Skocz do zawartości

Dark Souls III

Gość mate5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja zje.bałem bo dusze Vordta zmarnowalem na jego broń zamiast piercionek, który regeneruje zycie jak w Bloodbornie po atakach. Ktoś go używał jest za czym płakać?

Opublikowano

Ja zje.bałem bo dusze Vordta zmarnowalem na jego broń zamiast piercionek, który regeneruje zycie jak w Bloodbornie po atakach. Ktoś go używał jest za czym płakać?

25hp co kilka hitow, imo nie warto

Opublikowano

Ja używam i w sumie nie bardzo widzę by działał :dunno:

Bo z tego co czytam conajmniej 6-7 hitów trzeba zrobić, żeby wpadło odnawianie życia czyli w sumie nie wart zachodu ten pierscionek.

Opublikowano

Pierścień opłaca się tylko przy używaniu pary sztyletów - tylko pve. Generalnie jest masa lepszej "biżuterii", za to do platynki wszystkie ringi są potrzebne - również te z NG+ i NG++, więc okazji do zdobycia duszy z bossa nie braknie :v

Opublikowano (edytowane)

I tak trzeba robić ng+'sy jak ktoś chce trofiki. Większość rzeczy z bossów nawet mnie nie zainteresowało ale w tej części postanowiłem nie być ci.pa i zamiast marnować na dusze to wszystkie porobię na jakieś itemy tym bardziej że zdobyć dusze w tej części to jak ukraść lizaka bezdomnemu.

http://www.pastemagazine.com/articles/2016/04/ranking-every-dark-souls-iii-boss-from-easiest-to.html

Lista wszystkich bossów w kolejności od najłatwiejszych wedle tej strony. Trochę śmiechłem z kolejności jaką podaje gościu no ale każdy ma prawo do swojej opinii.

Edytowane przez Dr.Czekolada
Opublikowano

Dobra ch.j wciagnalem sie... design niszczy. To chyba najlepsza czesc pod katem designerskim. Chociaz w dwojke nie gralem.

No w jedynkę tyle pograłeś, że możesz referaty pisać. Pokonać gargulce i zabić w dzwon to żaden wyczyn, a designu nie da się oceniać nie zobaczywszy całej gry. 

Opublikowano

Jedynka jeśli chodzi o konstrukcję świata, nadal niedościgniona.

dokladnie, geniusz. chcialbym zresetowac pamiec i zagrac w to jeszcze raz i miec to uczucie 'wtf' jak trafilem z za(pipi)a spowrotem na start. Wszystko swietnie przemyslane i polaczone ze soba.

Bloodoborne ma lepszy design moim zdaniem.

to taki mix Dark Souls z Bloodborne, wiesniacy z widlami i rycerze. Tarcze niby wrocily, ale rozgrywka imo szybsza niz w poprzednich soulsach. To chyba bedzie moja ulubiona czesc zaraz po jedynce.
Opublikowano

Konstrukcja swiata jest na bardzo wysokim poziomie, skroty sa fenomenalne, miejscowki maja plynne i realne przejscia, wiec slowa typu "niedoscigniona" sa troche na wyrost moim zdaniem. Na pewno w jedynce jest wciaz lepiej, ale bez przesady. Jesli chodzi zas o caloksztalt, Darki 3 zdecydowanie sa moimi ulubionymi.

• Plusik 2
Opublikowano (edytowane)

Wszystko tak naprawdę kwestia gustu są tu tacy którzy preferują design dwójki. Powiedziałbym że Trójka ma najbardziej spójny świat ze wszystkich Soulsów. Czuć że z jednej lokacji przechodzimy do kolejnej, a nie teleportujemy się do kompletnie innego uniwersum. Ilość szczegółów i detali poniektórych większych lokacji jest nawet oszałamiająca. Oczywiście dla kogoś kto ograł BB pewnie nie zrobi takiego wrażenia. Dla mnie trójka ma coś z każdej części, nawet z Demon'sów i pięknie zwieńcza serię.

Edytowane przez Dr.Czekolada
Opublikowano

Btw na PS4 narazie nie spotkacie Żeroma bo zapomniał hasła do konta xD