Bansai 11 198 Opublikowano 21 kwietnia 2016 Opublikowano 21 kwietnia 2016 Wczoraj byl kolejny udany dzien pod znakiem PvP, tym razem bez wiekszego gankowania, a szampanskie 2vs2 / 1vs1 i czasem 3vs2 jak z covenantu random jakis przyszedl pomoc. Najlepsza akcja jak leze sobie gestem, typ robi inwazje, dostaje 2 strzaly od moba i dark spirit destroyed xDDD na party kwik mocny poszedl. 2 Cytuj
Masorz 13 216 Opublikowano 21 kwietnia 2016 Opublikowano 21 kwietnia 2016 (edytowane) Ja się ich bałem tylko na początku Obecnie jestem w Anal Rondo ale jeszcze mam do zaliczenia Smouldering Lake.Wrócić do Ronda w innej scenerii , coś przepięknego Edytowane 21 kwietnia 2016 przez Masorz Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 21 kwietnia 2016 Opublikowano 21 kwietnia 2016 Bansai jak żerom atakujesz typów co ledwo się respią. Fuj. Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 21 kwietnia 2016 Opublikowano 21 kwietnia 2016 No po godzinie zabijania to powoli robilismy sobie wyscigi kto wiecej zabije. W razie czego mozemy sie zmierzyc 1vs1 i pokaze co potrafie A wlasnie, po 2-3 godzinach zabijania bez straty zycia wreszcie chyba zobaczylem jak bardzo mozna sie we krwi ubrudzic: Bardziej sie juz chyba nie da, nawet moja tarcza i bron mialy kolor czerwony. Oczywiscie jak sie wyjdzie z gry lub podejdzie do ogniska to od razu dostajemy efekt Vizir i trzeba zbierac krew na ubraniu od nowa. Cytuj
Masorz 13 216 Opublikowano 21 kwietnia 2016 Opublikowano 21 kwietnia 2016 Człowiek rozszerzenie do chrome'a jeszcze passworda nie odzyskał? Boi się spotkać prawdziwe legendy czy co? Cytuj
Rayos 3 185 Opublikowano 21 kwietnia 2016 Opublikowano 21 kwietnia 2016 byłaby beka z żeroma, jakby mu całe konto przepadło na amen i musiał od nowa w każde soulsy grać i udowadniać, że jest najlepszy Cytuj
Masorz 13 216 Opublikowano 21 kwietnia 2016 Opublikowano 21 kwietnia 2016 I zaś 10 miliardów godzin pod kolumnami. Wczoraj ubiłem Pontiff'a za pierwszym podejściem, level 57 i Great Machete na +7. Dobry jestem? Cytuj
Bigby 4 743 Opublikowano 21 kwietnia 2016 Opublikowano 21 kwietnia 2016 U mnie też kopnął w kalendarz za pierwszym razem. W sumie miał dosyć łatwe do odczytania ataki. A sama walka na duży plus. Cytuj
Bielik 746 Opublikowano 21 kwietnia 2016 Opublikowano 21 kwietnia 2016 Bać się Black Knightow xD Trafić w gurwe. Ja gram w soulsy sobie na lajcie, co na ginąłem się przy Abbys Watchers to moje, ale czarni czy srebrni rycerze to niezbyt wyzwanie według mnie, przynajmniej w 3 bo z tego co pamiętam w 1 z czarnym kmiotem ciężko mi szło. Cytuj
Wredny 9 707 Opublikowano 21 kwietnia 2016 Opublikowano 21 kwietnia 2016 (edytowane) No po godzinie zabijania to powoli robilismy sobie wyscigi kto wiecej zabije. W razie czego mozemy sie zmierzyc 1vs1 i pokaze co potrafie A wlasnie, po 2-3 godzinach zabijania bez straty zycia wreszcie chyba zobaczylem jak bardzo mozna sie we krwi ubrudzic: Bardziej sie juz chyba nie da, nawet moja tarcza i bron mialy kolor czerwony. Oczywiscie jak sie wyjdzie z gry lub podejdzie do ogniska to od razu dostajemy efekt Vizir i trzeba zbierac krew na ubraniu od nowa. Tak patrzyłem na te screeny i sobie mówiłem - kozak ten czarny set, też taki chcę. Ale się później przyjrzałem (i filmik obejrzałem), a to stary dobry Faraam Set, tyle że kask nie ten Moja ulubiona zbroja z DSII - gdzie można znaleźć te ciuszki? No i odnośnie tego czarnego rycerza - wyluzujcie, pisałem o tym raczej w żartobliwym tonie, choć ten pierwszy sporo krwi mi napsuł, nie powiem, ale to głównie dlatego, że często go odwiedzałem, by wyfarmić na nim jego set. Edytowane 21 kwietnia 2016 przez WrednyPL Cytuj
Jerome 1 181 Opublikowano 21 kwietnia 2016 Opublikowano 21 kwietnia 2016 byłaby beka z żeroma, jakby mu całe konto przepadło na amen i musiał od nowa w każde soulsy grać i udowadniać, że jest najlepszy Na ps4 jadę na nowym. Na ps3 miałem przecież Raikoh81 Cytuj
stoodio 2 079 Opublikowano 21 kwietnia 2016 Opublikowano 21 kwietnia 2016 (edytowane) Wredny, do kupienia u babki pod koniec gry (warunek: pokonanie pewnego bossa). Ja sobie chwilowo daję z grą na wstrzymanie, bo trochę za bardzo się wkręciłem i zacząłem olewać codzienne obowiązki. Edytowane 21 kwietnia 2016 przez stoodio Cytuj
kacprzak1991 196 Opublikowano 21 kwietnia 2016 Opublikowano 21 kwietnia 2016 Jesli nie miałem nigdy styczności z soulsami a w BB pograłem z godzinę to przekonam sie do trzeciej czesci? Kumpel kupił a ja z początku nawet nie myślałem ze bede chciał to pożyczyć. Ogólnie często irytuje sie podczas częstych giniec w grach choc gram od kilkunastu lat i jednak wychowlem sie raczej na hardcorowych produkcjach. Wiadomo kiedyś poziom easy to dzis hard. Ale cos mnie wlasnie ostatnio ciągnie do tych soulsow. Ogólnie bardzo lubię rpgi a gothic to taki moj gral przeszłości a tam lekko tez nie było ;0 pewnie porównanie z upy ale co tam Cytuj
teddy 6 899 Opublikowano 21 kwietnia 2016 Opublikowano 21 kwietnia 2016 Ja nie znam osoby, ktora pograla w soulsy troche dluzej i sie zniechecila. Jedyne osoby jakie odbijaja sie od tej serii to takie każule co grają sobie od czasu do czasu w fify i bfy. Ludzie wychowani na grach raczej zako(pipi)a sie w tej serii bez wyjatkow 2 Cytuj
kacprzak1991 196 Opublikowano 21 kwietnia 2016 Opublikowano 21 kwietnia 2016 Chyba dam grze szanse o ile kumpel przejdzie i pożyczy;p Cytuj
Banny 2 656 Opublikowano 21 kwietnia 2016 Opublikowano 21 kwietnia 2016 Chyba dam grze szanse o ile kumpel przejdzie i pożyczy;p jak przejdzie to zacznie New game+, sprawdzone info Cytuj
kacprzak1991 196 Opublikowano 21 kwietnia 2016 Opublikowano 21 kwietnia 2016 Wlasnie obawiam sie ze to potrwa bo on raczej meczy gry czasem po 3 miesiące ... Cytuj
kacprzak1991 196 Opublikowano 21 kwietnia 2016 Opublikowano 21 kwietnia 2016 A lepiej zacząć od BB czy ds3 bo mam wlasnie mozliwosc ewentualnie pożyczyć te czesci na ps4. Choc ten dark soula bardziej mi odpowiada pod względem designu. Bardziej lubię wlasnie średniowieczne zbroje itp Cytuj
Banny 2 656 Opublikowano 21 kwietnia 2016 Opublikowano 21 kwietnia 2016 do sklepu zatem jak sie nie spodoba sprzedasz o 20 zł mniej. Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 21 kwietnia 2016 Opublikowano 21 kwietnia 2016 Obie gry są mocno docenione przez społeczność graczy więc to sprawa czysto indywidualna. Cytuj
ornit 2 993 Opublikowano 21 kwietnia 2016 Opublikowano 21 kwietnia 2016 Wkurza mnie, że ludzie, którym pomagam na księciu podchodzą do tej walki najwyraźniej po raz pierwszy bo (pipi)a za każdym razem widzę cały filmik wprowadzający i ten, na którym siostra bierze go od tyłu! Cytuj
Rayos 3 185 Opublikowano 21 kwietnia 2016 Opublikowano 21 kwietnia 2016 jestem teraz caly czas w plonacym jeziorku. JEZUS MARIA CO KROK COŚ WIDZĘ I MAM W GŁOWIE TYLE PYTAŃ O L O R E, ŻE GŁOWA MAŁA Cytuj
Jerome 1 181 Opublikowano 21 kwietnia 2016 Opublikowano 21 kwietnia 2016 To czekajcie aż mi konto włącza bo ja tam zabijam!! I nie siostra tylko to są bracia Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 21 kwietnia 2016 Opublikowano 21 kwietnia 2016 Cii nie psuj ornitowi jego lore' Wkurza mnie, że ludzie, którym pomagam na księciu podchodzą do tej walki najwyraźniej po raz pierwszy bo (pipi) za każdym razem widzę cały filmik wprowadzający To tłumaczy wysoką sprzedaż tej części, masa noobów się rzuciła. Cytuj
ornit 2 993 Opublikowano 21 kwietnia 2016 Opublikowano 21 kwietnia 2016 To czekajcie aż mi konto włącza bo ja tam zabijam!! I nie siostra tylko to są bracia Ten co bierze go od tyłu to brat????!!! AAAA to wiele tłumaczy Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi