Kazub 4 585 Opublikowano 20 kwietnia 2016 Opublikowano 20 kwietnia 2016 zwieksz o (albo maks do 10) i wpadnie od razu mocny kandydat na najchuyowszy tip ever 1 Cytuj
Masorz 13 216 Opublikowano 20 kwietnia 2016 Opublikowano 20 kwietnia 2016 zwieksz o (albo maks do 10) i wpadnie od razu mocny kandydat na najchuyowszy tip ever Nom. To już lepiej założyć głowę mimika albo używać złotych monet. Cytuj
messer88 6 590 Opublikowano 20 kwietnia 2016 Opublikowano 20 kwietnia 2016 Plus jeszcze ring który zwiększa item discovery, i Crystal sage rapier w łapę. Cytuj
easye 3 390 Opublikowano 20 kwietnia 2016 Opublikowano 20 kwietnia 2016 (edytowane) Nie zwracalem na to uwagi, skoro i tak mozna 5 razy zmienic wszytskie statystyki i przypisac je jak nam sie tylko podoba. Edytowane 20 kwietnia 2016 przez easye Cytuj
Rayos 3 182 Opublikowano 20 kwietnia 2016 Opublikowano 20 kwietnia 2016 (edytowane) zwieksz o (albo maks do 10) i wpadnie od razu mocny kandydat na najchuyowszy tip ever Nom. To już lepiej założyć głowę mimika albo używać złotych monet. zlote monety mi huia dały, miałem 3 i za każdym razem nic mi nie wypadło Myślałem o mimiku, ale nie mam pojęcia skąd ją zdobyć ale do tej pory mi nie wypadł no nic, dziś mam trochę więcej czasu, więc mogę dłużej pofarmić, może wypadnie reszta względnie szybko Edytowane 20 kwietnia 2016 przez Rayos Cytuj
Banny 2 656 Opublikowano 20 kwietnia 2016 Opublikowano 20 kwietnia 2016 Gdzie najlepiej zostawić swój znak by pofarmić w sun bros? Cytuj
Rayos 3 182 Opublikowano 20 kwietnia 2016 Opublikowano 20 kwietnia 2016 (edytowane) przed Vordtem albo drzewem ew. najeżdzaj innych, jak jesteś sunbrosem i najeżdzasz graczy, to dotajesz sunlighta za pokonanie hosta Edytowane 20 kwietnia 2016 przez Rayos Cytuj
bid0n 3 Opublikowano 20 kwietnia 2016 Opublikowano 20 kwietnia 2016 Jest jakiś ring który pozwala nośić cięższe itemki i zwiększa wigor? Cytuj
teddy 6 898 Opublikowano 20 kwietnia 2016 Opublikowano 20 kwietnia 2016 Gdzie najlepiej zostawić swój znak by pofarmić w sun bros? Praktycznie wszędzie, pamiętaj tylko, że matchmacking patrzy na level, poziom upgradu broni (założonej i trzymanej w inventory) i chyba poziom upgradu estusów. To ostatnie wynika z własnego doświadczenia podczas robienia twinka Cytuj
messer88 6 590 Opublikowano 20 kwietnia 2016 Opublikowano 20 kwietnia 2016 Jest jakiś ring który pozwala nośić cięższe itemki i zwiększa wigor? Jest, idzie go zrobić z jednej duszy. Cytuj
bid0n 3 Opublikowano 20 kwietnia 2016 Opublikowano 20 kwietnia 2016 Jest jakiś ring który pozwala nośić cięższe itemki i zwiększa wigor? Jest, idzie go zrobić z jednej duszy. W jakim etapie gry dostajemy możliwość tworzenia itemków z dusz bossów? Cytuj
Banny 2 656 Opublikowano 20 kwietnia 2016 Opublikowano 20 kwietnia 2016 (edytowane) Po ubiciu drzewa ja chyba miałem przed? Co do rad, dzieki panowie. Przed Vordtem to znaczy gdzie - przed drzwiami do bossa czy przy 1 ognisku? @ racja Edytowane 20 kwietnia 2016 przez Banny Cytuj
Rayos 3 182 Opublikowano 20 kwietnia 2016 Opublikowano 20 kwietnia 2016 Po ubiciu drzewa ja chyba miałem przed? Co do rad, dzieki panowie. Przed Vordtem to znaczy gdzie - przed drzwiami do bossa czy przy 1 ognisku? przed drzwiami do bossa. Przed ubiciem drzewa nie mogłeś mieć, po bo jego ubiciu dostajesz piec transpoztycyjny ktory dajesz karzelkowi na tronie w firelink i wtedy mozesz zamieniac dusze bossow na itemy 1 Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 20 kwietnia 2016 Opublikowano 20 kwietnia 2016 (edytowane) Jest jakiś ring który pozwala nośić cięższe itemki i zwiększa wigor? Pierscień Havla, dusza potrzebna do jego stworzenia jest na bagnach. A mi dropnąl po 30tym razie je.bania Dark Sword ponoć mocno OP a przynajmniej przed patchem był heh Edytowane 20 kwietnia 2016 przez _Be_ Cytuj
Brolin 328 Opublikowano 20 kwietnia 2016 Opublikowano 20 kwietnia 2016 A że tak się zapytam, czytacie notatki zostawiane przez innych graczy? Bo ja na początku tak robiłem, głównie dla bekowych komentarzy, ale z czasem zdradzały coraz więcej motywów mających zaskoczyć/przestraszyć/o sekretach; zaczęło to psuć radochę z samodzielnego odkrywania świata i je odpuściłem. Ja zawsze czytam i sam też zostawiam - to w końcu nieodłączna część tego świata. Nie wiem, co one takiego niby zdradzają, że niby zaraz będzie ognisko? Że "monster ahead"? Nigga please... To w końcu Dark Souls - normalne, że zaraz będzie ognisko, albo monster. A takie ostrzegające przed mimikiem, albo "beware of left" uważam za bardzo przydatne - co to za radocha wyłapać w ryj od skitranego za rogiem mobka? No i niby jak bez tych podpowiedzi miałbym wpaść na sposób walki z Yhornem? Samo From Software umieściło tam podpowiedź. Przypuszczałem, że zdania będą podzielone Dla mnie jednak jest radocha dostać w ryj od skitranego mobka abym miał nauczkę aby bardziej w przyszłości uważać. Uznałem, że najlepszym podejściem co do notatek to czytać je w ostateczności, jak jest jakiś problem nie do zrobienia, jak przykład podałeś. Wszystko inne czego sam nie odkryję można zostawić na NG+. Cytuj
Stillo116 94 Opublikowano 20 kwietnia 2016 Opublikowano 20 kwietnia 2016 Dark Souls 3 to pierwsze Soulsy w które odważyłem się grać dłużej niż godzine... i tak sobie ide z moim mieczykiem i tarczą i próbuje tłuc... ubiłem wczoraj Vordta (po 4 próbie poszło mi lepiej niż sie spodziewałem) i dzisiaj będę sobie brnął powoli dalej w miedzyczasie siedze i czytam o czym piszecie, otwieram spoilery, oglądam screeny... Jak wy to robicie? Dla mnie to jakaś totalna magia o czym tu piszecie Ogólnie jako totalny noob jaram się gierką Cytuj
Shen 9 693 Opublikowano 20 kwietnia 2016 Opublikowano 20 kwietnia 2016 Jest jakiś ring który pozwala nośić cięższe itemki i zwiększa wigor? Pierscień Havla, dusza potrzebna do jego stworzenia jest na bagnach. A mi dropnąl po 30 razie Dark Sword ponoć mocno OP z odpowiednim gemem fajnie sie skaluje z sila Cytuj
Banny 2 656 Opublikowano 20 kwietnia 2016 Opublikowano 20 kwietnia 2016 (edytowane) A ja czytam notatki, sam pisze również. Oceniam często, najczęściej pozytywnie - akurat moze autor walczy z bossem to mu się estus przyda Edytowane 20 kwietnia 2016 przez Banny 1 Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 20 kwietnia 2016 Opublikowano 20 kwietnia 2016 (edytowane) w miedzyczasie siedze i czytam o czym piszecie, otwieram spoilery, oglądam screeny... Jak wy to robicie? Dla mnie to jakaś totalna magia o czym tu piszecie Orałbyś tyle godzin co większość wymiataczy to też byś ogarniał. Ale nie łam się i graj dalej. Jest jakiś ring który pozwala nośić cięższe itemki i zwiększa wigor? Pierscień Havla, dusza potrzebna do jego stworzenia jest na bagnach. A mi dropnąl po 30 razie Dark Sword ponoć mocno OP z odpowiednim gemem fajnie sie skaluje z sila z jakim? Edytowane 20 kwietnia 2016 przez _Be_ Cytuj
Shen 9 693 Opublikowano 20 kwietnia 2016 Opublikowano 20 kwietnia 2016 chyba heavy, w robocie siedze i nie mam jak sprawdzic, daje A na str Cytuj
Brolin 328 Opublikowano 20 kwietnia 2016 Opublikowano 20 kwietnia 2016 A ja czytam notatki, sam pisze również. Oceniam często, najczęściej pozytywnie - akurat moze autor walczy z bossem to mu się estus przyda No bez kitu, że jak kogoś notatka zostanie pozytywnie oceniona to dostaje estusa A za negatywa też coś jest? Cytuj
Stillo116 94 Opublikowano 20 kwietnia 2016 Opublikowano 20 kwietnia 2016 w miedzyczasie siedze i czytam o czym piszecie, otwieram spoilery, oglądam screeny... Jak wy to robicie? Dla mnie to jakaś totalna magia o czym tu piszecie Orałbyś tyle godzin co większość wymiataczy to też byś ogarniał. Ale nie łam się i graj dalej. Nie łamię się na tyle grania pozwolić sobie nie moge... Jestem zadowolony ze swoich małych osiągnięć Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 20 kwietnia 2016 Opublikowano 20 kwietnia 2016 A ja czytam notatki, sam pisze również. Oceniam często, najczęściej pozytywnie - akurat moze autor walczy z bossem to mu się estus przyda No bez kitu, że jak kogoś notatka zostanie pozytywnie oceniona to dostaje estusa A za negatywa też coś jest? Nie estusa a trochę życia przywraca. Dzięki Shen sprawdze potem na chacie czy mam tego gema. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi