blantman 5 780 Opublikowano 20 kwietnia 2016 Opublikowano 20 kwietnia 2016 hehe kurna pokonałem bossa w katedrze poncjusza i lece dalej. Patrzę napis ukryta ściana no to ciach i o drabina. No to co złego może być na dole tak długiej drabiny nic prawda? prawda .... ? NA dole dostałem pierwszy w grze porządny gang bank . Zostałem kilkukrotnie zmasakrowany. 1,5 h później udało się zabić jednego. A potem już z górki. (pipi)a co za walka. Po takim wyzwaniu czas na urlop od dark souls 3 ale zasłużony. Wszystko solo i do tego w tej wierzy non stop mnie nachodzili chyba to stałe miejsce pvp. Tak czy siak pełna kulturka jak dwóch na raz wpadło to jeden siadał i czekał aż zdrugim załatwię sprawę. Nie było 2 na jednego. Raz chciało mnie 2 na raz zaatakować to ja wybiegłem to tych z ognistymi kulami i miałem w pogotowiu nasionko giganta Ale byli zdziwieni . Wiem że jeszcze dużo przed mną ale myślę że połowę gry mam za sobą i po 25 h mogę stwierdzić jedno. To dla mnie NAJLEPSZE Soulsy. Cytuj
D.B. Cooper 3 079 Opublikowano 20 kwietnia 2016 Opublikowano 20 kwietnia 2016 pograłem dziś ze dwie godzinki, póki co wszędzie latam z podniesioną tarczą, boję się wyłapać znienacka nie mam kiedy usiąść na dłużej, może w weekend Cytuj
Rayos 3 202 Opublikowano 20 kwietnia 2016 Opublikowano 20 kwietnia 2016 (edytowane) a ja odkryłem skrót do posiadazca mojego seta, moglem dzieki temu zaoszczedzic z pol godziny gry EDIT Stróże Otchłani padli bez problemu, ale bardzo mi się podobały te efekty ognia Edytowane 20 kwietnia 2016 przez Rayos Cytuj
Wredny 10 133 Opublikowano 20 kwietnia 2016 Opublikowano 20 kwietnia 2016 Stróże Otchłani padli bez problemu, ale bardzo mi się podobały te efekty ognia No ja się przyznam wszem i wobec, że znoobiłem i po jakichś dziesięciu nieudanych próbach, wezwałem pomagiera... Powiem tylko, że żałuję i że już nigdy więcej, bo satysfakcji z tego nie miałem żadnej - wolę zapomnieć o tej walce... Każdego następnego walę solo, choćby i miało mi to zająć 100 prób. Ten boss w Smouldering Lake to jakieś nieporozumienie - zwykłe moby stanowią większe wyzwanie. Ale te wszystkie martwe Asylum Demony i Taurusy robią klimat, nie powiem 1 Cytuj
Rayos 3 202 Opublikowano 20 kwietnia 2016 Opublikowano 20 kwietnia 2016 aha, czyli nadal w swiatku soulsow jestem noobem, bo jak widze summon npc to z niego korzystam? Cytuj
Fanek 677 Opublikowano 20 kwietnia 2016 Opublikowano 20 kwietnia 2016 Gdzie znalezc klucz do zamknietego na dole pomieszczenia w zielonych lochach ? (te z poison i mobami co wysysaja życie) Te klucz od kogoś sie dostaje, kupuje czy jest do znalezienia gdzieś w tych loachach? Wydawało mi sie, że wszystko tam przeszukałem dosyć dokładnie Cytuj
easye 3 451 Opublikowano 20 kwietnia 2016 Opublikowano 20 kwietnia 2016 na pewno sie go znajduje. Cytuj
Rayos 3 202 Opublikowano 20 kwietnia 2016 Opublikowano 20 kwietnia 2016 (edytowane) lol, katakumby doslownie przeszedlem w pol godziny godzinke. o.O na pewno coś ominąłem, ale i tak... wielkiego pokonałem za 1 razem, chociaż był stres jak przyszpilił mnie już do ściany, a ja miałem ostatniego estusa. Na dodatek postanowił rzygnąć zabijającą mgła, więc w ostatniej chwili uratowałem się estusem Szybko wyczyscilem obstawę i na(pipi)iałem nerwowo po ręce, w ostatniej chwili go zabiłem also zabiłem drugiego demona, który cholernie mi kogoś przypominał ^_^ Edytowane 20 kwietnia 2016 przez Rayos Cytuj
Wredny 10 133 Opublikowano 20 kwietnia 2016 Opublikowano 20 kwietnia 2016 (edytowane) Ludziska, ponawiam pytanie - jak dostać się do tej błyskotki za kratami u stop giganta w Irythyll Dungeon? Macie nawet filmik, gdzie gościu ma w tytule "100% walktrough", ale oczywiście tego nie zebrał, bo go szczury tam dojechały (rzeczony fragment 23:05), a później zapomniał najwyraźniej. Edytowane 20 kwietnia 2016 przez WrednyPL Cytuj
Qjon 276 Opublikowano 20 kwietnia 2016 Opublikowano 20 kwietnia 2016 O ile dobrze pamiętam, to jest tam tylko Covetous Gold Serpent Ring. Z ogniska Profaned Capital zjeżdżasz tą mniejszą, centralną drabinką na sam dół i idziesz jedyną dostępną ścieżką hen hen do lokacji, gdzie masz bagno nakładające status Toxic i małą kapliczkę z tymi hipopotamami z rękami zamiast głów®. Na jej dachu będzie miejsce, gdzie trzeba przeskoczyć do dziury w ścianie obok (dość widoczne, zresztą pewnie będą w okolicy podpowiadające pomarańczowe wiadomości. Dalej dość oczywista droga poprowadzi cię do celu. 1 Cytuj
Hendrix 2 731 Opublikowano 20 kwietnia 2016 Opublikowano 20 kwietnia 2016 Jest tam też: Siegward, jeśli robiliśmy regularnie jego quest. Po uwolnieniu z lochów daje Titanite Slaba. Cytuj
Jerome 1 181 Opublikowano 20 kwietnia 2016 Opublikowano 20 kwietnia 2016 Ten boss w Smouldering Lake to jakieś nieporozumienie - zwykłe moby stanowią większe wyzwanie. Ale te wszystkie martwe Asylum Demony i Taurusy robią klimat, nie powiem Mowisz o moim przyjacielu? Miejcie szacunek dla nas... Praise the Dark! Cytuj
Dr.Czekolada 4 496 Opublikowano 20 kwietnia 2016 Opublikowano 20 kwietnia 2016 Zaraz będę masował mu oko moim chaos bladem na ng+ <3 1 Cytuj
Jerome 1 181 Opublikowano 21 kwietnia 2016 Opublikowano 21 kwietnia 2016 Chaos Blade pochodzi wlasnie z tamtych rejonow Cytuj
wet_willy 2 211 Opublikowano 21 kwietnia 2016 Opublikowano 21 kwietnia 2016 Dobra NG+ poszło mam póki co wszystkie Ringi machnę jutro moze NG++ i powinna wpaść platynka. Cytuj
Fanek 677 Opublikowano 21 kwietnia 2016 Opublikowano 21 kwietnia 2016 Przeczytałem coś takiego: "oglądałem własnie filmik, że koles wszystko pakuje w luck i ma wszystkie bossy na 2-3 hity wtf????" Ktoś coś słyszał o tym, fake info? Pany i ten mój kluczyk, ktoś pamięta gdzie go szukać? Gdzie znalezc klucz do zamknietego na dole pomieszczenia w zielonych lochach ? (te z poison i mobami co wysysaja życie) Te klucz od kogoś sie dostaje, kupuje czy jest do znalezienia gdzieś w tych loachach? Wydawało mi sie, że wszystko tam przeszukałem dosyć dokładnie Cytuj
stoodio 2 096 Opublikowano 21 kwietnia 2016 Opublikowano 21 kwietnia 2016 Ten klucz jest w lochach ale w niedostępnej z tego poziomu komnacie - zdobywasz go poprzez kolejna miejscówkę (która łączy się w pewnym miejsc z lochami). 1 Cytuj
easye 3 451 Opublikowano 21 kwietnia 2016 Opublikowano 21 kwietnia 2016 Dobra NG+ poszło mam póki co wszystkie Ringi machnę jutro moze NG++ i powinna wpaść platynka.Gesty da sie wyuczyc za 1 przejsciem ? Cytuj
bokser 63 Opublikowano 21 kwietnia 2016 Opublikowano 21 kwietnia 2016 (edytowane) Platynka zdobyta. Gra mega teraz czas na PvP https://youtu.be/b0C_BhZl7us Tutaj macie moje poradniki i wszystkie walki z bossami w pierwszym przejściu(każdy boss solo) Za tydzień zabieram się za poradnik do trofeów http://www.youtube.com/playlist?list=PLiLzyVUuZ7za-GPiTBQxUe5RgPN15NBcc http://www.youtube.com/playlist?list=PLiLzyVUuZ7zY11nvbx6q4ROHs2c4HMlEs Edytowane 21 kwietnia 2016 przez bokser 7 Cytuj
easye 3 451 Opublikowano 21 kwietnia 2016 Opublikowano 21 kwietnia 2016 Zeby zdobyc calaka trzeba 3 razy przejsc gre, czy wystarczy 2 ? Wrzuc poradnik jak juz skonczysz. Cytuj
bokser 63 Opublikowano 21 kwietnia 2016 Opublikowano 21 kwietnia 2016 3 razy. Ringi na +2 są na NG+2 Cytuj
Brolin 328 Opublikowano 21 kwietnia 2016 Opublikowano 21 kwietnia 2016 A że tak się zapytam, czytacie notatki zostawiane przez innych graczy? Bo ja na początku tak robiłem, głównie dla bekowych komentarzy, ale z czasem zdradzały coraz więcej motywów mających zaskoczyć/przestraszyć/o sekretach; zaczęło to psuć radochę z samodzielnego odkrywania świata i je odpuściłem. Mam podobnie, nawet spoilery czasem czytam bo i tak z nich nic nie kumam. Spoilery tutaj przeważnie trudno do czegokolwiek odnieść, samych określeń/nazw się nie kojarzy dlatego to jest spoks. W grze jak jest przed nosem napisane co zrobić to inna bajka. Jestem trochę zawiedziony znikomą częstotliwością występowania bossów, doszedłem do bagien i od czasu Vordta nie było żadnego, tylko jakiś prosty mini boss na dole w kościele. Cytuj
Banny 2 657 Opublikowano 21 kwietnia 2016 Opublikowano 21 kwietnia 2016 Teraz będziesz miał 2 do wyboru Cytuj
Rayos 3 202 Opublikowano 21 kwietnia 2016 Opublikowano 21 kwietnia 2016 (edytowane) Jestem trochę zawiedziony znikomą częstotliwością występowania bossów, doszedłem do bagien i od czasu Vordta nie było żadnego, tylko jakiś prosty mini boss na dole w kościele. Akurat dobrze, że tym razem poszli w jakość a nie ilość jak w DkS2. Ominąłeś drzewo A teraz jesteś na bagnach, czy w zalanym lesie, czyli Road of Sacrifice? Edytowane 21 kwietnia 2016 przez Rayos Cytuj
wet_willy 2 211 Opublikowano 21 kwietnia 2016 Opublikowano 21 kwietnia 2016 Eeeee jak jesteś na Road of Sacrifice to już przyszedłeś obok jednego z Bossow a w RoF masz kolejnego. Ja (pipi)ie jak wy gracie xD? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi