 17 kwietnia 2016 Prawda, ze piekny miecz? Cudo Cytuj
Wredny 10 141 Opublikowano 17 kwietnia 2016 Opublikowano 17 kwietnia 2016 (edytowane) Wie ktoś, gdzie (jeśli w ogóle występuje) można znaleźć Black Knight Halberd? Bo znalazłem parę Twinkling Titanite (znalazłem Katedrę, dzięki za wskazówki) i tak chomikuję na jakąś godną broń EDIT: @Jerome - fajne żelastwo, wygląda jak jakiś custom-made, przez te brzegi to pewnie bleeding wrzuca, czy nie? Edytowane 17 kwietnia 2016 przez WrednyPL Cytuj
Andżej 2 268 Opublikowano 17 kwietnia 2016 Opublikowano 17 kwietnia 2016 jerom co to za sprzęt? Cytuj
Ptasiek 8 Opublikowano 17 kwietnia 2016 Opublikowano 17 kwietnia 2016 Co daje atak i skalowanie w tarczach? W mojej tarczy przy upgrade`ach zwieksza się tylko atak fizyczny i równowaga. To 2 chyba odpowiada za ilość staminy która spada przy każdym przyjętym na tarczę ciosie. W które czary się warto bawić jako wsparcie? Mam 8 int i z 14 wiary. Cytuj
Hendrix 2 731 Opublikowano 17 kwietnia 2016 Opublikowano 17 kwietnia 2016 @AndżejMorion Blade, nagroda za jeden z questów. Dokładnie za quest od Yurii - npc pojawiającego się po wykonaniu innego questa z Yoelem i Dark Sigilem. Cytuj
Jerome 1 181 Opublikowano 17 kwietnia 2016 Opublikowano 17 kwietnia 2016 To legendarny Morion Blade z Demonsow, tylko tutaj wyglada inaczej. Mimo, ze zrobilem go na maxa to nie powalcze nim w tej chwili bo scaling C do STR i D do DEX. Ma Bleed w bonusie i jest to idealna bron pod Hyper Mode, bo przy 30% zycia lub mniej zwieksza swoja moc o 60% jak dobrze pamietam. W kombinacji z Red Tearingiem ladnie moze zaskoczyc Cytuj
Shen 10 592 Opublikowano 17 kwietnia 2016 Opublikowano 17 kwietnia 2016 Wie ktoś, gdzie (jeśli w ogóle występuje) można znaleźć Black Knight Halberd? Bo znalazłem parę Twinkling Titanite (znalazłem Katedrę, dzięki za wskazówki) i tak chomikuję na jakąś godną broń EDIT: @Jerome - fajne żelastwo, wygląda jak jakiś custom-made, przez te brzegi to pewnie bleeding wrzuca, czy nie? dzis znalazlem w lokacji z jednym bossem Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi