Skocz do zawartości

Dark Souls III

Featured Replies

Opublikowano

Też smiechłem z tego :yao: 

W Undead Settlement nie idź mostem w prawo to znajdziesz bossa

• Odpowiedzi 4,5 tys.
  • Wyświetleń 434,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Dobra! Pograłem już wczoraj całkiem konkretnie [na liczniku ponad 10h] więc myślę że można już coś skrobnąć. Bez spoilerów.   Zacznę może od tego że gra wciąż łapie za jaja i nie puszcza, nie czuć t

• Soulsy w formie cyfrowej? A fuj...     Brakuje mi jeszcze japońskich Demonów...

• Postanowiłem pobawić się trochę w roleplaying i przedstawiam swoją postać z dzisiaj:   Jezus Chrystus stąpił do Lothric, pakuje oczywiście we Wiarę i czynienie cudów. Postać nastawiona na kooperac

Opublikowano

Przeciez tutaj pratycznie kazda lokacja ma bossa. Chyba tylko w wiezieniu nikogo nie bylo, ale co z tego, pozniej jest ich nawet 2 na level.

Opublikowano

boże, skończyłem te katakumby. a gdzie do chu,ja, co się obs,rałem to moje

mój Jason-gimp

S9Pr3CK.jpg

Opublikowano
  W dniu 21.04.2016 o 09:17, ra(pipi) napisał(a):

boże, skończyłem te katakumby. a gdzie do chu,ja, co się obs,rałem to moje

mój Jason-gimp

S9Pr3CK.jpg

Czemu się obsrałeś? sama lokacja jak dla mnie prosta, nie licząc jednego czy dwóch czerwonookich :dunno:. Nadal mam wrażenie, że przebiegłem przez te katakumby i nawet połowy nie zwiedziłem xD. Może to dlatego, że tak dużo czasu spędziłem na bagnach... Jak długo tam siedziałeś? 

Opublikowano

dla mnie żadna lokacja nie jest prosta :cool:

nie wiem ile, ale sporo.

Pokaż ukrytą zawartość

Opublikowano
  W dniu 21.04.2016 o 09:34, ra(pipi) napisał(a):

dla mnie żadna lokacja nie jest prosta :cool:

nie wiem ile, ale sporo.

Pokaż ukrytą zawartość

Tak, ale jeszcze 

Pokaż ukrytą zawartość

nie zwiedziłem, wolałem iść do bossa :). Dziś tam wrócę i polatam trochę jeszcze, bo czuję w kościach, że coś ominąłem, nie lubię tego uczucia, dlatego wczoraj chyba jeszcze z 2h latałem po bagnach szukając ukrytych rzeczy :D 

Opublikowano

noob question:

im wiecej ludków pomaga hostowi w ubiciu bossa, ten boss ma wiecej hp?

farmie na tej tancerce i wczoraj 4 kolesi było, to walczyliśmy długo pomimo wysokich obrazen, a innym razem tylko host i ja i ubiliśmy stwora szybciej (host nie był jakis mega)

Opublikowano

Tak - za każdego ludka pasek życia bossa procentowo się zwiększa.

Opublikowano
  W dniu 21.04.2016 o 08:52, bluber napisał(a):

Też smiechłem z tego :yao:

W Undead Settlement nie idź mostem w prawo to znajdziesz bossa

Ja to się czasami zastanawiam jak ci ludzie dochodzą tak daleko nie wiedząc jak używać rolki czy parry ale tak w ogóle xD. Wczoraj z Bansaiem siedzieliśmy w AP prawie 3h na Dryed Fingers praktycznie większość czasu jeden Invade za drugim po 2 Red/Purple Phantomy nie zginelismy ani razu. Jedyna taktyka Invaderow to szpagat do mobkow co im niezbyt wychodziło z pewnych przyczyn.

Opublikowano

Jak mozesz sobie przyzwac kilku typa na bossa, a sam mozesz usiasc w kacie to co sie dziwic. wczesniej tego nie bylo. Z drugiej strony gra jest bardziej przystepna dla casuali, co pewnie tez troche podkreca sprzedaz. Nadal mozna grac po staremu, tylko ty i boss, wiec wilk syty i owca cala jak to mowia. 

Opublikowano
  W dniu 21.04.2016 o 10:39, Shen napisał(a):

Jak mozesz sobie przyzwac kilku typa na bossa, a sam mozesz usiasc w kacie to co sie dziwic. wczesniej tego nie bylo. Z drugiej strony gra jest bardziej przystepna dla casuali, co pewnie tez troche podkreca sprzedaz. Nadal mozna grac po staremu, tylko ty i boss, wiec wilk syty i owca cala jak to mowia. 

To prawda. Ja tam żadnej satysfakcji nie odczuwam bo zabiciu bossa w co-opie, ale jak ktoś tak lubi to niech ma. 

Opublikowano

Ja już NG++ będę robił jako Jolly Cooperation bo trzymam się levelu 125 i nie mam ochoty się już męczyć.

Opublikowano

Czy na bagnach jest coś ciekawego do zgarnięcia? Nie mogę z tymi...

Pokaż ukrytą zawartość

Opublikowano

Olej je

Opublikowano

Olej tego przy ognisku.

Ten drugi

Pokaż ukrytą zawartość

also

Pokaż ukrytą zawartość

i also

Pokaż ukrytą zawartość

i also

Pokaż ukrytą zawartość

Edytowane przez Rayos

Opublikowano

heh, ja często robię takie suicide rajdy - sprint po świecidełko i ucieczka, kończyło sie różnie :) polecam taki styl życia.

Oczywiście zdaje sobie sprawę, że nie tylko ja tak robię.

Opublikowano

Jak ktoś chce set/bronie Black Knighta to w jednej opcjonalnej miejscówce 

Pokaż ukrytą zawartość

Opublikowano

Messer - pogięło Cię? :)

Pokaż ukrytą zawartość

Opublikowano
  W dniu 21.04.2016 o 11:39, messer88 napisał(a):

Jak ktoś chce set/bronie Black Knighta to w jednej opcjonalnej miejscówce 

Pokaż ukrytą zawartość

teraz mi to mówisz? :P Pewnie gdzieś dużo dalej niż ja jestem teraz, no ale... ;)

@wrednyPL, ja po 5 walce z jednym zabijałem go bez żadnych obrażeń, także tego :lapka: prosty jest, ma prosty schemat ataku

Opublikowano
  W dniu 21.04.2016 o 11:46, WrednyPL napisał(a):

Pokaż ukrytą zawartość

Możesz ich wywabiać jednego po drugim. Nie aggrują się wszyscy razem.

Opublikowano
  W dniu 21.04.2016 o 11:46, WrednyPL napisał(a):

Pokaż ukrytą zawartość

Leję tych knigthów ich własną bronią BKS +5 tak więc nie są bardzo groźni, i wiadomo przecież że nie zaczepiam 4 na raz :)

@Rayos - to już raczej miejsce pod koniec gry. 

Edytowane przez messer88

Opublikowano

Lokacja po katakumbach :banderas: